66

toti

преди 2 години

По дебели може и да станат,но по красиви никога !!А красотата само ще спаси света /не аз сам го казал/!!!

65

Мюмюн

преди 2 години

До АнонименПутин има само една боксониера в Обеля !! друго си няма човечеца !!

64

Анонимен

преди 2 години

До Do 61 Пишеш глупости, баш ти си пишеш за копейки др0гаре.На Джуджаро двете щерки са с по няколко млрд. джоб пара, а в ошфорките сигурно по 10. Обаче самия Джуджу няма пари за 1 трабант, абе като нашия Виденов с 2 думи. Добре, че работи като цар, та има безплатна кола и шофьор, жив да го ожалиш.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 - "Гражданска война" е термин, в който чужди сили подклаждат война в една страна между две фракции. Иситнска гражданска война в тоя свят не е имало от 200 години насам. Просот казвам, че сега всички роним сълзи за Украйна, но сме доста слепи за всичко останало ... И какво? ще свръши тая война, ще има 20 други, но ние ще си зяпаме и ще си казваме, какви велики 21-ви векаджии в Европа сме ...

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 Ако правиш разлика между гражданска война и война с друга държава, ама май не правиш. Иначе си прав, не е ок да се стреля където и да било. Ама като гледам, сега се надигнахте да припомняте за Африка и Южна Азия, до сега и вие мълчахте като п...и. Кво можеш да нправиш като маймуните са се въоръжили и стрелят срещу всеки който не ги кефи. Като гледам в нета, африканците се оплакват че на тях не им се обръщало такова внимание като на украинците.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 - Стреля се и то как. Ама щото го захаросаха много и ... Нали, ако се стреля в Южна Азия е ок. Ирак? Ок е! Афганистан? Те там са свикнали. Йемен? За него даже не говорим...

60

Анонимен

преди 2 години

Да им вземат всичките пари и да г и дадат на болни деца, така поне ще има някаква полза. Щом си толкова т?п да си държиш парите в чужди банки и на всичко отгоре да водиш война с тях. Наистина не виждам никакъв смисъл от тази "военна операция". Или този който я измисли няма никаква представа от света в момента. В 21 век да се стрелят по улиците с танкове и калашници. От историята сме учили, че най добрите владетели са добри дипломати и постигат всичко без война.

59

преди 2 години

Според Навални, Путин е най-богатият човек в света.

58

Анонимен

преди 2 години

До Боби, абе каква борса отваряш Троби?Дрогаря Пуссин забрани на кас99кетите да купуват валути на неприятелски държави, демек почти целия свят. Могат да си купят вони на СК или боливари на кг., по-желание както се казва. Така, че купуване на долари е противозаконно и трябва да вкарват в затвора за 15г., колкото е ако кажеш, че има война в Украйна. При това положение и 1000 рупли за долар на черно, си е добра сделка.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 - Освен когато е не успее и е колосален провал, псотигащ точно обратното - Ей Кастро, ей Колумбия и Мексико ...

56

Анонимен

преди 2 години

Като при Божков - не можем набараме него, ще тормозим роднини и приятели ...

55

Коко

преди 2 години

А защо не си стоят в Русия и са на запад. Да си одят на село и никой няма да ги санкционира.

54

Анонимен

преди 2 години

Това е класическа тактика на Американците и техните обучени протежета , посегни на децата на противника , може да си спомним примерно борбата срещу Китай където се опитваха да използват дъщерята на шефа на хуавей. Принципно в много случай тази тактика е имала добър успех, затова е любима на ЦРУ.

53

Do 61 Пишеш глупости

преди 2 години

Нещо знаеш ли за Монголия - бил ли си там, чел ли си, имаш ли приятели???Няма информация, че Путин е беден - напротив, богат е...Но зависи и какво разбираш под беден или богат!

52

Анонимен

преди 2 години

Той джуджа има 2 дъщери,които незнайно защо са супер богати, при положение, че баща им се изкарва супер беден, нормална монголска ситуация :))))

51

ЩЕРЕВ

преди 2 години

а аз се чудя децата на първите в Кремъл защо не се арестуват и така с белезници да ги застрелят в тилът.

50

Ха, ха,ха, СМЕХ

преди 2 години

Е...дъщерите на Путин не са у Забайкалието....понапънете си сиренцето у главата , за да познаете къде може да се отиде с толкова много безочетни робски пари от Русията...!

49

СПОКО ...

преди 2 години

...Бай Дано всичко знае....редовно му се докладва ...!

48

...

преди 2 години

Абе не знам *** знам едно! Досега хората НЕ искат да живеят в русия! на запад никой не бяга да живее в северна корея или русия! После знам, че една от дъщерите на путин живееше в швейцария! Не живееше в "рая" на земята дето путинофилите си "мислят", че е русия! Е що така бре!? след като русия е рая на земята що така не щът ората да живеят там ми бегат все на запад бре!? я се напънете малко с мисленето (извинявам се ако не можете) и дайте некъв смислен отговор!

47

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно фриволни твърдения. Но пропагандата и очернянето на Путин не трябва да спира. То е като поточна линия. Ежесекундно се произвеждат фейк новини и докато балъ ците вярват така ще бъде.