26

Нацистите от Мариупо

преди 2 години

няколко десетки офицера на НАТО вече по открити канали молят за милост и евакуация от безнадеждните джобове до пристанището. Интересна развръзка се очертава. Путин е бил прав за НАТО и подлата му дейност във Украйна!

25

Сандо

преди 2 години

не можаха да сринат рублата, санкциите са им безмислени. Не могат да участват в военни действа щото ще ги бият ракети по главите. Е, седят и ревът по медиите и ни разказват приказки от 1001 нощ, това им остава

24

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ РЕВАТ КАТО МАГАРЕТА ЗА ЗАГУБЕНИТЕ СИ ПАРИ ---изнесени предварително в ЕС и САЩ!...С техните пари сега САЩ и ЕС финансират украинската борба с руските агресори и внасят в Украйна убийствени оръжия за остарялата и скапана руска военна техника!....СЛАВА НА УКРАЙНА!

23

Анонимен

преди 2 години

Ми то на всякаде по света политиците са си олигарси, въобще не им дреме за хората, само плямпат и обещават по време на избори.

22

До Руйтерс

преди 2 години

А виждат се, виждат се, при киев ги използваха за притопляне на измръзнали руснаци.

21

По същество

преди 2 години

Към украинците и сие: Ще ви разм'ажат. Ще ви изкоренят. Престъпленията ви няма да са простени. Влязоха спокойни за освободителна мисия, толкова ги ядосахте с вашите нечовешки изде'вателства над мирни жители и военнопленници, че света ще ви се стори малък. Помнете ми думата. Тази война ще свърши със см'ъртта на последния ба'нде'ровец. Говоря с руснаци от началото на войната. Критици на Путин, в началото против тази война, сега имат една мисъл - как да ви размажат. Говорете ми за мобилизация

20

До калкулатора

преди 2 години

Ти недей да смяташ много, че да не те сметне тебе някой

19

Факти.ру

преди 2 години

А какви санкции пък за Лавров? Той е само на една заплата и то в рубли. Няма какво да му вземат на човека.

18

Анонимен

преди 2 години

До Дааам Мутрите се избиваха по между си, и като мафиоти не закачаха децата и жените си. В случая путин избива цивилни-невинни жени, деца и старци, събаря жилища, църкви, болници и училища, руши инфраструктората на градове и села в Украйна. Това е геноцид. Смятам, че децата, и целия род, на масов убиец като путин трябва да понесе лично наказание за този геноцид. Ако беше преди 1000 години децата му щяха да бъдат убити, сега не знам, може би експулсирани в русия????

17

Анонимен

преди 2 години

Манко, прибирай се че *** ти те търси. Аз тъкмо й свърших в устата *** да ти се изплюе че да намажеш и ти. После ще ми благодариш.

16

ами

преди 2 години

Защото живеят на гърба на народа

15

Факти.ру

преди 2 години

Дядя Путин разполага само с газ и нефт, а американеца разполага със всички топ технологии за които сега затваря кранчето към Русия. Редно и дядя Путин да врътне кранчето поне за най-близките съратници на Америка(щот за америка няма кранче), въпроса е защо не го прави?

14

Еха

преди 2 години

Чак сега ли разбраха,че милиардите на руските олигарси и децата на елита били незаконни и се озовали в САЩ и съюзници?На 23.02 ли ги изнесоха?Дол,ни ли,цемери затова никой не ви варва.А нещо за милионите на Хънтърчо да пишете и да са кционирате баща му?

13

Мими921

преди 2 години

САЩ и ЕС са сатанисти ! И да давате минуси истината е една !

12

факт

преди 2 години

Защото са сащ са фашисти.

11

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

УБИЙ РУСНАК И КОМУНИСТ.....СПАСИ УКРАИНСКО НЕВИННО ДЕТЕ ОТ ВОЙНАТА НА ПУТИН!

10

Манко

преди 2 години

Може би защото баща им избива невинни деца ? Не знам какво са ревнали толкова че щяло да има санкции срещу изтърсаците му... Ще се радвам да си ги получи в чували , след което да го изнасилят и запалят ! Хубав ден на всички !

9

Зозо

преди 2 години

Щом са в САЩ с гаранция някой голям черен брат се е възползвал от тях :)))))))))))))

8

Знаете, знаете!

преди 2 години

Нали знаете? : Каквото и да напишете за Путин отзад ще оттекват думите на Нуланд: "САЩ във Украйна има биолаборатории, работим да не отидат в ръцете на руснаците"

7

Щото са НеоНацисти

преди 2 години

даже и в Мафията е Правило, да не Закачаш Децата!