35

Анонимен

преди 2 години

В България има работа за целия китайски народ.Ама на някои не им се работи.Ако може да си стоят в колата и да въртят геврека за колкото може повече.

34

Алекс

преди 2 години

Бакшишите какво искат?Аз пътувам с метрото,но с мойте данъци да платя на някого да се вози на такси.Не съм съгласен.Таксито е луксозна услуга.Ще го ползват тези,които могат да си го позволят без държавна помощ.Освен това шофьор на такси е нискоквалифициран труд,но бакшишите си въобразяват,че трябва да печелят колкото IT-специалист.

33

Ай Сиктир

преди 2 години

Плаши ме перспективата заетите в IT сектора да поискат компенсация от държавата... Че тия са еб аси пеликаните...

32

Анонимен

преди 2 години

Преди 2 години на протестите срещу Гешев и Борисов излязоха и фолк певачките,не разбрали,че се протестира за морал,а не за пари и като разбраха за какво иде реч,свиха знамената.Днес всеки е ревнал за пари,ако му мине номера.А върха на наглостта са бакшишите.

31

кой

преди 2 години

За адрес, до който пътувам редовно, от 10 лв вече ми взимат 15.Алооо, на мене заплатата не са ми я вдигнали с 50%.

30

Анонимен

преди 2 години

Наглоста на шишо бакшишо няма граници, то не бчха помпи, лъжат клиентите с километри, занимават се с пласиране и какви ли не други неща сега нагли за още.

29

Анонимен

преди 2 години

Стига бе!И бакшишите ли ревнаха?Това вече е прекалено!Видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак.

28

Анонимен

преди 2 години

До иво8 - "Истинският протест е на 6 април-за чест и достойнство." - не ми ги хвали тия на 6ти Април. Подготвили се да вият на умряло срещу НАТО и Е.С. Да ги питам на кой от родените след 80та и работещи по офисите им се излиза от Е.С. и да ги питам с какво ще заменят IT сектора. Да не говорим, че ако излезем от НАТО със съседи като нашите и нулева армия ще изчезнем като държаява за хилядолетие напред. Аз съм за САЩ и за Русия - което значи пълен неутралитет, а не против едни или други.

27

:-)

преди 2 години

На бензин ми е 30ст/км, повечето карат на пропан бутан - цената на газа не ги бърка. Вдигнаха с 30ст цените, на бензин увеличението е 10ст и пак реват, че били на загуба. Или понамаляха клиентите?

26

алооо

преди 2 години

Щом не сте на печалба изходите са два,единия е дигате цените и който може да си позволи такси да си го позволява.Другия изход е затваряте бизнеса щом невърви.В цял свят таксито е скъпо удоволствие.И моя бизнес с джапанките нещо не върви зимата ама не рева за помощи от правителството нали.То всеки може да ревне за помощи и после се чудим що заплатите малки.

25

Анонимен

преди 2 години

Бакшиш минете на електрички, на ***, на рикши или тротинетки.

24

пияница мистик

преди 2 години

"Като няма хляб, яжте пасти", казва Мария-Антоанета. Перифразирано на *** бакшишки език: "Като няма бенДзин, карайте Тесла" :))))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 2 години

Държавата дава достатъчно помощи на такива като тях. Наричат се социални. Да слизат от такситата и да заминават на борсата. Безполезници ***.

22

Тъй, тъй!

преди 2 години

Време е да се спрат всякакви помощи от държавата. В това число за бизнеси и за пенсионери! Стига сте мрънкали за пари! НЯМА! Работете и ще имате!

21

аха

преди 2 години

Значи сега работят на себестойност след като се е увеличило с 200 % ? Значи ли товеа,че преди това са печелили 200 % от цената на горивото ? Гадове мръсни, дано ви закрият всичките !!!

20

Анонимен

преди 2 години

Искаме убер или сходни неща. Всеки за себеси да бачка не за някой избран!

19

vlady

преди 2 години

Да представят исканията си пред архиепископ Датев Акобян.

18

Смешник

преди 2 години

Продавам лента за фотоапрати но не върви искам помощ от държавата 5лв на негатив!

17

Анонимен

преди 2 години

Закъснеха нещо... мръсни коли, вонящи шофери, воня на цигари, чалга, жапанки, мирис на крака и тежка пов...шня... и това гарнирано с огромни претенции... Чудя се даже как оцеляват въобще тея. Чисти коли и свестни водачи са такава рядкост, че си е чиста печалба от лотарията...

16

Анонимен

преди 2 години

А в лидл склада 1700 да отиват