37

Анонимен

преди 2 години

ми нема си друга работа пръдльото

36

Бай Гроздан

преди 2 години

Който не прави любов мисли за войни,санкции и ракия.

35

БАЙДЪН Е СУПЕР

преди 2 години

ИСКАМЕ ОЩЕ ЕНЕРГИЙНИ САНКЦИИ ЗА РУСИЯ!....ГОТОВИ СМЕ НА ВСИЧКО ----САМО ДА СЕ ОЗАПТИ РУСКИЯ АГРЕСОР И УБИЕЦ НА МИРНИ ХОРА И ДЕЦА!...СМЪРТ ЗА ПУТИН!

34

Qanon

преди 2 години

Какъв е Байдън, че да налага санкции на Русия?!

33

Анонимен

преди 2 години

Този президент на преклонна възраст е очевидното доказателство докъде може да стигне САЩ - за една година достигна дъното на световната политика и продължава да копае под него.Такава манипулация с мними убити, късогледство и липса на отговорност пред света не е имало. Ще бъде пример на здрави, волски нерви, ако руският президент се сдържи и не започне с ракетите с ядрен заряд да бомбардира ЕС и централата му в Брюксел плюс МС в Хага.

32

Някой

преди 2 години

Ами да изпрати едно копие специално Ексон Мобайл, защото те явно нямат пари да си платят интернета, и затова не са чули още за санкциите. Продължават да си помпат заедно с Лукойл в Баренцово море, и не им пука какво е подписал тоя или оня. Интереса клати феса във всички случаи с изключение на нашите "управляващи".

31

анонимен

преди 2 години

При всяка война, инфлация, после деноминация. Прословутото нулиране продължава. И на какъв език, се заговори първо за това?

30

Анонимен

преди 2 години

Като са му поднесли листята за подпис, той поне хвърлил ли е един кос поглед да има поне повърхностна представа за какво става въпрос? Или му е все тая, само да са санкции и само срещу лошия Путин. Горкото старче, не му е лесно.

29

Новата опорка

преди 2 години

от Мутрафонова е, че САЩ били внасяли +43% нефт от Блатото. Вече цяла седмица мурзилажа тръби като за последно. Истината-на 08,03,2022г., Президентът подписва указ с които се забранява вноса на рушки петрол в САЩ. Не само, че правителството не внася, но и обикновените бизнесмени не могат. А всички знаем как действа полицията, прокуратура и съд там, това да не ви е Чашкоф и Гешев.

28

Бай Гроздан

преди 2 години

до 28.Във Виетнам един американец на 25 виетнамци,в Афганистан един руснак на сто афганци.Не че са били по-умели,били са по-жестоки.Афганците са хвърляли пленени войници с отрязани крайници пред военните им колони,а те в отговор са опустошавали напълно първото им селище на пътя им.Това е войната,така че съм склонен да вярвам и за Буча.Просто слугите на народа политиците трябва да спрат това безсмислено клане.Санкции не могат да спрат тази война,нито НАТО,само мир.

27

един

преди 2 години

Орязана държавичка да, но нищожна - никога! Съгласен с коментара. Жертвите са наистина 3,5 мил. във Виетнам.

26

Не

преди 2 години

Този Байдън не работи ли нещо смислено Ами стои ипоцял ден мисли какви санкции да наложи. Ами да се засрами малко.

25

анонимен

преди 2 години

Прочетете официалните данни за загиналите от виетнамската армия и загиналите цивилни, апосле може да прочетете и колко американски войници са загинали. Ще се изненадате доста неприятно. Подчертавам, че съм против всякакви войни и ако зависи нещо от мен, бих ги спрял на секундата. Не смятам, че има добри големи държави, следват си само интересите. Справка - орязаната ни и нищожна държавичка.

24

aнонимен

преди 2 години

Така като подписва толкова много документи, кой знае какъв друг лист може да му пробутат за подпис

23

Село Вардим

преди 2 години

Наляга санкции срещу сина на Байдън и любовника на Столтенберг.

22

Анонимен

преди 2 години

А наред със това увеличи вноса от Русия .....игри ....със такива играчи карти не бива да играем !

21

Анонимен

преди 2 години

От 11 до 15 Мантрата за Виетнам ви е опорка от Нрб- ейско време, тези милиони " убити" от къде го изсмукани бе другари? Кой ви даде тези данни? Аз сега виждам с очите си в Телеграм убитите деца, жени и възрастни в Украйна, камионитеZ натоварени с плячкосани уреди, мотоциклети, детски играчки и дори колела от домовете на украинците които мародерите продават на кървави базари в беларус или пращат ' домой" в проклетата русия!!! Ти кьорав ли си или само " руските" гледаш?

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя толкова ли няма пари да си направи един частен старчески дом,и да се разкара!?

19

Бай Гроздан

преди 2 години

Санкции и за кучето,подарено му от Бойко.Никакви американски храни,само на сьомга и на щука.

18

ха ха ха

преди 2 години

До ЕПОХАЛНО....Сибир не е село бе,шматарок!