119

Анонимен

преди 2 години

131 забравяш че децата в същия тоя запад са умопомрачително умни, като говорителката на англетата, не правят разлика коя държава коя е на картата, не че някои не бъркат Украйна с Иран де. Но българските деца са с ов и ова във фамилията си и идея си нямаш колко злоба ги залива само защото запада е пълен с много умни такива. Та да, пука ми за русофобията. Защото ние сме нейни косвени жертви, заради имената ни, заради православието ни, заради кирилицата ни! Пука ми.

118

Анонимен

преди 2 години

Ми така е. Като пият чай.

117

ПРОПАГАНДА

преди 2 години

Глупости. Няма логика да ги тровят тях. Поредната пропаганда !

116

Анонимен

преди 2 години

126 morski ли си gorski ли си тия твоите опорки по цял ден ги пишеш, не знам колко ти плащат днеса да тролиш тук. Обаче явно ти е много. Ти дори не знаеш че църквите на руснаците с кръст над полумесец, а си тръгнал да се обясняваш в стил васко трътката. Страх те е. Нека. Хаха.

115

Анонимен

преди 2 години

Кабаева е в Швейцария, там много страда, че е талантлива, пък не я искат. Ужасно.

114

Morski

преди 2 години

Поправка ТОВАРИШ Съветски 116!

113

Анонимен

преди 2 години

Водката е била фалшива.

112

Анонимен

преди 2 години

И като знаеш, та какво? Децата на руския елит са в същия този Запад и не им дреме, че ти режат гумите.

111

Анонимен

преди 2 години

127 отказа Левски да се канонизира беше на нашия патриарх. Провери! Не говори глупости.

110

Анонимен

преди 2 години

Е, родил си се руснак, какво да те правим. Лош късмет още с раждането.

109

Фердо

преди 2 години

Запазена марка за английското разузнаване - отровен, ама оживял. Останалото е хайли лайкли.

108

Анонимен

преди 2 години

117 няма такова нещо. Земята не е плоска. Само Индия Китай Бразилия и Аржетина арабите са няколко пъти повече от твоите хайпове с русофобия. И туй върви базапад само сред разните пубери и ***. Умните хора са с друг мироглед и са живяли и без интернет пропаганда. Така или иначе си обречен. Нито свали Асад с предишния хайп, нито сложи Гуайдо с другия. Вервай си още. Между другото вече и не питаш чий е Крим. Що така? Онзи от СУ с латинския да не се скри при папата?

107

Morski

преди 2 години

Аааа, с това трябваше да започнеш ТОВАРИШ СЪВЕТСКИ-119! То и според канона не трябва да, се обявява за, светец някой, който е убивал, но в Руската църква такива много! Един пример Адмирал Ушаков! А Нашата църква оше не приема все народното желание Левски да, се канонизира! И защо ли? Защото на робофилите и руския ботуш им е ясно, че това стане ли всяка българска къща ще има икона на Левски! И Русия ще загуби орелът си на обединител на православието! Всъщност с тази еой а вече го загуби!

106

Анонимен

преди 2 години

114 знаем за русофилията, споко. И за забраната на руски книги знаем, и за уволнението на талантливи хора само защото са руснаци знаем, за побоищата над руски деца в западните училища знаем, за *** гуми на колите с руски номера знаем, много неща знаем. Все едни такива като от учебник от 1943 г, писан от СС и благословен от черната ръка на Химлер. Знаем, знаем. Споко!

105

Анонимен

преди 2 години

И ти си един гений... "Да ми изгори на мен къщата, че да изгори на Вуте плевнята". Та и ти така с тия ядрени ракети.

104

Анонимен

преди 2 години

Ей та не се родих един украинец - щях да си пътувам без билет, да си паркирам Жипа без талон и българите да ми Нихат по 1240 лв на месец.

103

Анонимен

преди 2 години

Отровили са го укрофашистите с бойно отловно вещество произведено в американските биолаборатории в украйна

102

Анонимен

преди 2 години

До 117 АнонименРусофобията ще се излекува за секунди с ядрена хиперзвукова ракета. Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи, нали така ?

101

Анонимен

преди 2 години

120 всеки според IQ то си драги. Едни се образоват с книги, други с нет. Кой както може и каквото мозъчното му съдържание позволява.

100

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Сигурно е минал покрай някоя от лабораториите в Украйна, за които краварите отричат да са ги финансирали...