15

Анонимен

преди 2 години

Аз пък от доста години съм уплашен от такситата и техните водачи. Дотолкова съм уплашен, че като ходя на гости пия безалкохолна бира Хайнекен 0% и винаги се прибираме със собствената ни кола от събиранията с близки и приятели. Страх ме е от такситата. Такива съм ползвал в Берлин и Майнц в Германия и много добре знам разликата на германските с българските таксита.

14

Анонимен

преди 2 години

На половината таксиджии мястото им е в селското стопанство. Няма нужда да храним 100 килограмови толупи с държавни пари. Нямали пари, ама се правят на клошари и не приемат курс за под 15 кинта. Да не говорим колко гнусни и мръсни са им автомобилите. В 90% от времето предпочитам да си викна "Максим" и да чакам половин час вместо да дам пари на тия. Масово се занимават с мръсотии, я с ескорт, я с дрога. И огромна част от тях самите е дрогирана също! 25% от бакшишите в София са на амфети денонощно!

13

Перничанин

преди 2 години

И не търсят работа, а помощи :D . Опитват се да догонят "бизнесмените" ни на морето по тъпота.

12

ТО ВЕЧЕ

преди 2 години

СЕМЕЙСТВАТА ИМАТ ПО ДВЕ КОЛИ. КОЙ ХОДИ ПО ТАКСИТА???.И ТЕ НА ХРАНИЛКАТА. ВДИГАХА ЦЕНИТЕ ЛЪЖАТ ХОРАТА И ПЛАЧАТ ЗА БАКШИШ ОТ ДЪРЖАВАТА.

11

БАНко

преди 2 години

ПРОТЕСТ , НО В БРЮКСЕЛ !!! НАШИТЕ УПРАВНИЦИ САМО СЕ ПРИСЪЕДИНИХА КЪМ САНКЦИИТЕ НА АМЕРИКА!!! В БРЮКСЕЛ ПЕЧАТАТ И РАЗДАВАТ ИНФЛАЦИОННИТЕ ПАРИ !!!

10

Анонимен

преди 2 години

Хайде да си махнат помпите па тогава да искат .

9

Анонимен

преди 2 години

Тия червеи първо не плащат данъци, второ са твърде много. 70% от такситата в София не мърдат с часове. На всичко отгоре новата мода да паркират на тротоара на Орлов мост е повече от смешна. Мен ако ме питат с тия смръдливи кошници (наистина смръдливи, повече от половината пушат цигари) не заслужават и стотинка. Даже трябва да им вдигнат данъците, туко виж половината се откажат и започнат да работят мъжки работи.

8

Анонимен

преди 2 години

Много са бакшишите, факт! Рибарите са повече от шараните...

7

Анонимен

преди 2 години

За този който е в танка и не е разбрал още че киро ще фалира всичко в българия

6

иво8

преди 2 години

Бакшишите мислят само за *** си.Никога не са имали гражданско мислене.Истинският протест е на 6 април-за чест и достойнство.

5

Анонимен

преди 2 години

накрая ще се изнеса. Взимам 4 палки заплата от чужбина дистанционно и вместо с парите ми да се водят социални политики - всички мързеливи сюнгери от политици, до хотелиери, милионери собственици на фирми, куки, бакшиши само реват за пари. Пълна излагация. Не стоя в България заради мързеливите кокошкари, а заради социално слабите и заради възрастните хора.

4

Анонимен

преди 2 години

Стига бе! И бакшишите ли ревнаха за мангизи от държавата? Не е за вярване!

3

Анонимен

преди 2 години

Ще се носи остра воня на чесън,ако се съберат да протестират.

2

Анонимен

преди 2 години

Каква помощ бе хора, ние сме в пазарна икономика а не планова ( комунизъм ).Я баста, като не можете фалирате и сменяте работата

1

Стунджи

преди 2 години

Хахахахахахахаха. И аз искам помощ за горивата! Хахахахахахахаха! Бакшиш да си на тоя свят!