24

Наблюдател

преди 2 години

Най голямата кражба в общината е на ЦГМ.До кога ще ги търпим ?Мръсни НЕМИТЕ улици в ПАНДЕМИЯ !!!Липса на дървета в центъра а за пътната настилка и тротоарите са в окаяно състояние!!!От платена зона на ден само от смс постъпват над един милон лева !За цяла година печалба на дружеството няма ???Теглят кредити да купят консумативи в ЦГМ.Ремонт за над 30 милона лева се прави всяка година на трамвай 5 а тази година е за над 100 милона лева.Айде де къде е Промяната ?

23

Анонимен

преди 2 години

Трябва повече хора да живеят в София и другите голями градове, както е в Гърция например. В Атина са над 3,1 милиона, а в София са само 1,2 милиона, от които половината са в чужбина

22

Анонимен

преди 2 години

Да се маха от поста тая, че София е заприличала на блато, без тротоари, *** и воняща. Един път улиците не измиха *** мръсни

21

Анонимен

преди 2 години

вокално-инструментална група Трамвай номер 5 - поздравява данчето Дондукова-Игнатиева с песен

20

67

преди 2 години

Открай време София живее на гърба на България!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонименна баба Гицка целата й рода е "на Софията", като твоята де, не се прави на разсеян

18

1-н

преди 2 години

дигни ги м'а, ама немало пътници, що ли. катуна пътува гратис, никой го не бара. стига доили данъкоплатците

17

Бургазлия

преди 2 години

Не дей така како Данче, в Бургас обявиха повишение на цените. Сега чичо Митко какво ще прави, първо в София после и в провинцията?

16

Анонимен

преди 2 години

a kak e regionalnia vazdushen transport, lifta do shipka, buzludja, vola, kopitoto, mussallah, koprinka, general geshevo varvi li?

15

Анонимен

преди 2 години

Те вече два пъти противозаконно вдигнаха тази цена (за което има решение на съда). Сега оставаше и трети път да го направят.

14

Анонимен

преди 2 години

regionalen bg podzemen transport ;)

13

Анонимен

преди 2 години

Държи цените ниски чисто предизборно, това ясно. В същото време реве, че градския транспорт бил на огромна финансова загуба и щял да фалира, а правителството трябвало да и помогне с няколко стотина милиона.... Т. е. Баба Гицка от село да покрива загубите на софийския транспорт

12

Анонимен

преди 2 години

Оставка Фъндък. Пълен провал

11

Билета

преди 2 години

Българите, които ходят на работа и плащат данъци, ще плащат за билети, а украинците ги обслужват камериерки, не ходят на работа и неизвестно къде са тръгнали, че и безплатен градски транспорт.

10

Град

преди 2 години

Тротоарите и уличното осветление са в трагично положение.

9

И как

преди 2 години

...така няма да се вдига?!?! Че то отдавна трябваше да е поне 3 лв билетчето в СФ!!! За компенсация на чистия въздух! Ами НАМАЛЕТЕ цената на билета и хората няма да се возят мосово в личния си транспорт и ще дишате по- чист въздух!!!

8

Транспортер

преди 2 години

Сета да не се окажем всички от Украйна, че да не плащаме прескъпия билет?!?

7

Възрастна жена

преди 2 години

Много грозно впечатление ми направи следното: Разхождам си се, и минавам покрай една детска градина, отвън децата извели, играят, гледам три госпожи седнали на пейката, едно дете си играеше на катерушката, падна, заплака и започна да си гледа коляното, мисля, че рана си бе отворило. Ония трите все едно нищо не е станало, стоят си на пейката, говореха си, смях даже. Ужас! Разбирам ги някои родители защо не искат да си пускат децата на градина.

6

Анонимен

преди 2 години

Тази жена завинаги ли ше е на тоя сладък пост?

5

Анонимен

преди 2 години

То оставаше и да се вдигне! Вчера ме изкефи млад мъж без билет, който отвърна на контрольорката "Нямам - от Украйна съм!"