56

възмутена

преди 2 години

Президента на натовска държава , който е и военен , каза , не трябва да дадем оръжие , да не се вкараме във война . Неутралните държави изпратиха воена помощ , участваха в санкците . Всички искаме мир , но мир няма с бруталната война на путин мира е илюзия , мираж г-н Президент, това ли се учи в армията , да ние страх .

55

Анонимен

преди 2 години

Хубаво Радев ние народа я осъдихме отдавна ама как ще я осъдите вие политиците като постоянно вземате страната на единия брат и даже искате да задължите и другите това да правят Вие дрънкате за мир, но искате война, защото никой не разтървава двама дето се бият, като се включи той в боя на едната страна или като крещи и насъсква в полза на единия.*** то това лицемерие е типично за Радев, първо го опита в България като насъска протестни партии срещу десницата и пак не млъкваше за единство клоунът.

54

Ученика

преди 2 години

Да успееш да се издигнеш до президент в една болна политическа среда - гова говори много!Началника гледа...

53

Жоро

преди 2 години

Да осъдим братската война,но да пратим оръжия на единия брат! Логика българска!

52

Анонимен

преди 2 години

fake news.

51

Д-р Гигълс

преди 2 години

Радев за овчар не става , народ ще обединява . Глашатай на Путин

50

Венсеремус

преди 2 години

Вдигай юмрук, съсипвай държавата и слагай в управлението всички твой некадърни същества. Бандит. Само черепа може да се обедини с тебе

49

Анонимен

преди 2 години

ЛИЦЕМЕР.

48

Ами,

преди 2 години

Осъди я тази война! Ама гледай Митрофанова да не доведе шефа, оня попа да ти набива чивиите пак! Хората отдавна са осъдили войната! Ама, това не бяха ли някакви учения? Как може да изречеш думата "война"? За тази дума дават 15г.почивка в Сибир руските демократи!

47

Защо?

преди 2 години

Господин президент, толкова ли е трудно да кажете истината че Русия е агресор и вината за тая братоубийствена война изцяло лежи върху Путин? Защо се държите така сякаш Украйна е нападната от извънземни. Тази позиция вреди на България и ни прави съучастник в невиждани военни престъпления.

46

Off

преди 2 години

Само не разбрах - нека да уточни - на кого е Крим? Жалък и долен тип.

45

До Само да попитам:

преди 2 години

Първо жертвите там са основно военни, и второ конфликта в донбас е разпален от местни мутро ологарси които не искат да ги командват от киев. Видях лидера им по тв-то - излъчване на типичен руски ариец.

44

Само да попитам:

преди 2 години

Защо Радев през предходния си мандат нито веднъж не се възмути и не осъди хилядите убийства на цивилното население в Донбас от бандеровските сатрапи? Между избитите има много деца,има и БЪЛГАРИ! Защо поне един път не заклейми жестокия геноцид на фашистката хунта?! А сега се изтрепа да се прихласва по украинските бежанци.Лесно му е да говори за толерантност с заплата от 20хил.лв.Помисли ли за безработните БЪЛГАРИ,за работещите бедни,за мизерните пенсии,за болните дечица без лекарства?

43

Костаки

преди 2 години

Зеления чорап казва колко лоша е войната, но дълбоко в себе си вярва че украинците са виновни, защото е трябвало да се предадат без бой.

42

Анонимен

преди 2 години

Гадев много му знае плювалника, когато във войната участва Русия. А не осъждаше нито една война на натовските си господари. Гуменото човече Гумен Гадев.

41

Дима

преди 2 години

Е що заедно, от страх сам да осъдиш войната ,трябва да си в кюпа.Ти си си такъв,тука угаждаш на русофилите,като отидеш в Европа друго дрънкаш,защото там вятъра духа в друга посока.Лицемер,ка.р.и.к.а.т.у.ра

40

Радев-матрьошка

преди 2 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

39

пфффф

преди 2 години

До вчера неговия служебен премиер говореше за военна операция а сега тая *** говори за братоубийствена война.Кого заблуждаваш бе другарю Радев?

38

Анонимен

преди 2 години

Непоносима *** и предател.

37

Анонимен

преди 2 години

Гнусен лицемер. Уж осъжда, а целува ръка на кремълските си господари