47

Анонимен

преди 2 години

А нашите резултати от нашето преброяване кога ще излезнат?

46

Македонец

преди 2 години

От снимката на преброяването виждам 1 милион българи, а не 3500.

45

Лойко

преди 2 години

Къде е графата ,,Македонци,, при преброяването в България предната година. Асимилирането и пренебрежението спрямо македонците в България не е спирало от 1962 година, та до днес. Не само отричаме етноси и малцинства,че даже сме го вмъкнали и в Конституцията на България,което е крайно НеДемократично.Можем да се учим само от Македониа.Нима няма етническа партия в България /ДПС/.Лъжем себе си.

44

Така казват и от

преди 2 години

До Гоце ДелчевТурция . Искат си паметници на дедите умряли на Шипка.

43

Гоце Делчев

преди 2 години

България твърдо трябва да отстоява правата на македонските българи - никакво отстъпление и шикалкавене! Това е морален дълг пред нашите деди и прадеди! Да му мислят управляващите, ако се отметнат от ангажимента по защита на националните интереси!

42

Анонимен

преди 2 години

Значи просто може да приготвим 3504 заготовки за БГ паспорти (и нито бройка повече).

41

Каракачанов

преди 2 години

Важно е, че продадохме 100 000 български паспорта и напълнихме здраво шкембетата си.

40

оракула

преди 2 години

Браво на човека, точно така ще стане. Само дето нашите галф*ни ще се съгласят че Самуил е македонец, че Гоце е македонец, че Пиринска Македония е населена с макета, че сме татари и т.н. Тук обаче на пр*стите хора ще се изкара като мъдро политическо решение и след някоя година ще го дух*ме с Пиринска Македония.. по стара бг традиция.

39

ДПТ

преди 2 години

Демократическата партия на турците /ДПТ/ в РС Македония не приема официалните резултати от преброяването на населението в страната."Самият факт, че 132 260 души са отказали да съобщят етническата си принадлежност хвърля сянка върху преброяването", подчертаха от партията.

38

Bob

преди 2 години

Останалите 116000, се срамуват да признаят, че са българи, защото ще излезе, че те са причината да не влезе РСМ в ЕС.. Ние ги бием по главата и се чудим оти не ни обичат.. Лоши са много, не са добри като нас Русия ни бие по главата, а ние целуваме ръката... Добри и умни са българите

37

До Bungar

преди 2 години

Власи е общо наименование на няколко отделни романски народа, произлизащи от романизираното население на Югоизточна, Централна и Източна Европа. Народи, наричани власи, са днешните румънци, арумъни, сърбо-власи, мъгленорумъни и истрорумъни, но след създаването на държавата Румъния терминът се използва главно за живеещите на юг от река Дунав. Като власи се самоопределят и част от *** рудари. В някои случаи терминът власи няма етническо значение.

36

Анонимен

преди 2 години

Етническа принадлежност, и по-надолу в колоната "Мюсюлмани". Досега си мислех, че това е вероизповедание, а не етнос, ама щом северномакедонците са казали...

35

Анонимен

преди 2 години

В РСМ има българи албанци турци и сърби, шопи тракийци и македонци са на всякъде.

34

Анонимен

преди 2 години

хайде хайде .. всек иима право на самоопределение .. щом се чувстват македонци няма проблеми за мен, няма да ходим да ги освобождаваме я ..

33

Анонимен

преди 2 години

Ако Ние бяхме дали на Македонците повече паспорти ,двойно на пример,сега щяха да бъдат 1,7 милиона ,а не 1,8 милиона.Колкото повече паспорти толкова по-малка Македония.

32

Анонимен

преди 2 години

Бре! Имало 8714 власи?!? В тая РСМакенещо си? Това е... изумително! В Румъния знаят ли? Представям си какъв потресаващ румънски говорят. Ама да не е вместо румънски - ромски, че така по-става. Сега ако трябва да сме исторически сериозни - става дума за т.нар. аромани, които са по-близко до албанците и са вид роми останали още от император Траян. Съвременен румънец ще е втрещен ако го прочете това. Идва някаква печка и вика на развален псевдо диалект "здрааасти, бе бааате! *** ний сми руднини!"

31

Анонимен

преди 2 години

Ам чи и в македония ги погазват. Кога се пресетихте за българите в Русия? Чак сега, щото е модно да се лае по Русия. Нема да изоставаме от модата, я!

30

Сандо

преди 2 години

Макединия няма да стане България. Това трябва да стане ясно на някои хора накрая. Изчистваме общата история и действаме нататък. Нека са си самостотялно, нека са си македонци, комшии са ни, ще живеем в мир и спокойствие.

29

Пишете правилно !

преди 2 години

НЯМА РСМ /гмо народ/- ИМА Благоевградска област !

28

Некъф

преди 2 години

На тия сърбомани повече никаква аванта! Кирчо от тука на татака да внимава в картинката!!!