45

Анонимен

преди 2 години

Най-модерното бойно отровно вещество на Путин. Казва се "Тъпичок". Произвежда се в лабораторията на Пригожин. Инжектира се вътрешно тролно. До момента е показало отлични резултати, но само по една обособена специфична контролна група задунайско губернийско ***. Същото е тъпо, упорито и червено. До момента няма успях при прилагането му върху хора, но опитите продължават.

44

не може да бъде!

преди 2 години

Украинците като Кулеба са мозъчно отровени ,така че отравянето е налично!

43

Анонимен

преди 2 години

Другите двама със сигурност са били засегнати,но сега отричат,за да не се разкрие тайното оръжие на украинците.По спечения мозък на Джо Байдън и Борис Джонсън,които се държат неадекватно се вижда какво е.Украинците сега се опитват да потулят нещата и да обвинят друг.За какво му е на Путин да наврежда на Абрамович?Путин има изгода Абрамович да е жив,а украинците имат нужда от богати с опечен мозък,които да контролират лесно.

42

ген.Масаев

преди 2 години

Хора, не можахте ли да разберете че с вас никой няма да преговаря сериозно и всичко товае една заигравка, за издигането имиджа на президента Путин.Вашата измислена от болшевиките след края на ВОСР държава вече няма да съществува на картата на Европа. А за вас единствения изход в момента е , да си съберете откраднатите от украинския народ милиони в куфарите си и да . . .отлетите на Запад !

41

АмериканТците са

преди 2 години

Чрез облъчване с бактерии на Кока Кола отровиха Хуго Чавес, който беше пpocтak по призвание и не му се живееше продължително.

40

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Класическа еврейска параноя.От украински тип.

39

Alex

преди 2 години

Само да проверя хохъл дали е цензурираната дума.

38

АНДРЕШКО

преди 2 години

Чакайте малко, бе! Днес няма отравяне, но утре ЦРУ и МИ6 ще ви изтровят, като гризачи, защото губите войната и ще го лепнат на Путин... то е ясно!

37

Alex

преди 2 години

Докъде се докарахме - да ни е страх от скелетите в гардероба. В лабораториите пипате ли като влизате?

36

Значи

преди 2 години

само да попитам боли ли , боли ли русоробскиорки,ха ха ха само питам? мечката никога няма стане приятел на Лъвът

35

анонимен

преди 2 години

Сигурно е информационна война клипа заснет от украинци как националистите издевателстват и разстрелват руски военнопленници, дори и немските медии го публикуваха, но тек е тихоооо......

34

Анонимен

преди 2 години

В Киев! Там са поразени преговарящите! Там, на площада, убиха един от първите преговарящи.А сега може и биологично оръжие да е използвано - имат си много и разнообразни култивирани опасни болести. Всичко могат безморалниците. Въпросът е отново същият - кой има полза от провокацията. Търсят повод да направят голямата война. Абсурдно е! Гледаме смъртта в очите и не вярваме, че е възможно, да взривят Земята.Трябва да направим нещо, за да ги спрем!

33

Хахаха

преди 2 години

С моите скромни възможности на екстрасенс виждам лъч,който се насочва към главата на Абрамович и му се втълпява:"Дай си всички пари в Украйна,накарай всички да подпишат в полза на Украйна и после се самоубий!"

32

Считаме че...

преди 2 години

имаме основание да смятаме, че информацията, с която разполагаме е от достоверен и 110% надежден източник - хора, които никой не може да види и чуе освен нас, които са пожелали анонимност с цел тяхната сигурност - та, както вече споменахме, нашата оценка на ситуацията, е че нашето твърдение е вярно. /западни медии и политици/

31

Анонимен

преди 2 години

Според мен не е отрова.Микровълново лъчение е.Говореше се,че едно време по време на ВСВ измислили оръжие,което като се насочи към главата на човек му се въздейства и става марионетка.Ако украинците разполагат с нещо подобно много лошо.

30

Анонимен

преди 2 години

Три дни имат да се надлъгват и да спират вече, че станаха смешни.

29

Анонимен

преди 2 години

Мдаа другата седмица ЦРУнще си покаже и фактурите за отровата. Вепе знаем, нищо необичайно.

28

Анонимен

преди 2 години

И както винаги, отново американските медии са източникът на фалшивите новини.

27

Анонимен

преди 2 години

Абе нали нашите готивни медии писаха, че Абрамович и компания били оторовени! Сега защо го отричат?! Няма ли да се извинят за фейка?!

26

Анонимен

преди 2 години

Номер 26 е много дразнещ.Не съм русофил,но ме дразнят подобни изказвания.