67

Стамболов

преди 2 години

Не само българите и другите етноси не са писъли етноса си,явно някви агенти са преброителите и хорта ги знаят и знаят ,че ще имат проблеми,е не като при комунизма бой с колове докато умре и поссле в обща яма ,а уволнения и проблеми с имота и училището на детето...

66

ЛГБТ

преди 2 години

До 3500 смелчаци По скоро да се напишеш че си Българин в РСМ е все едно да направиш гей-парад в центъра на Перник ... :-)))

65

Анонимен

преди 2 години

ХОРАААА В ПРЕБРОЯВАНЕТО ДОСТА СА СЕ ДЕКЛАРИРАЛИ КАТО БЪЛГАРИ, АМА АНКЕТНИТЕ КАРТИ СЕ ПИШАТ ОТ ПРЕБРОИТЕЛИТЕ И НЯМА ПРЕБРОЯВАНЕ ПО ИНТЕРНЕТ. ВСЕКИ ЧЕТВЪРТИ БЪЛГАРИН ОТ БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРИН ПОТОМЪК НА БЪЛГАРСКИ БЕГЪЛЦИ ОТ ГРЪЦКА И СРЪБСКА МАКЕДОНИЯ. ЗАЩО СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВСИЧКИ МАКЕДОНЦИ ОТ ГРЪЦКА МАКЕДОНИЯ, ЧЕ И ДЕЦАТА СИРАЧЕТА - 20 ХИЛЯДИ ИДВАТ В ПЕТРИЧ А НЕ В СКОПИЕ... НАШИТЕ *** ГИ ДЕПОРТИРАТ В СКОПИЕ НАСИЛСТВЕНО.

64

3500 смелчаци

преди 2 години

Що някой си въобразява че при съседите някой и да е и да се чувства българин ще си го напише и признае. То там да го направиш е все едно да излезеш в Киев и да развееш руски флаг или в Москва - украински. Пак добре са ги написали 3500, като предполагам че са ги написали служебно, щото не вярвам и толкова да са посмели да се напишат за българи.

63

Анонимен

преди 2 години

След като Русия най-официално ни е обявила за неприятелска държава, ние трябва да се пазим от Русия, защото днешното ръководство на Русия не е това, което ни е освободило... В историята никога досега Русия не ни е сочила за неприятел, даже като сме воювали с нея в Първата световна в няколко средни битки по размер. Български гражданин, който е чужд шпионин да бъде проклет с цялото си семейство!!!!Който мрази България, нека официално се откаже от гражданство и да ходи да става руски турски граж

62

Анонимен

преди 2 години

Даже българите да сме окупатор там това е за три години, а 11000 статии!!!!! Тука към Турция при положение че са окупатор 500 години в нашите медии за същите три години няма и десет антитурски статии. Направете си сами извода, кой иска и кой не иска Северна Македония да не влезе в Европейския съюз... Защо Белград не си отвори архивите и да се отварят архивите на коминтерна където и да са те, за да се види как българския народ в Македония е АСИМИЛИРАН насилствено в 20 век!!!!!!!!!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Господин Петков и госпожо американски посланник, не смятате ли, че тн Северна Македония с днешното и комунистическо титовистко ръководство, с антибългарските медии, с 11 000 антибългарски публикации за три години, като член на НАТО МОЖЕ И ИСКА ДА ПАЗИ НАТОВСКИТЕ ТАЙНИ ОТ РУСИЯ? Ще пази ли тайните на Европейския съюз от Русия? Фалшивото им преброяване, което не бе по интернет е доказателство с какви хора с каква върхушка си имаме работа в Скопие - българомразка и сърбоманска.

60

Отец Паисий

преди 2 години

Ами горе долу толкова бяха и гласувалите на последните им избори за български етнически партии,което е разрешено в Македониа,за разлика от България.Това е Демокрация,а не манипулация и конституционни забрани на етнически партии както е в България.

