103

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Татаро-удмуртите от Московският Улуз си мислят, че целият свят ги презира и ненавижда понеже са се самонарекли "руснаци", а не понеже са уби-йци, кра-дци, де-генерати, отро-вители, са-ботьори и ***-де-расти...

102

TT

преди 2 години

До Виктор Стоянов - Прав си че расията започна вече да кляка, обаче нашите русофилчета-путиноидчета все още ходят накокошинени като че ли кремълските им господари управляват света....

101

Виктор Стоянов

преди 2 години

руссията май взе да кляка а още санкциите не са проработили. Икономическите параметри сработват по бавно ще гледаме рашастан след 5, 7 дори 8 месеца . Тогава ще видим какво , на кого и за какво ще продава :) Ха ха ха Дотогава мнооооого "дипломати" ще бъдат изгонени , мноооого олигарси олигарени , а може и да забранят изобщо кьорав руснак да стъпи в ЕС - и ще е правилно разбира се!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Путин капитулира в направлиние Киев и Чернигов. Пентагона потвърди че руснаците в тия две направления се изнасят с хиперзвукова скорост към Беларус и Русия. Контранастъплението на украинците започна на 23 март и за няма и седмица руския башибозук капитулира на най-важния фронт Киев. В направление Харков Суми руснаците са разбити и обърнати в бягство и единтсвенно достигането на руската граница в района на Белгород ги е спасило от явна смърт. На ред в контраофанзивата са Херсон и Мариупол.

99

Не съм Доволен

преди 2 години

от Путин, много е Мек с Украинските НеоНацисти!

98

Руската отрова

преди 2 години

най-полезната отрова на света! Руските бомби - най-хуманните бомби на света! Руската демокрация - най-демократичната демокрация на света! Ето, в САЩ се смениха Клинтън, Буш-младши, Обама, Тръмп, сега е Байдън и непрекъснато има нестабилност. В Русия през цялото време е Путин и Русия е остров на стабилността.

97

Остава

преди 2 години

Да видим кога ще му дойде редът на Володя !

96

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия искаше да отрови някого, щяха да го намерят мъртъв, привидно от естествена смърт, без да има следи от каквато и да е отрова в кръвта му. Това могат да го правят още от съветско време. Щом е жив, значи или му отправят предупреждение, или не са го отровили те, а западняците, които искат да обвинят Русия.

95

Квесчън

преди 2 години

Другаре, казвайте кога да купуваме рубли, че хартията за палене на печки горно и долно горене е на привършване.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 --- Да, колега, вече са там и както виждате правят концерти. LOL Войната свърши. Язък за пресата. Пак ще минаваме на Ковид проблеми. ;)

93

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви мисли, оправяйте се с Норвегия и с азерите. Много ви здраве.

92

Анонимен

преди 2 години

Този тук русофоба и путкофоба е много невъзпитан точно като тези,които защититава.Цинизъм след цинизъм пише,мисли се за оригинален,а бедния му речник го издава какъв му е умствения потенциал.Явно е на заплата и през минута пише все цинизими.Писна ми да го чета.Ще взема да затъпея.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 Не ни мисли ти нас в ЕС, газ доставя и Норвегия и САЩ и Азерите ( май те са договорили с Турция нов газопровод, я провери инфото и пак ела да ревеш)!

90

старичок

преди 2 години

Само да напомня, че Белингкат изфабрикуваха "разследване" за отравянето на Гебрев. Не един, не двама - осем убийци имало. И се провалили. Брех, тия убийци - пълни некадърници. Брех, тоя новичок, най-мощната отрова, що така не успява да утрепе мишените?! Самият Гебрев твърди, че е тровен с новичок. В същото време шефката на финландската лаборатория, в които самият Гебрев е пратил проби за изследване, каза в интервю за бтв, че Гебрев НЕ Е отровен с новичок. Но фейкнюзът продължава и до днес...

89

Анонимен

преди 2 години

путлеристите " червеновъшливци" се изтеглят към Беларус, потвърдено е и от щатското и от украинското разузнаване, украинците предполагат че нещо се случва при Лукашонго и тия разбитите под столицата Киев " срочници" ще му помагат да не му се търкулне тиквата побеляла, но народната " любов" е огромна и червеновъшливците няма да го отърват! ПутинКАПУТ!

88

Анонимен

преди 2 години

нагли и елементарани англосанконски разузнавачи все новичок

87

Анонимен

преди 2 години

Катар ги отсвири, ще достави съвсем малко, почти нищо. САЩ може най-много 15 милиарда куб/метра да достави (теоретически). А те потребляват годишно 180 милиарда куб/м. Голям сдуд ще има, а може и до глад да се стигне.

86

анонимен келеш

преди 2 години

Е тва им е на рашките.Дойде тук Митрофанова пременена с военна униформа и пуска в сайта на руското посолство клипчета на разни ракети и бомби:):)Е затова никой не ги иска:)Всеки гледа по-далече от такива като тях и северна Корея:)

85

Ха

преди 2 години

Това което направи Путин с Украйна е секс без оргазъм. Голямо неудовлетворение остава в русофилите

84

СЛАВА

преди 2 години

СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ПОЗДРАВИТЕ УКРАЙНА С ПОБЕДАТА