30

Анонимен

преди 2 години

33 защото на запад имат нужда от чистачки и гледачки на старци, ей за това!

29

Анонимен

преди 2 години

28 те хората искаха като влязат в ЕС да имат работа и равен живот на европейците, но имаме само задължения, а равния живот се състои в продукция от ЕС но с много по-ниско качество. Искахме права и защита, а получихме изнудване за *** политика и книжки в които Червената шапчица е лесбийка! Та не знам кой какво иска, но ако питаш българина дали е доволен от живота си, едва ли ще ти отговори позитивно!

28

Защо ли е така ?

преди 2 години

За последните 30 години 2 милиона българи са емигрирали от България в чужбина и нито един в Русия. Защо ли е така ?

27

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

26

100%

преди 2 години

неутралитет на България....другите варианти не са в наша полза.....

25

Жоро Сороса

преди 2 години

На Путин армията му не струва Украинците го пердашат както си искат - само един руски генерал в Украйна е оцелял другите избити като кyчетa. "Кинжалите" му не уцелват и падат върху неговите танкове. Пълна скръб. 150 войска на НАТО е колкото 15000 руска армия алкохолици. Руснака само водка му дай за друго не става.

24

по-далече от Русия

преди 2 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

23

#

преди 2 години

България е член на НАТО незаконно..............без референдум, там ни вкара един ционист и антибългарин..................Соломон Паси - национален предател .............един лигльо и ревльо, който се фукаше с един стар трабант!!!

22

Анонимен

преди 2 години

25 няма пета колона, има българи, които се бореха за свободна и независима държава преди 30 години. Има българи които са ужасени, че сменихме едно робство с друго, едно подчинение с друго, едно обезличаване с друго. Ние отново сме роби. Но този път нямаме нищо. Нямаме своя армия, нямаме производство на почти нищо, зависими сме от всичко и сме отново на колене. И не само това. Хвърляте ни във война, която никой не иска. Това спира. Сега.

21

Само НАТО

преди 2 години

Вън на петата колона на Русия! Вън на предателите терористи!

20

Анонимен

преди 2 години

12 защо трябва да ми се отговаря на въпроса какви са правата на американските военни у нас и дали имаме право да ги разследване при престъпление? Ти сериозно ли мислиш, че никой не ни дължи отговор на тоя въпрос? Ние сме независима държава. Гражданите ни имат право на защита от нашия закон. Отказ от разследване и съд означава, че американски войник може да убие сина ти в пиянски свада в дискотеката и да не бъде осъден, да изнасили жена ти или дъщеря ти и да си ходи като пич безнаказано.

19

Позор

преди 2 години

Малко ли ни беше срамът, че през Втората световна бяхме на страната на нацистите? Сега на никой ли не му пука, че участваме в терористична организация като НАТО, която нахлува и унищожава суверени държави? Ама да сме били на сигурно.. като гледате армията ни, дори Косово да ни нападне ще ни превземе за един ден. