55

Fff

преди 2 години

А гуми? Консумативи те като масло наслади ремъци които са 7 пъти в годината. И някой от вас дали може да кара по 300 км градско всеки ден

54

Fff

преди 2 години

А всички вие имате ли си на представа колко излиза потдръжката на една кола? Документите?осигуровките ? Ефира? Общинското?мивка всеки ден?

53

Н

преди 2 години

Уважаемите господа таксиджии на един протест заявиха, че са лукс услуга и не искат да возят пенсионери. Малко след това си изкарах книжка, купих си и кола, за да не ги товаря тях с това бреме. После си купих и още една кола, в случай че първата влезе за ремонт и случайно се наложи баба ми да я возят таксиджии в 2та пъти от годината, в които ме е помолила да я закарам някъде. Да си возят там вип персоните и да не ме карат мене, дето имам 1 чифт здрави обувки, да им плащам субсидията!

52

22-век идва

преди 2 години

Още няма Uber,до кога ще чакаме ?

51

Прост бакшиш

преди 2 години

То ако не реват кръчмарите, ще ревнат гладните хотелиери, ако и те не ревнат, почват да реват миризливите, мазни бакшиш!!! Аман вече!!! В тая територия няма ли други които да искат помощи от държавата??? Бакшишите нито данъци, нито осигуровки внасят, обаче и те реват-майкавидолнавгъзъшъеба!!!

50

В пакет

преди 2 години

си подарявам пенсията на фалирали тарикати. На 80 години съм, но си бъркам сам бетона, на ръка. Така, че в пакета да влезе и оная ми работа. Ще послужи на всички хрантутници.

49

Алооо

преди 2 години

Неграмотен съм, не желая да уча, да работя искам от държавата апартамент поне 3стаен, доживотна заплата от 5000лв, само красиви гаджета и всяко лято задължителна екскурзия до Мавриции или Малдивите с платени всички разходи, иначе протест.Като нямаш пари и неможеш да поддържаш бизнеса си, фалит и аре на борсата на труда и толкоз, какви са тия работи? Всеки в България мисли, че някой му е длъжен за нещо. Ман...овците да се хващат да учат и да бачкат друго освен бакшиш, не само да си возят гзовете.

48

Палячо

преди 2 години

Аз съм адвокат без яхта моля държавата да ми отпусне 2млн евро да си купя!

47

Анонимен

преди 2 години

Тея първо да се изкъпят преди протеста, че овоняха света.

46

Анонимен

преди 2 години

Лелее и бакшишите ревнаха за помощи. Всеки реве за пари и от къде ще ги изкопа Киро не е ясно.

45

Терминатор 2

преди 2 години

Абе , да го духат бедните , двмек тези , които нямат пари за такси а злобеят и завиждат на таксиметровите шофьори , че цял ден си бъркат в носовете , слушат музика , ровят в телефоните и на финала се прибират с някакви 200лв от 10-15 курса !

44

Анонимен

преди 2 години

Продавам пържени мекици олиото е 100% нагоре държавата да помогне със 10лв на кило мекици

43

Анонимен

преди 2 години

Как частници искат от държавата?!Да станат държавни всички таксита в бг!Като не е изгодно нещо се затваря премахва!

42

Анонимен

преди 2 години

Ми като не реализираш печалба фалирай, никой не ти е длъжен да ти плаща.

41

не разбрал

преди 2 години

Как така си частник-таксиджия, но искаш помощ от държавата?!

40

Некъф

преди 2 години

Като вдигнаха цените на такситата без основание при цена на дизела 2 лева и на газта 1 лев им беше хубави да дерат душите на хората. Като не им отърва да карат таксита да отиват по строежите да видят как се вади истински прехраната тия пиявици. Никакви помощи за тия готованци!!!

39

Hoqsan

преди 2 години

Маршрут, който ми струваше 15лв, вече е 25лв - т'ва е на app-a, не е помпа... т.е. вие сте вдигнали цените с 40-50% и пак наглеете. Ами.. да, на хората им писна от вас, от вашите таксиджийски номера, неугледност, стереотип и липса на некви нормални неща.

38

Анонимен

преди 2 години

Защо не съм видял нито една баба,която взема 300 лв.пенсия да излезе на протест,а все такива,които са се нагушили във времето кой с колкото може и сега,като са им паднали доходите вой до небето.

37

Анонимен

преди 2 години

Като не ви изнася ,заминавайте на село.Хем на чист въздух,хем малко фитнес,че сте се разплули от седене в колите,хем ще си произведете био продукти,а може и за нас да остане.

36

По делата...

преди 2 години

Матей 7:7-11 VBG: Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори; защото всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на този, който хлопа, ще се отвори. Има ли между вас човек, който, ако му поиска син му хляб, ще му даде камък, или ако поиска риба, ще му даде змия? И така, ако вие, които сте зли, знаете да давате блага на децата си, колко повече вашият Отец, който е на небесата, ще даде добро на тези, които искат от Него!