83

НЕЗАВЪРШЕН АКТ

преди 2 години

КОЙТО Е ПРАВИЛ СЕКС ЗНАЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ. ТОВА С ИЗТЕГЛЯНЕТО НА ПУТИНСКАТАВОЙСКА И УСЕЩАНЕТО НА НАРОДА В РУСИЯ.

82

лош късмет

преди 2 години

За лош късмет този път украинците отказаха да участват в пиеската. Умеров, част от украинската делегация, относно "отравянето" - "Добре съм. Това е отговорът ми на всички разпространяващи се жълти клюки. Не вярвайте на непроверена информация. Води се информационна война". Белингкат сигурно са се надявали, че украинците с радост ще приемат тъпата лъжа и ще участват в нея с ентусиазъм, ама - греда...

81

анонимен келеш

преди 2 години

Бас хващам,че Митрофанова до една седмица ще бъде изритана от България:)

80

СПОКОЙНИЧКА

преди 2 години

РУСИЯ ИМА ПРАВО НА КАПИТУЛАЦИЯ!

79

Войн

преди 2 години

До Анонимен --- След като е така, то това е война на джуджета или едното джудже срещу другото такова. Да видим кое джудже ще победи или и двете джуджета ще се кротнат и разцелуват по браЦки. Язък за умрелите човеци, без значение *** или укри.

78

Мария Медичи

преди 2 години

Правете разлика между "натровен" и "отровен". Всеки може да се натрови от хранителни продукти, но не всеки може да се самоотрови без външна намеса. Опитите на новото ГРУ да трепе зарубежом се оказаха много ялови с изключение на Александър Литвиненко ликвидиран с радиоактивен полоний съветско производство, естествено.

77

ЦРУ казва

преди 2 години

че е нямало НИКАКВО отравяне или опит за отравяне. Отнякъде пак е изскочил поредния фейк, за да бие по политиката на нашия любим приятел и съратник срещу капитализма и империализма товарищ Путин.

76

Бял байрак

преди 2 години

Личи си по всичко, че скоро Путин ще вдигне белия байрак. Дъ гейм из оувър и да спасява Матушката както може или всеки да се спасява самосиндикално.

75

Анонимен

преди 2 години

Краварски сериали!

74

Анонимен

преди 2 години

Брей голяма пропаганда голямо нещо . Лъжа след лъжа . Днес, вие изобщо проверявате Ли автентичността на новините които пускате ? Ясно казаха че не е бил отравян, големи сте аматьори. Като хиени само като чуят нещо и всички скачат на месо. Смешшшници

73

Анонимен

преди 2 години

Путин, ти се оказа обикновена Пу.ка!, готов си да сключиш Минск-3!? За къв тогава започна войната ако не си готов да я доведеш до победен край? Жалко за загиналите момчета и проруското население в Окраина, което се надяваше, че ще бъде освободено от Бандеро фашистите! Пфу, либерална "подметка"!

72

Гебрев, отровен

преди 2 години

Гласувайте за Бойко, да приеме рублата в България.

71

еб@ти цирка...

преди 2 години

Ройтерс вчера: според американски разузнавателни данни - внимание - Абрамович НЕ Е отровен. Ако е имал проблеми, те са се дължали на environmental причини, т.е. на изцяло външни причини, свързани с околната среда, НЕ с отравяне, и това е подчертано - "not poisoning". Рустем Умеров, другият уж натровен, в официалния си профил в туитър вчера ОТРИЧА да е бил отровен. Отравянето е ФЕЙК НЮЗ, отречено е от самите "пострадали", но някои тукашни медии продължават го дъвчат, все едно е истина...

70

ЕХО

преди 2 години

Да Осветля - Собственика е Консула на Украйна в България .Европейската Прокуратура трябва да се самосезира за ЕС Пари .

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 --- ТОЧНО в тази фабрика е бил произведен шоколада с името "Чернобил" и е действал като гръмнала атомна.

68

ЕХО

преди 2 години

Не знам каква е тази Оббесия , но да ви кажа нещо което е Цензурирано в България - Хотел Приморец Бургас - собственик е Украинец Мафиот и Олигарх - не иска да приема Украински Деца Бежанци - приема Мъже избягали от Военна Мобилизация - ДАНС и БА трябва да се намесят .Хотела е най-скъпия в България - струва 1 Милиард Евро .

67

Анонимен

преди 2 години

До Натовеца --- Вероятно и радиоктивния полоний обсесия, и съчмата с рицин изстреляна от чадър в крака на Георги Марков, точно на рождения ден на Тодор Живков, като поздравление от СеСеСеРейските настоятели и още десетки самоотровили се герои, които разкриваха истината за колоса на глинени крачка.

66

Анонимен

преди 2 години

Фабриката на Порошенко се казва "РОШЕН". За сладкиши, бонбони и шоколад.

65

Анонимен

преди 2 години

Тия ептен подлудяха с тези измислени отравяния,все ги тровят а те все оживяват,единствената жертва от цялата тази операция е котката на Скрипал...

64

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли, че Путин и Зеленски освен почти еднакво малко име, имат и еднакъв ръст? Уикипедия.