56

ИСТИНАТА

преди 2 години

Заменят Се 2 Апартамента В Цюрих по 80кв.м. за Един Двустаен в Люлин с Доплащане от страна На Германците.СКОРО ЩЕ ПОЧНАТ ДА ЗАМЕНЯТ И ЦЕЛИ ХОТЕЛИ ЗА БУКСОНИЕРА В ДРУЖБА.

55

Анонимен

преди 2 години

Руснаците , поради редица санкции сега се опитват да си продават имотите в България , но някак няма интерес , защо ли ?

54

до 80

преди 2 години

No offence, ама GLE започва да прилича на нещо чак от есента на 2019-та. Преди това интериорът му е плачевен. Като видя това CD на кола 2019-та, и ми се доревава... То и затова цената му е толкова ниска. На 4 години Бенз за 60к лв.. Но новият е чуден. Дано имаш него, че този от 2018-та и началото на 2019-та е тотална трагедия. Като потребител на марката казвам и каращ техен модел 2020та.

53

Анонимен

преди 2 години

Темата е за имоти бе , какво сте ми се заобяснявали за някакви ламарини , който за 4-5 години се амортизират и едни пари в кофата .Аз карам Шелби и какво от това , мечта ми е било взел съм я , нито гледам колко е каското , нито гледам колко харчи

52

до 80

преди 2 години

Избирам си КОЯТО СИ ПОИСКАМ застрахователна компания. Няма никакво условие, където ме прател продавача... Ела в 2022-ра бе! И пак да отбележа- аз не карам Сюпърб, а BMW 540 на година и половина, което е по-скъпо от твоята барака на половин милион км със сигурност.

51

до 78

преди 2 години

Да, това се опитах да обясня. Да не споменаваме имена, но след 5тата година при моя застраховател процентът нараства с 40%. За коли до 4 години е 3.8% от застрахователната им стойност, а после става 5.3%. За коли над 5 години още нараства и така нататък.

50

Анонимен

преди 2 години

Сегашния балон се надува още от 2016 година насам и вече е много пренадут. Нв знам кога ще пукне, но ще е шумно!

49

до 77

преди 2 години

Не си особено прав. Колкото по-стара е една кола, толкова по-голям процент от застрахователната й стойност отива като годишна цена на застраховката. Иначе казано- нова кола за 50000лв. би имала по-ниско като цена каско от кола на 5-6 години, оценена на 50000. В общия случай този процент е около 20% разлика.

48

до 77

преди 2 години

Драги ми смехурко, ТИ се излагаш. Пак казвам- погледни колко % от оценката на автомобил ДО 4 години ти взимат и после виж СЛЕД 4-тата година какво става. След 4-тата година процентът се качва при ВСИЧКИ застрахователи. Информацията ти я има навсякъде в интернет, не разбирам какво се опитваш да кажеш. Това, което аз казвам- каското на 3-годишен Мерцедес, оценен на 120к е повече от това на нов автомобил, оценен на 120к.. Капиш?

47

Анонимен

преди 2 години

До 71 Пич не се излагай , искаш ли да снимам талона и полицата и да ти ги пратя

46

до 68

преди 2 години

Дам, така ми говореха и всичките бедняци в днес.бг как Биткойнът е балон и се пука ей сега. Това го слушах, като беше 100$, 1000$, 10000$, 30000$. Знам, знам.

45

Анонимен

преди 2 години

Щях да ви кажа да купувате земя в Добруджа , ама няма как да се изфукате с нея

44

Анонимен

преди 2 години

Наесен може да няма бензин и газ,инфлацията ще е в небесата, магазините ще са празни, може да има режим на тока....Нали знаете като няма ток, няма и водааа... Жилища за милиони...И как ще живеете в големите мастодонти НС на 7 етаж или в големите гета на София? И с кран ли ще влизате, опааа, няма ток. Масово кварталите на София са хранителни пустини, като махнеш измислените чужди вериги. Като няма доставки у лидъла и билата, какво ще купите? Даже не ми пука какво ще стане с цените на имотите.

43

До 48 и 58

преди 2 години

Абе и двамата сте се изказали, като.. 48 колко са младите специалисти с по 12к и колосални суми по официална статистика? Щото ако си специалист и работиш или си нормална фирма си в статистиката на НАП а там па не са много на фона на населението. Не говорим за специалисти с анцузи работещи друго разбира се.А пък 58 не знам защо реши, че акции, крипто, финансови пазари не са инвестиция я нищо на месец нормална възращаемост над 20% при нискорискови сделки не знам защо па да е нищо.

42

до 67

преди 2 години

Какви измислици говоря, бе? Айде виж колко е каско на оценен НОВ автомобил на 120к лв. (примерна сума) и на 120к лв. автомобил ПО-СТАР от 4 години. Аман от дървени философи, дето нещо си плащали, ама не знаят какво плащат... В различните компании разликите са между 20-40%.

41

Анонимен

преди 2 години

До 65 НЕ казвам това , юли месец най вероятно ще усетим руските санкции и много е вероятно да участваме във войната и с оръжие .При напрегната обстановка няма да са наполовина имотите , просто няма да има пазар . Ама то требе и акъл.............

40

Анонимен

преди 2 години

Да не каже човек нещо в тоя сайт... Карам BMW 540 2020-та модел. И го карам, защото работя в немска компания и имам избор до определен кеп на месечна вноска на 4 марки- МБ, БМВ, Ауди, Порше (за високия мениджмънт само). Стига сте се хващали за думите. А Сюпърб е разкошен автомобил за мислещи хора. Карам по-скъп, защото ми го осребряват. Аман от дървени философи, за които само някакъв дранголник на 1 милион км, е кола.

39

Анонимен

преди 2 години

До 59 .не говори измислици . Нали карам нова кола (от магазина ) няма такова нещо Каско минус 40%

38

до 58

преди 2 години

Нищо не влагаме, прав си. Само пасивният доход ми е за момента около 5к месечно от изброените. За тебе, ако са малко, за мен- са супер, предвид инвестициите, направени за кратък период и с тенденция да растат доста.

37

Анонимен

преди 2 години

Който помни 90 години , знае , че когато храната е скъпа , никой не купува имоти . При нас вървим към стагфлация . Ако сте решили да купувате имот изчакайте до юли месец