50

мръсен фЪшага

преди 2 години

Е-е-е,вече се оляхте!

49

българин

преди 2 години

Тази Европейска " кампания" срещу Русия Не е коректна! В Украйна се възражда фашизма! И Путин,нямаше как да бъде търпелив! Още преди 5 г трябваше да нападне Украйна! Фашизъм от държава с която са били рамо до рамо срещу фашизма? Подкрепям Путин!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Бежанци са в Румъния и Молдова , пеша ли бягат до Германия ...въобще не ви чета новините само заглавията ми стигат да сте ми ясни

47

Анонимен

преди 2 години

Путинизма е по-страшен от фашизма

46

Анонимен

преди 2 години

Е къде да бягат освен в Германия , защо не бягат примерно в Грузия икономически мигранти мързеливци

45

Абе тоя холокост

преди 2 години

няма ли край? ВСВ свърши преди 77 години, но продължавате да ни пробутвате драми за жертвите на холокоста! А не споменавате милионите цивилни европейци, не-евреи, които са загинали тогава! И сега пак - драмата на 80 - 90 годишните "жертви на холокоста", които бягат отчаяно. Но за тях се грижи еврейска организация. А за другите старци, които остават в Украйна и не са от "еврейски произход" кой ще се погрижи???

44

Анонимен

преди 2 години

Призовавам НАТО и всички цивилизовани страни да вземат справедливата страна на конфликта и да свалят престъпния путински режим в Русия, каквото и да ни коства това. Втората Светова за това се бореше, но уви, второто зло на нацизма - болшевиките още управляват!

43

Анонимен

преди 2 години

На хотел ли ще ги настанят или лагер?

42

Анонимен

преди 2 години

До Рейгън. Защо рашистите ще отричат холокоста бе, мистър Рейгън? Да не са го причинили те?

41

Bili

преди 2 години

абсурд няма. немците пращат оръжие на нео-фашисти в украйна.

40

Алтерниращ веганист

преди 2 години

Ей днеса! Заради тpоловете, пропагандата, манипулациите, лъжите, които видяха значителен ръст по време на пандемията и експлозивно разрастване след инвазията в украйна, Нюза спря коментарите под новини за украйна, русия, санкции, военни престъпления и престъпления срещу човечеството. Днеса е УДАВЕН в такива коментари. Знам че предназначeнието на днеcа е да се дава поле за изява на тролиадата, но във време на война явно трябва да последвате примера на нюза.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36. Каква пшеница внася Русия от България бе, приятел? Русия е най-големият износител на пшеница. Ако даваме нещо за без пари, това е нашето злато и други подобни неща. Направи си от тук сметката чии роби сме.

38

Анонимен

преди 2 години

Гледаите само да не ви се обадат по телефона.

37

Рейгън

преди 2 години

Те рашистите сега и холокоста ще започнат да отричат. Те все са неразбрани, нищо лошо не са направили, все са онеправдани и обидени. Не я разбираме ние руската душа.Но ще дойде новият Роналд Рейгън!

36

Ковид в Австрия..

преди 2 години

При над 90 % набоцкани и задължителна ваксинация, над 20хил. ново-заразени в Австрия. Медиите мълчат !!!!! Нали факсините бяха решението ?????

35

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Роман Абрамович е Евреин , от най-големите в Света, И Двете Яхти на Роман Абрамович на стойност 1 Милиард , са в Турция - Анталия , и никой не може и с Поглед да ги докосне, Кой Разбрал - Разбрал , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

34

Анонимен

преди 2 години

До Инфлацията гърми. На пазара видях млади картофи за 8 лева килограма. Не знам къде са расли по това време.

33

Анонимен

преди 2 години

До 22. Русия внася на почти без цена пшеницата , слънчогледа от България. През Гърция и Турция с вагони, камиони. Тук са РОБИТЕ а Русия.

32

Анонимен

преди 2 години

E, сега бягат от рашиския нацизъм.

31

Анонимен

преди 2 години

Дрън-дрън! Заминава за Германия, защото доблестните украински бойци не са и позволили да отиде в Русия. Стрелят в гръб. Добре, че все пак са я пуснали.