59

fact

преди 2 години

кво да правиш: БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТА СА НАПРАВИЛИ ГРАЖДАНСТВОТО НИ непривлекателно!Преход, мачкане, мутри, кой ше ти иска добчроволно да се пише бугарин? Се едно да ти се ходи да живееш в россиа!

58

Gancho

преди 2 години

В България погазват правата на македонците, и то не от вчера,а вече цели 60 години. Искам дискусия по правата на македонците в България,а не баламосване какво било в съседна независима държава.

57

Анонимен

преди 2 години

130 000 паспорта срещу 3500 българи в РСМ. Много ниско КПД на т.нар. патриоти - МВРО-агент Иван, Атака -Болен, Въzраждане -Копейкин, НФСБ - Винкела и т.н. С такива патриоти в България е по-добре да си национален нихилист!

56

ЬЬЬ

преди 2 години

Изглежда,че само правителството на кирчо и на самия него не им е ясно каква линия следва македонското правителство по отношение на българите в рсм и България и "напредъка" в междудържавните ни отношения не е ли само фарс и лъже информация,чиято цел е да оневини предателството им към българската история,език и култура.Позицията на Радев в това отношение е единствено правилната.

55

Анонимен

преди 2 години

И в документите да подпишат, че ще ни изговарят и пишат българи, а не по този малоумно-сръбски начин, както сега! Какво е това ***?!

54

Анонимен

преди 2 години

От Брюксел трябвя да им турят мониторинг на медиите- примерно Нова Македония е в перманентен оргазъм срещу всичко българско- пещерен национализъм от най- долна проба! И да си отворят досиетата и ченгетата. Тук ни обърнаха нагоре с хастара за тия ченгета, а там комунизма бил народообразуващ фактор, нали... е няма как така напред!

53

Трудовакъ

преди 2 години

Китай си има Тайван, Индия си има Пакистан, Русия си има Украйна, Ирак си има Кувейт и т.н. Корените на проблема са от преди повече от 100 години, когато след Балканските войни Македония беше дадена от т.н. велики сили на бивша Югославия, без никой да пита нито нас, нито българите в Македония. Така стана и със Северна Добруджа, Западните Покрайнини и Източна Тракия. След над 100 год. изтребление на българския елемент и изкореняване със зверско насилие на всичко българско, това е резултатът...

52

Лойко

преди 2 години

Двойно гражданство и при преброяване всеки дава приоритет на това и там където живее.Това е нормалното.Другото е български фантазии за десетки и стотици българи в Македониа.99% са взели БГ паспорти и двойно българско гражданство за да им е по- лесно да намерят работа в Европа,а не че умират за България.Стига сме се вкарвали във филм на илюзиите и мераците.

51

Анонимен

преди 2 години

А колко са тези с български паспорти -- 100 000 и нагоре. Те се дават срещу заявено самоопределяне като българин.

50

Анонимен

преди 2 години

Нали Кирето каза,че е постигнат огромен напредък в българо/македонските отношения и че щял да подкрепя македония в евроинтеграцията.Как може толкова заспали политици да имаме.Никаква подкрепа за банатските българи,за българите в покрайнините и изобщо за българските малцинства в съседните страни.Няма толкова безотговорна държава като нашата.Но няма какво да се чудим та те унищожават българите в България какво остава за тези извън нея.След някое и друго поколение няма да останат никакви навън

49

Деси

преди 2 години

До AK47 ТомпСън Да 2 000 000 м.

48

Бунгар

преди 2 години

В България трябва да се говори повече колко са македонците в България.Да спрем да ги пренебрегваме и унизяваме,да се чувстват потиснати поради това,че се чувстват македонци. Какво ли не направихме да ги асимилираме и затрием, но не се гаси туй що не гасне.Държавна политика от 1962 година.Нашите пишман историци стига са били специалисти по македонска история.Дайте истината за нашата история.