37

(-_-)

преди 2 години

Мислих да си лягам, ама трябва да споделя - ние сме пушечното месо - глупаците на фронта, точно като Украйна в борбата между две супер сили..Имаме си и ЕС като посредник :) лека нощ!

36

(-_-)

преди 2 години

А, и само да добавя как въобще ние от позицията на някакво образование в клоаката на ЕС, без армия, без особени ресурси въобще коментираме раша, която държи съществен дял от всички ресурси на планетата, имат ядрено оръжие и действаща армия?? Е те това е въпроса! Кои сме ние в тая игра? И тук е редно да подчертая, че САЩ и Русия си гледат интересите.. Къде сме ние в тая работа?

35

(-_-)

преди 2 години

Говорех за нещо съвсем различно, но нали сега е модерно Русия да е някакъв демон, а САЩ и ЕС да са ангели.. Айде лека нощ и дано утре виждате други цветове освен черно и бяло..

34

Анонимен

преди 2 години

А на бай Дън синът му какво прави в Украйна?

33

До 36

преди 2 години

Е ,бива ли да си толкова елементарен, А ?! Човека по долу е дал изчерпателен отговор , но е пропуснал ,*** има разлика между пълноправен член в съвета ( Русия) и делегиран член ( Саудитска Арабия) . В международното право тези термини имат значение и пълно праве чле може да бъде съден по строго от делегиран.

32

(-_-)

преди 2 години

До 33 и кое точно от твоя пост е достоверно? Някак Саудитска Арабия примерно да се вмества в контекста? Схващаш ли сега за лъжата и двойните стандарти?

31

Анонимен

преди 2 години

До 27Като гледам речника ти с обиди е много ограничен и не си много интелигентен,за да знаеш коя дума,кога точно да използваш.Явно мозъка ти е станал на пихтия от толкова злоба. И най-важното-като нямаш приятели руснации които живеят в Русия,където това е обществена тайна от години не се обаждай.

30

Асан

преди 2 години

На Тиквата дъщеря му нема 1 ден трудов стаж Живурка с пачки от Хемус гейт :)))

29

До 18

преди 2 години

Е,и ?! Не разбрах какво значение има твоя пост нито е достоверен , нито актуален. Русия е подписала декларацията за правата на човека и ги е нарушила. Тази деклараци я е задължитена ,а не препоръчителна Декларацията е част от международното прецедентно право и може по правов ред да се прилага закона към нарушителите.

28

Надя

преди 2 години

Защо дъщерите на Путин живеят и работят в ,,гнилия" запад а не работят в ,,силната, мощната,богататата,всемогъщата непобедимата" Русия?!

27

(-_-)

преди 2 години

Задколисие е когато прокламираш демокрация и свобода, а в същност разрушаваш точно това. Друг пример като възпяваш човешки права и прочие, но в същност това е последното нещо което в същност е важно.. Що се правиш, че не разбираш?

26

Тъпанар

преди 2 години

Мястото зад кола се нарича задколисие.

25

Анонимен

преди 2 години

Катерина е зам проректор на МГУ и кандидат на физико-математическите науки. Ще й накривят шапката.

24

До 16

преди 2 години

Като ми обясниш какво е задколисие, тогава ще те призная.

23

До 24

преди 2 години

Сороска п.од.ло.га. Путин е православен християнин и няма извънбрачни връзки. Да не е някакъв ***?

22

(-_-)

преди 2 години

Това, което не схващам е САЩ, ЕС и прочие се изживяват като някакъв господар на света ли, като някаква световна полиция ли? Всяка държава си има закони и правила.. Къде въобще се месят и с каква крайна цел? Очевидно има тежко задколисие и двойни стандарти.. Е как при тия условия да бъдат легитимни??

21

Анонимен

преди 2 години

Значи Путин е бръкнал дълбого в джоба на Байдънови , с унищижението на незаконните биолаборатории в Украйна !

20

Анонимен

преди 2 години

Хаха много сте смешни. Може да ударите официалните му наследници,но той си има и родени извън брака деца. Някъде четох,че общия му брой деца стигали до 7. Така че голяма работа.

19

Анонимен

преди 2 години

Ами те двечките защд са избягали от путинския рай?

18

Виж ти!

преди 2 години

Путин да не ги е пращал в загнилия Запад, да си ги беше държал в "просперириращата" Раша.