143

Анонимен

преди 2 години

Не знаем дали е при руснаците, но където се появи отравяне, все е около англичаните. Май съвсем ни взеха за толкова прости, колкото са те самите.

142

Хайли Лйакли :):)

преди 2 години

Статията и знаем източника. Ингилизите са уникални! Нация имаща над 20 думи за убийство и над 40 думи за измама не са достоверен източник! И историерски е доказано че от времето на замъците - отровите са им били любимия метод за разправа. Това си знаят - за това терзаят!

141

Защо триете?

преди 2 години

Ако не беше Русия да освободи България още такива като простото антончо щяха да бъдат ***! Ако СССР не беше ни защитил България щеше да бъде Софийска област!

140

Въпрос

преди 2 години

Имам въпрос към *** Христова.Наскоро да си е купувала нов телефон с 5G?Може с нещо да са я облъчили.Препоръчвам в неделя да си направи разходка из природата където няма интернет и да не си взима телефона.Ще й размине облъчването и ще се осъзнае.

139

Анонимен

преди 2 години

До 174 Антон. Чисти тоалетните, бери ягоди в Англия и разфасовай месо в германските кланници! Аз съм БЪЛГАРОФИЛ и не желая американски бази в България, нито американският посланник да назначава българските премиери!

138

До Антон

преди 2 години

Явно мечтата ти е да живееш под краварски ботуш. Русия не желае! Обградена от американски бази, чиито ракети достигат Москва за 5-7 минути, тя започна тази война.

137

р

преди 2 години

Гледах клипове в ютуб, качени от руснаци живеещи и пребиваващи в Европа. Оплакват се "горките", че навсякъде ги мразели.В Испания, Португалия, Италия, Гърция и даже в Турция има табели по заведенията - "НЕ ОБСЛУЖВАМЕ РУСНАЦИ". Ето това трябва да бъде единствента санкция срщу Расия. ВСИЧКИ РУСКИ ГРАЖДАНИ - ВЪН ОТ ЕВРОПА И САЩ.Да си стоят в Расия докато не свалят Путин от власт.Нали са велики.Защо искат да живеят и почиват в Европа?

136

исд

преди 2 години

Само *** Христова не е разбрала, че това е фейк или както тук му викаме - партенка :))))

135

Антон

преди 2 години

Путинофилите веднага да обяснят защо толкова искат да живеят под ботуша на този психопат!

134

Анонимен

преди 2 години

Аз все по-често си мисля че и цар Борис е бил отровен именно от съветските подлеци, дано се намери някой честен руснак и да разкрие архивите , дето така грижливо ги пазят.

133

Анонимен

преди 2 години

На първо място са Борджиите, при тях съмнения и предположения няма...

132

Мангъра

преди 2 години

Мдаа, "обсесия" ... толкова си може нелито, очевидно завършила осми клас срещу преглъщане на семенна течност ...

131

Ddd

преди 2 години

Много русофили много нещо. Направо сме си блато.

130

Фердо

преди 2 години

.... "Роман Абрамович е последната жертва в дългата руска история на експерименти със смъртоносни токсини..." Още с първия абзац лъсва поръчката и фейка.

129

Монегаск

преди 2 години

Мда, формално Украйна ще е неутрална, но ако стане патаклама межу НАТО и русията познаете на коя страна ще се включи. Сега yшанкитe ще ми кажат че жужето ше ги изпари с едно натиска не бутона, обаче това няма как да стане. Ядрените оръжия не могат да унищожат 100% хората, да не говорим че бутони имат и НАТО и при ядрени удари от русия също няма да остане много.

128

Анонимен

преди 2 години

Чак и вековна обсесия на Русия с отравянето? Вие вече преминахте във вековете от отчаяние безумно. Ако Русия губи войната, защо е тази истерия?

127

Анонимен

преди 2 години

Е, ако някой се върже на това...Путин, световния отровител, засенчва Борджиите. Вие сте крейзи

126

Анонимен

преди 2 години

Абе вие много сте чели романите на Агата Кристи, където основно средство за умъртвяване е отравянето. Па днес има и по-модерни начини-един куршум в тила и надеждно, сигурно. Направо сте смешни вече с тия новичоци.

125

Тричко Тричков

преди 2 години

Джуджака ypинира върху народа си , а те си викат че вали дъжд. Ефекта на санкциите ще се проявява все повече, след като руснаците са оставени да се опрвят сами. Резултата ще бъде празни щандове по магазините и поскъпване на всичко, защото руснака не може да използва оптимално даденостите и да постигне ефективността на западното производство.

124

Бай Серафим

преди 2 години

Не бойте се друзя Русия успешно ще замени зависимостта си от долара с тази от юана. Китаеца на драго сърце ще приеме разплащане с юани, стига сделката да му е изгодна. А дядя Путин понеже няма избор и в момента Китай не зависи от руски газ, ще бъде склонен на всякакви компромиси, дори да дели по братски с тях.