61

Слави

преди 2 години

Ако армия се нарича отбор юнаци мотивирани от облагите,заплата,намалено раб.време оползотворено в спане и фаспаузи,ранно пенсиониране и получаване на няколко заплати да бмв,и генерали предимно пенсионери получаващи шапка пенсия и шапка заплата.както и почти никаква физ.активност изразена в теглото им;и някоя тунингована и силиконизирана редничка-имаме армия!

60

Анонимен

преди 2 години

Най после един да каже истината.Но забрави да каже че бг армията е най голямата държавна мафия.И шуробаджанащината е на много високо ниво.

59

Анонимен

преди 2 години

продаваме оръжие на САЩ а те го пращат към Киев. Дано го продаваме а не подаряваме

58

Анонимен

преди 2 години

32 години управление на демократите, 32 години грабеж на България.

57

нормален

преди 2 години

Как го виждате милениум поколението войници !? Днешните хлапаци могат да боравят с клавиатурата на компютъра ,- и да бясняват с безапелационен тон,истините за живота а калашника го знаят от филмовите екшъни !Кекаво поколение в пголямата си част!

56

Стар

преди 2 години

Служих в трета армия -Ямбол,артелерийски полк-,,Реактивна батарея"-Ванюши/модернизирани катюши/...Нашата армия трябваше да задържи турската докато дойдат ,,братушките".По време на голямата екскурзия когато се появи опасност от война руснаците заявиха,,Само един турски крак да прекоси границата на НРБ,ще срещне железният юмрук на Съветската армия"..Днес с Турция сме съюзници в НАТО,за какво ни е да издържаме многохилядна армия?И тогава и сега сами сме до никъде,ако ще и 150 хилядна да е!

55

Не бате!

преди 2 години

Първо,една год. в Марица,втората да бачкаш в КЕЧ-а!А благонадежните ,на сянка!Ние трябваше да сме живи,до 2часа,а вие да сте героите!

54

споко

преди 2 години

Заплатките, ранното пенсиониране , папкането и дякои дреги дреболийки. Там е истината.

53

vlady

преди 2 години

Имаме силна армия от генерали, адмирали, полковници, капитани с рангове както и голям брой учени военни - доктори на военните науки и хабилитирани лица. Още Джани Родари е разбрал силата на такава модерна армия справка "Приключенията на Лукчо".

52

Професионалист

преди 2 години

Милиардите са дадени от Б. Борисов на американците да изтребители,но самолети няма да дойдат до 2030г.Не са виновни нито К.Петков,нито А.Василев,а Винету и Каракачанов.

51

тя

преди 2 години

Трагичто я , милиардите изтичаха незнайно къде , а за армията -нищо !

50

Джамал

преди 2 години

Еми дано не се наложи да воюваме,аз бягам.А се бие кокорчо и синовете на депутатите

49

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим основно на НАТО, че от една силна армия сега сме жалко подобие!!! Най-малко самолетите и ракетите нарязахме именно заради НАТО!!!

48

Мишо

преди 2 години

Парите на българската армия ги търсете в бездънната яма наречена МВР.

47

Уви!

преди 2 години

Живеем със спомените от миналото, без надежда за бъдещето!

46

Пешо

преди 2 години

Бе кви са тия глупости - кисело мляко по списък само за малки деца, откъде ги изкопахте тези измислици....Храна си имаше при това - вкусна , не като сегашните ***

45

ист

преди 2 години

Имахме 2300 танка и 180 самолета, но нямаше месо в магазините, кисело мляко се продаваше по списък само за малки деца. Корупцията беше на висота - телевизор, пералня, печка Раховец и какво ли не, само ако бутнеш 10 лева на магазинера. Всичко под рафта. Какви щастливи времена бяха нали....

44

до пацифист

преди 2 години

Руското оръжие от началото на 80-те и сега е ефективно, достатъчна е модернизация със съвремените за 21 век електрони технологи и ще се окаже дори по ефективно от последните и скъпи западни образци военна техника! ПС БНА на МВР 85-87г. ВВ - Кърджали. Не по-малък пацифист от тебе.

43

ДА ВЕ !

преди 2 години

И какво ни баламосват всички правителства до сега : Намаляване на бройката , и увеличаване на ''качеството'' в БА , като ПОСТОЯННО се вдигат парите за ''превъоръжаване'' ,... накрая резултатът е същият , а парите ги НЯМА !За 32 г. , това се видя на практика !И ЕС отделяше трилиони / във времето до сега / , а няма армия ???

42

Ех ти Митя,Митя

преди 2 години

Октомвриец млад!Изчакай,още малко да си идем ,живели и служили в тази велика армия!Ти надали си служил в нея или не си от тези пращани в бойните полкове,за пушечно месо(наречени неблагонадеждни ),за да знаеш истината!