16

Анонимен

преди 2 години

А некупуващите какво очакват? При това зверско поскъпване на всичко цените на жилищата да спадат ли? Тепърва ще вървят нагоре. А и новите строежи масово не се продават - предприемачите изчакват да се укроти инфлацията.

15

Наемите са майтап

преди 2 години

900 лв. наем за стая в София от 15 квадрата + банята и кухнята, ама щото била близо до НДК. Да им имам и ценоразписа и предлагането...

14

ПЛАТЕНО

преди 2 години

Тенденциите на имотния пазар бяха представени на бизнес дискусия, организирана от сайта Imoti.net.Правете си сметката какво четете !!!Такива статии трябва да са с банер ПЛАТЕНО !!Инфлацията е огромна и се очаква банките включително и Европейската да вдигат лихви от есента !Пазарите вече залагат на цели 4 лихвени повишения от страна на Европейската банка в следващите 12 месеца ,новината е от 28 март !!

13

Анонимен

преди 2 години

Погледнато наем и цена на апартамент, нещата не се връзват. В смисъл да купиш за 120 евро и да отдаваш за 700лв месечен наем не е рентабилно. Така някъде триста тридесет и три наема /или 27 години/ти изплащат апартамента ако си го купил в кеш и не ти е начислявана лихва, а и не си правил разходи за ремонт и данъци и разходи по прехвърляне не включваме. И не знам колко е вероятно да паднат цени/високи ми се виждат наистина/, но силно вероятно да се вдигнат наеми.

12

Анонимен

преди 2 години

Симеоново в София ли се води вече?!?

11

до Пак аз

преди 2 години

Ако от цк на БКП не знам дали са крали ама един демократ ББ му викат правеше магистрали за милиарди.

10

Анонимен

преди 2 години

Брокерите са гладниии. Почнат ли да пишат статии, значи няма сделки. Гладни са и то многооо.

9

Пак аз

преди 2 години

Моят дядо навремето...беше назначен от просветата в ЦК на БКП за директор на основното училище в нашето село, материалите, които му бяха пуснали, за да му направи ремонт...ги даде на нас и си спретнахме чудна къща в кв. Симеоново. Хитрец си беше. Благодарни сме му! Триетажна къща, ширим си се.

8

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с платените статии на Имоти.нет.Пазарите очакват 4 повишения на лихвите от Европейската Централна банка ,през следващите 12 месеца.Новината е от вчера.В Дневник имаше също от вчера статия за откази от кредити и разваляне на договори в банките.Хората масово отказват сделки,заради идващата криза и инфлацията.Стига лъжи.

7

Анонимен

преди 2 години

Я па мислим, тия дека инвестират у къщи и апатаменти за да не им изяде инфлацията парите ке се набълбукат. Като се срине всичкиот пазар и имотите с тях отидоха. Добавяме и инфлацията и получаваме загуби между 40 и 60% до две години. А ако е вярно, че ще ни зануляват към 2030г. стана вече дебело. Банките вече блокират сметките на кой си искат. Пример Канада и похода на свободата, а от днес и в Русия блокират сметки, четете

6

Ели

преди 2 години

До АгентТърся жилище за купуване и никак не са измислици. При читава обява веднага има наредени поне 10 човека за оглед.Може да е нелогично, да ви се струва глупаво, но факт - цените са рязко нагоре, особено за продажби.

5

Анонимен

преди 2 години

Ние пък си живеем в къща...в Хаджи Димитър. Спокойно си е, нямаш нахални и просттиии съседи над теб и срещу теб.

4

Анонимен

преди 2 години

След като прочетох изречението-Това прогнозират брокери,спрях да чета.От нереализирани сервитьори и помощници кухня съвети не вземам.

3

Агент

преди 2 години

Пълни измислици.

2

Анонимен

преди 2 години

Надувай, надууувай балона! Опа! Гръмна и ти се залепи на носа!

1

Mногознайко

преди 2 години

Кой нормален човек търси жилище при тези ненормални цени. Вие знаете ли колко пари са 1500 евро. Ненормална работа.