17

Анонимен

преди 2 години

Значи на една бензиностанция й забраняваш всичко освен търговията с гориво. Хаха. Путин в момента ужасен си го мести от единия крачол в другия.

16

аз

преди 2 години

Само не разбрах за какви доказателства за военни престъпления се говори. За мъртвите дето си мърдаха ръцете ли?

15

аз

преди 2 години

Тоя изперкал дядка подпали целия свят.

14

Анонимен

преди 2 години

И пак няма едно доказателство, и само западна пропаганда. Кой ще осъди ФАЩ че убиха 9 деца и учителя им в Афганистан преди неколко месеца? Никой, даже не се извиниха и медиите послушно потулиха всичко. А тук без доказателства тръбят каквото им е удобно. Смях в залата

13

Анонимен

преди 2 години

Той не може до тоалетна да отиде сам, вече бил подписал санкции.

12

Анонимен

преди 2 години

До 6 Докато попивате като суха гъба Z " новините" ще продължавате да си задавате подобни *** " въпроси"! САЩ забраниха ОФИЦИАЛНО ЧРЕЗ ЕМБАРГО вноса на нефт и нефтени продукти от русия, ако и 1% беше " вярно" че " внасят" медиите в ЦЯЛ свят особено китайски, ирански и какви ли още не щяха вече да са проглушили ефира! Лошото е, че вие руските подметки нямате собствено мнение, роби на русия сте- овце!

11

анонимен

преди 2 години

До браво на велика ....я стига си защитавал тези убийци! Що не пресметнеш що народ са изпотрепали къде ли не по земното кълбо! Със сигурност и Русия не им отстъпва, но много не съм сигурен, като само във Виетнам са 3,5 милиона и там нямаше цивилни и други глезотии, а горяха наред всичко! По принцип е абсолютно грешно да се почват войни, защото винаги има и друго решение, затова вместо да я спрат тази, те наливат масло в огъня, защото имат сметка от това!

10

ЕПОХАЛНО....

преди 2 години

СИБИР ИСКА НАПУСКАНЕ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!.... РУСИЯ ЕПРЕД ТОТАЛЕН РАЗПАД!!!!....

9

Анонимен

преди 2 години

Браво. Върнете им всички роднини и хора обратно в блатная. Там да си живеят в хубавия комунизъм. Не да ми харчат милиони по фреските и италиански курорти. И да пият шампанско в Ню Йорк

8

Анонимен

преди 2 години

Браво на Велика Америка, още санкции лично на джуджето болно от Рак! Още оръжие за БРАТСКА Украйна- Чехите дадоха 40 танка т72 и над 50 БТР 1 модернизирани от Швеция, Полша също подготвя тежка техника за Киев, Англия дава бронирани машини МАСТИФ, Ленд лийз- а ДЕЙСТВА, САНКЦИИТЕ още повече!

7

анонимен

преди 2 години

Аз също не защитавам никоя война, но искам да припомня на върлите американофили за бомбения килим над Виетнам в съвсем скоро време, защото в исторически план е все едно вчера, а не както ще вреснат тези, че това е в миналото. Истината е, че всички империи са един дол дренки и си гледат интересите, а такива като нас се дърлят кой бил прав и кой крив. Да не би да си въобразявате, че англосаксите, и не само те, са заливали с цветя и рози колониите си...........

6

Анонимен

преди 2 години

Съпруги, дъщери.... При целия тоз праведен рай в родината си ,що щат на запад? В изгнание ли са нещо, наказани ли....

5

анонимен

преди 2 години

Нека първо да обясни верни ли са данните, че САЩ внасят горива от Русия сега и ги препродават скъпо, а натискат ЕС да сира всякаква търговия с нея? Ако са верни тези данни, това означава, че подхлъзнаха Путин на динена *** да почва война, а те отново да си разиграват коня както им отърва - скараха ги за дълго време, а те от богати по-богати. Не защитавам никоя война, вкл. и тая и трябва да я спират час по-скоро.

4

Анонимен

преди 2 години

ама че си глупав санкциите немат ефект една страна санкционирате а другата страна купувате европа в и разбра страните в ес почват да стачкуват против въоружаване и против санкциите чака голям глад

3

Анонимен

преди 2 години

Ама за торовете махнаха санкциите, а нефт купуват като невидели.

2

иванчо

преди 2 години

Алчността за безброен път подписва собствената си присъда!

1

Чичо Пенчо

преди 2 години

"Г-н Байдън, подпишете новите санкции срещу Русия, ето тук....с дясната ръка химикала, дайте да ви държа ръката да помогна, после ще ви донеса горещия шоколад"