12

Анонимен

преди 2 години

Умрелите добре ама ГоУфУ много ли е смачкан?

11

Краси

преди 2 години

Щом "възрастните" са на 18 и 20г. ми се струва,че са от "бразилците".

10

Анонимен

преди 2 години

Кога ще се наложат крути мерки на джигитите на пътя?

9

Гинка от Сливенско

преди 2 години

Случва се това са млади хора скачат им нивата хормоните. Приятелят ми го видях няколко пъти бъркаше, кой лост да хване скоростният или този в гащите си.

8

Кифлата от Каспичан

преди 2 години

Като си пътуваме извънградско и си надуем чалгата музиката за душата () караме с бясна скорост. Момчетата са винаги силно превъзбудени и често шофират в състояние на ерекция.

7

До 8

преди 2 години

Винаги може да се намерят 1 000 причини, че шофьорите не са били виновни. Не случайно масово пускат шофьори прегазили и убили хора без да носят отговорност с оправдание ами то пътя такъв. Пропускат се психичните проблеми, агресията и ред други неща.

6

Малии по селата

преди 2 години

Какви щуротии правят без значение нови или стари коли хората подивяват за адреналин високи скорости. Много мъже млади и стари страдат от сексуални проблеми, комплекси за малоценност и стремеж към само изява на пътя.

5

Глас от тъдява

преди 2 години

Пътищата са руска рулетка, из ония дни влизам в еднопосочен участък с едно платно, пътя прави завой без видимост, от двете страни високи стени от бетон, и срещу мен излиза една 70-годишна женица с "Клио". Което ни спаси от сблъсък е че не се движех с разрешените 90км/ч,защото точно преди да вляза в "улея" видях че някакви от насрещното ми пресвяткат и инстинктивно набих спирачки, мислейки че има КАТажии

4

На такива години

преди 2 години

Има ли са високи нива тестостерон за да доказват и правят на мъже буйни пернишки момчета на по 18-20 години. След критическата възраст след 40 годишна възраст с понижен пък тестостерон и невъзможност за секс го компенсират с турбо мощни коли с висок въртящ момент. Както едните така и други яко натискат газ - в основата на всичко са сексуални проблеми и снобизъм.

3

Анонимен

преди 2 години

Другия път няма да правят така,

2

Анонимен

преди 2 години

Ужас!

1

Анонимен

преди 2 години

Бързали са за Рамадана май.