25

Една българка

преди 2 години

Тия МЪКАдонци си играят с България. Защо ли се занимаваме с тях. Те чакат да влязат в ЕС не ние. Вето и това е, докато не кандисат. Оставете ги на шиптърите, те ще ги превземат и ще се справят с тях. Да живее Велика Албания!

24

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Трудно може да научиш сръбските чутури на почтеност , да играят по правилата и да бъдат уважавани . В момента Македония е в родилни мъки за ново бъдеще , и ако успее да се откъсне от тая смрадлива сръбска смрад която ги души с години , ще ги бъде . Ако ли не и Киро няма и не трябва да им помага

23

Лойко

преди 2 години

Представете данните колко македонци има в България при последното преброяване,къде е графа ,,македонци,, и колко са се декларирали като такива? Хайде първо да видим и обсъдим картинката в България и след това да плюем по Македониа.

22

Анонимен

преди 2 години

Турция официално обяви, че не признава данните от преброяването, понеже са изкарали 4% турци.Българите дори и като процент не фигурират с тези 3504 души,Не, реакцията не трябва да е изненада , а открито заявяване на позиция какви нещастни потисници са в Македония на хората с българско самосъзнание. Срам за България, че не защитава българите.

21

Анонимен

преди 2 години

Над 200 000 души в Косово имат германско гражданство и паспорт. Това означава ли, че в Косово има 200 000 германци?Тези 100 000 се нуждаят от европейски паспорт. Използват българската мечта за Санстефанска България. Те нямат българско самосъзнание и български произход. Взимат паспорта и отиват в Европа. Няма ги в преброяванията нито в Македония, нито в България.

20

фъ

преди 2 години

Страх ги е макетата да не стане украинския сценарий някой ден, но няма от какво ние нямаме армия пък и без това албанците са им по-голям проблем

19

3,000 евро

преди 2 години

До Анонимен 9 Е как ще го отнемеш,хората са си платили!?Това е сделка,кви българи,кви 5 лева!?

18

До Maке84

преди 2 години

Турци си живеят в Турция, Българи в България, само в македония или беше северна ли беше или се казваше БЮРМ няма макета.

17

Бгг

преди 2 години

Толкова им е трудно да кажат , че не признаваме преброяването ! Кире освен , че си просто си и продажно мekeре.

16

Петрич

преди 2 години

Не може да има изненада след като през 2022 година главния булевард в Скопие продължава да се нарича "Маршал Йосип Броз Тито". Югокомунистическиотрепки.

15

до 5

преди 2 години

първо, няма 'английски' паспорти! и второ, тези, които се закълнат във вярност на великобритания и получат поданство, стават британци. нищо че произходът им е от друга държава.

14

Анонимен

преди 2 години

Преброяване ... Някои лъжат пред данъчните под клетва, други не могат да лъжат на преброяване.

13

Анонимен

преди 2 години

Сега беше момента Българите там да се заявят. След като нямат смелост го направят, значи са си антични македонци. Паспортите с марка ЕС си бяха най обикновен подкуп от който много македонци се възползваха икономически. Глупаците са нашите "политици", като са си въобразявали че правят нещо смислено.

12

Анонимен

преди 2 години

Може да ги е срам хората да се нарекат българи, бе! Нали четат и гледат БГ новини.

11

Анонимен

преди 2 години

много повече от 3500 са се самоопределили като българи, защото на мънкедонците им се губят едни 10-11% от 'преброените'. отделно, нито един преброен няма как да види като какъв са го записали. имайте предвид, че тяхната статистика разминава нашата фалшива статистика; реалните фигури са около 9-10% българи преброени и на ония във фиромскот правителство им е спекло гуйненцето от страх

10

Анонимен

преди 2 години

Еммм, да продължават да се занимават с украинци и украинки, пък българите в РСМ - ще чакат. Не е ясно, обаче, какво да чакат

9

Maке84

преди 2 години

Турци в България като българи ли се броят?Македонец не може да се пишеш в България, а била демократична държава пък и руски шпиони били виновни за това че България спира Македония на път за ЕС. И вас и нас 30г не управляват все *** глави

8

Гошо...Тъпото

преди 2 години

В РСМ нищо не е достоверно и...прозрачно,само е...достоверно че са...антични македонци,а сега съвсем...скоро по волята на нашят...премиер,ще станат и...европейски македонци.Ако изпратят и космонавт в орбита (както обеща Слави),ще станат и...космически македонци. Изобщо...троен шлем;това им е програмата максимум,щото всичко...останало им е наред.

7

Анонимен

преди 2 години

Като са се самоопределили само 3000, на останалите да им бъдат отнето българското гражданство щедро продавано за пари от ВМРО, за да могат да търгуват спокойно с ЕС.

6

aa1830

преди 2 години

МВнР да изпрати протестна нота... Тея ченгета в тва министерство барабар с хубавата и умна външна министърска за абсолютно нищо не стават. Ако бяхме държава, просто 100-те хиляди паспорта се обявяват незабавно за невалидни и никакво двойно гражданство. Избираш или си българин или македонец. К а Както човек има една майка, а не две....