49

Мразя Украйнци !!

преди 1 година

Здравейте на всички които четете моят коментар. На тези които не го харесват , им пожелавам всичко най ЛОШО както и да ви умрът децата преди вас и после вие след тях :) На тези които са съгласни с мен , благодаря ви от сърце и нека бъдете здрави и щастливи ! Така.. нека започнем..МЯСТОТО НА (ДЕЗЕРТЬОРИТЕ УКРАЙНЦИ ) Е НА БОЙНОТО ПОЛЕ В УКРАЙНА И ТАМ ТРЯБВА ДА СИ ОСТАНАТ ! А ЗА ЖЕНИТЕ КОИТО СА НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЯДЪТ,СПЯТ И КАРАТ КОЛИ ЗА 100БОНА, ИЛИ БАЧКАИТЕ ИЛИ ВЪН ОТ БГ!!!

48

Анонимен

преди 1 година

Какви 700 лв ви гонят в кфс ли работите? Май дълго време сте безработни :)

47

50

преди 1 година

50 Гнус ме е от теб нищо не разбираш от култура

46

Да

преди 2 години

бяха с такъв ентусиазъм готови да наемат БЪЛГАРИ...

45

Анонимен

преди 2 години

А бе те на кроасани се мръщят работа ще хванат. Някой друг път. Тези които могат да си платят бягството от Украйна няма да работят.

44

Соня

преди 2 години

До 38 до 33 Абе ти как разбра,че украйнкитее са мафия?!Как не ви е срам бе?В българия няма мъже,а ефтини интригантки,на които все някой им е виновен

43

хммм

преди 2 години

Гримирани украинки, обикалящи Европа да се снимат за фейсбук и инстаграм, ревящи колко са изстрадали, това не са бежанци това са платени актьори! Щом са бежанци в бежанския лагер както всички! Откъде накъде толкова привилегии бе!

42

kkkkk

преди 2 години

Много има работа за българите та ще взимате украинци, що не вдигнете заплатите и не вземете българи!!! Защо не назначавате така бежанците от Близкия изток за тях работа няма сега изведнъж за украинците всички удобства деева! Всички бежанци да се вдигнат на бунт ако не им осигурите същите условия! Заради вас мразя украинците и вас до смърт! Мразя ви дано *** заедно с Америка и всички дето ви подкрепят ! Умрете бе

41

Вьзмутен

преди 2 години

Интересно като останах без работа дьржавата не се интерсуваше жив ли сьм , за мобилен екип да ми дойде на крак дори не говорим

40

Укроскептик

преди 2 години

Индобългарите също са потомци на бежанци... Гостоприемството трябва да е с мярка, иначе се превръща в глупост с необратими последици.

39

Анонимен

преди 2 години

Фашагите на кариерите и в мините... работа има

38

Анонимен

преди 2 години

А не се и съмнявам, че нашите шефчета са готови, за половината пари, които дават на нас са страшно готови да ги наемат...само дето украинците не са глупави. Ще започнат и като видят какво им предлагат и са избягали след 1 месец.

37

Читател

преди 2 години

Нищо подобно! Заявяват час за интервю и послде това дори не се явяват!

36

Питаме

преди 2 години

И ква работа ще е?

35

Смех и опорки

преди 2 години

До До 33 Фактът, че изчезна новото служебно Q5, говори, че не са само жени и деца, а едни млади мъже от Одеса, за които няма тайни в отключването.И не никой не подкрепя Путин, просто е ясно, че не са нашенски автоджамбази.

34

Анонимен

преди 2 години

Е може да са бандеровки ама са красиви украинките.Високи,руси със сини очи,по добре отколкото да дойдат афганистанци и африканци.Вписват се в българската обстановка.

33

Анонимен

преди 2 години

Как са дефиниране въпросите в анкетата? Едно е да попиташ имате ли желание да работите, друго е да попиташ имате ли желание да работите за МРЗ 710 лева. Защото в бюрото по труда това са офертите, за чистачи, болноглрдачи и учители чат-пат. И понеже вчера един украински левент в трудоспособна възраст с тойота секвоя щеше да ме прегази, не мисля, че ще скочи на офертите на агенцията. Дано се изнасят на някъде укритата иначе и тук ще запалят война

32

До 33

преди 2 години

Да мафията от изгладнели и премръзнали украйнски жени и деца е най-опасна спор няма. Опорките на путинските *** стават все по абсурдни.

31

До 31

преди 2 години

Трябва да си много долна, малка душичка, за да напишеш това. Поздравления. Хората бягат от войната, градовете им са разрушават пред очите ни, но наглеца вместо да протегне ръка, лее помия по тях. Гнус.

30

Анонимен

преди 2 години

Повечето са с фашиска идеология ! В Америка има много работа , Байдън ще им плати билетите