84

Анонимен

преди 2 години

Да го направят и към българоубийците от ГЕРП и др.! Знаете за кои става въпрос! А може и да се разшири към всички политици, чиито деца са в чужбина, защото как да им вярваме, че защитават български интереси ?

83

Анонимен

преди 2 години

по интересно е ,че дори санкционирани никое от децата на руските вождове не се прибира при майка Русия . Натискат си парцалите в злият запад и това е .

82

?!?

преди 2 години

Да питат децата в мазетата на Мариопул. Ще им стане ясно!

81

Анонимен

преди 2 години

и аз не го разбирам това.Г-н Лавров каза че не са влизали,камо ли да нападат Украйна.Те още малко и неговите деца ще санкционират ,това е възмутително

80

Анонимен

преди 2 години

Тия какво се правят на ощипани и играят театър. Вече никой не им вярва на лъжите. Бактън отвсякъде и помощ за украинците да им бият дузпата възможно най-болезнено, както си заслужават! Нека изпитат на собствен гръб, това което причиниха на останалите!

79

Анонимен

преди 2 години

Абе нищо, нека да мислят.

78

Възраждане на Атака

преди 2 години

Путин се бори за мир. Той освобождава света от фашисти. Така казва първи канал на Руската телевизия, а те никога не лъжат!

77

Доста лицемерно

преди 2 години

А те руснаците какво очакваха - да избиват невинни цивилни в Украйна безнаказано ?!

76

DIvanov

преди 2 години

Не знам тези девочки в Русия ли живеят или някъде в "мръсния" Запад?

75

Анонимен

преди 2 години

В момента в който Песков съкрати коментарите си до минимум, ще направи огромна услугиа на Путин! Що се касае до дъщерите на Путин - това се очакваше.

74

123

преди 2 години

До 81 от Възраждане :много болни хора в коментарите-каквото пожелаваш на другите , това да ти се случи

73

до гОвОрит Москва

преди 2 години

Не спеши дорогой, спешить некуда, продлим удовольствие... !-))) Да и у тебя будет время выучить русский язык! -)))

72

Гражданин

преди 2 години

A ние недоумяваме как се чувствате след като са ИЗБИТИ десетки деца в Украйна и не в и трепва окото ?! Така могат да се държат само закоравели престъпници,които преслед ват само своите частно собствениески интереси и ги е грижа само за децата им,а за де цата на цял един народ - кучета ги яли ?! Голяма демокрация цари при вас,бе,путинов ци ?! Излиза,че вие можете да убивате,рушите,анексирате,а останалияпт свят за всичко това едва ли не трябва да ви ... ръкопляска ?!?!?!

71

Гаварит Кремлин

преди 2 години

Мьi недоумели почему Украйну не превзели для 3 дней.

70

NE SE NAUЧИХТЕ

преди 2 години

=БАЙ ГАНЕВ НАЙ НАЙ *** НАИТЪПОШЕ ПО ПОНАЙ *** ПО 10 НА СТЕПЕН МИНУС ГОГОЛ.НЕМА ДА СЕ УЧУДА АКО ПИТАТЕ ШТО Е ГОГОЛ.

69

Анонимен

преди 2 години

Лоши хора бе, посегнаха и на невръстните деца на Путин. Какво ще правят сега факирчетата, баща им не може да ги гледа щот има работа в бункера, а те сирачетата сам самички. Предлагам българското русофилство да поеме грижата над тях в знак на кучешка вярност към Путин и Русия.

68

Гражданин

преди 2 години

Ами тези дами недосегаеми като техния татко ли са? С какви пари всичките му деца имат този жизнен стандарт, със спестяванията на таткото ли? Ха-ха-ха

67

Анонимен

преди 2 години

Отговарям на Кремъл - заради гнилото семе на Путин. И заради тъ-пата му война!

66

Анонимен

преди 2 години

Тва да не са некви богини?

65

от Възраждане

преди 2 години

Наскоро разговарях с една от щерките на Путин, все пак съм близък до тях и тя ми сподели, че желая Русия да се разпадне поне на 20тина независими Държави. Сибир трябва да бъде обект на целият Свят! Там е имало природни богатства и всяка нация трябва де се възползва от тези дадености. Всички автономни Републики да бъдат независими Държави. Столицата на Русия отново да се премести в Санкт Петербург, както е било по времето на Екатерина II и Петър I. Да живее братска Украйна!