27

Пирински чобанин

преди 2 години

Не съм и очаквал друго от Северна Корея на балканите.

26

Анонимен

преди 2 години

Ама кога трябва да получават български паспорт, всички се кълнат, че са българи.

25

ДДРОнег

преди 2 години

Ами то отдавна е ясно, че РСМ-то са фенове на сталин и тито и действат с техните методи !!!___Изобщо нямат място в ЕС с такива политика, влязат ли, ЕС ще трябва да измислят процедура за изгонване на членове ...

24

ало ало

преди 2 години

от тоя кирчо по б-о-с политик не съм виждал,абе момченце, векове тия макета са ни мразили, паметниците ни събарят, знамето ни горят - той тръгнал да ни сдобрява, и бойко прави същото и се опари - стой си мирен на зад-ника и не се прави на чърчил

23

Анонимен

преди 2 години

Ами, то в Украйна е същото - насилствена улраинизация на руското население.

22

Анонимен

преди 2 години

До ЕС фарс "ЕС има само един интерес - да ни ползва единствено като пазар за стоките си, като държи икономиката ни неконкурентноспособна." Тези приказки обаче не се потвърждават от реалността, ОСОБЕНО ако я сравним с постсоциалистическа България, където "великата" ни индустрия се оказа като в небрано лозе, защото на практика произвеждаше само морално остаряла и неконкурентна продукция. И беше ДВА ПЪТИ по-малка от сегашната.

21

Анонимен

преди 2 години

Не може да се декларираш като българин в една страна в която това се разглежда като нещо близо до престъпление. Работата ти, кариерата ти и обикновения ти живот се влошат рязко в деня, в който публично се обявиш за Българин.Всички медии, служби и университети в Македония се държат от сърбите или подставени лица с дълги връзки в тяхната УДБА. Бившият им външен министър Денко Малески каза няколко точни думи за историята и го обявиха за предател, оплюван от сутрин до вечер. Същото с Л Георгиевски

20

Анонимен

преди 2 години

Тази шизофренична нация не трябва да е член на ЕС.

19

Анонимен

преди 2 години

До 18 Може, може. Ти ги разбираш нещата. Добре е, че поне можеш да мислиш.

18

Анонимен

преди 2 години

До Еврофашаги лицемерни Яростно съпротивляващите се украинци НАВСЯКЪДЕ ясно показаха лъжата на руските фашисти.

17

Анонимен

преди 2 години

До 17 "Защо интересите им съвпадат?" Не съвпадат. ЕС има интерес целия Балкански полуостров да е една демократична цялост. На теория условията за влизането в ЕС би трябвало да са гаранция за това, че кандидатките имат намерения да се управляват демократично. Това, че в РСМ има де факто подмяна на това, е същия проблем като у нас: очевидни са ползите от демократичния ни избор, но въпреки това руснаците ни дърпат обратно. Руснаците искат просто поредния троянски кон, затова са ЗА членство на РСМ.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Не съм казвал такова нещо, но теб те сърби сам да си го кажеш явно. А като си помисля как буквално руснаците имат ПЪЛЕН КОНТРОЛ върху начина по който действаш и какви неща говори, ме напушва смях, че наричаш някой друг "робе".

15

анонимен

преди 2 години

До 12. Напълно възможно е т.н. назначени да са поне частично плод на дългосрочно планиране от руските служби, но все пак е въпрос защо и запада и Русия меко казано не споделят нашата справедлива позиция. Защо интересите им съвпадат?

14

Анонимен

преди 2 години

Забрави , да споменеш ,че съм фашист, нацист, путинофил и какво беше още там. Нали така, робе? Кирето или просто Киро си го дръж. Колкото и да се напъваш си личи кой на кой слугува

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 "али пък господарите му от Фащ .. " Буди смях усилието на русофилите да прикрият същността на Петков като кукла на Радев, а оттам и на Кремъл. Използват всеки удобен момент да внушават, че е западен точно както ДС иска. Те затова търсеха някой който е живял на Запад: за да внушават, че е западняк по манталитет. А той Кирето си е в България от 2007. "Западняк", а?

12

Анонимен

преди 2 години

A канадския мазник ще ид дана зелена светлина за ес. Нали пък господарите му от Фащ са наредили така. Ако и сега не се отварят на някой зомбита очите, че кирчо е национален предател, то никога няма да прогледнете.

11

Анонимен

преди 2 години

Може би сега е моментът и самите македонски българи да действат. Стига са се страхували и мълчали. Защо не направят един голям протест в Скопие срещу това преброяване и да се види колко са. Време е да заемат позиция там на място, а не само няколко души да говорят тук в България

10

Анонимен

преди 2 години

До 10 "Очаквано положение при президент комунист, завъртял се към америка, и правителство определено от американското посолство." Чудя се защо русофилите се напинят до скъсване да пробутват хората на Решетников за "американци". Някакви предположения?

9

Анонимен

преди 2 години

На всеки, който в преборяването не се е отбелязал като българин, но му е издаден български паспорт, НЕЗАБАВНО да му бъде отнет. Явно този човек е ИЗЛЪГАЛ, че има български произход и българско самосъзнание.

8

анонимен

преди 2 години

Очаквано положение при президент комунист, завъртял се към америка, и правителство определено от американското посолство. В коалицията щатните предатели комунистите и новите предатели от лявалибералната вълна.