26

Защо недоумяват

преди 5 месеца

ми ... байхън сравнява путин със себе си. Даде му 1/2 украйна и си мисли че путин дава на щерките си другата половина. е те затова

25

Сандо

преди 5 месеца

е нали ни обясняват как Путин води сам всичко и е виновен за всичко лично и затова го наказват ЛИЧНО. Той гърми и събаря!

24

Анонимен

преди 5 месеца

Защото милиардите на Джуджи отиват при щерките му, толкова е просто и логично.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Боби, с "Можете ли да си представите подобен нонсенс" иронизирам глобяващите.

22

Германец

преди 5 месеца

На тоя трябва да му съдерат кожата и да я прострат с хастанара навън на 9 май на червения площад. Мечти, мечти...

21

Анонимен

преди 5 месеца

МНЕНИЕ, Русия не само иска да си повиши курса на рублата. Русия реално го постига. Днес курсът е 77 рубли за $1, а преди месец беше 120 рубли за $1.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Америка започва да подпомага с оръжие и техника Украйно,както го правеше по време на ВСВ...*** са притеснени и вече скимтят на умряло..Смърт на окупантите!

19

поговорка

преди 5 месеца

Каквото посееш, такова ще женеш.

18

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен "Можете ли да си представите подобен нонсенс - рускинята Мария Воронцова, ръководи екип за генетични изследвания, който работи с помощта на финансирани от правителството програми." Локхид мартин прави ф-35 като ползва пари от финансирана от птавителството програма FTX - това е нормална практика на всякъде по света. Независимо фирмата получаваща парите дали е частна или в случая с щерките на Путин това са държавни фирми - Висши Мениджърки са в държавни фирми е и какво от това.

17

Анонимен

преди 5 месеца

И двете *** са кофти матрял на държавна пара! Едната беше боркиня, после балерина, физични изследвания, финансови програми, китаистика, японистика, член на министерството на спорта и кво ли още не. Баща и фашиста налял почти 2 милиарда долара в някъв неин научен център. Аре беги! Такава корупция няма никъде по света!

16

Анонимен

преди 5 месеца

Абе да наложат и на внуците му и най-важното на КУЧЕТАТА му! Луди хора.

15

МНЕНИЕ

преди 5 месеца

Този АКТ е срещу Путин , това се нарича Изнудване срещу Откуп .В Материално Изражение - САЩ купуват ударно НЕФТ и ГАЗ от Русия - продават на ЕС .Байдън е притиснат от Бизнеса в САЩ да свали цените на Русия . Не ви се вярва ?Втечнения Газ от САЩ се купува от Русия е се кара с кораби в ЕС на Невероятна Цена .САЩ се опитват да изчистят Дълга на Долара като предизвикат Невероятна Инфлация в Еврозоната , Русия иска да си Повиши курса на Рублата .

14

Анонимен

преди 5 месеца

До МхмИнтересно , думата пУмия от пума ли произлиза, просто ми стана интересно.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Можете ли да си представите подобен нонсенс - рускинята Мария Воронцова, ръководи екип за генетични изследвания, който работи с помощта на финансирани от правителството програми.

12

Анонимен Алкохолик

преди 5 месеца

А защо дъщерите на Азов с убивани и изнасилени

11

Философ

преди 5 месеца

"Покрай сухото гори и суровото." Народна мърдост ;)

10

ВЪПРОС

преди 5 месеца

Русия трябва да има ответни Мерки - да Блокират Сметките на Сина на БАЙДЪН .Този Травестит направи Войната Русия - Украйна .

9

Еми

преди 5 месеца

Напънала се планината и родила мишка.

8

Анонимен

преди 5 месеца

До МхмВ руските новини всичко е цветя и рози. Те живеят в друг свят.

7

Бесен

преди 5 месеца

И дъщерите, и зетьовете, и братовчедите, и цялата му рода до десето коляно трябва да се подгони! Тоя трябва да напусне света по-гол отколкото се е родил!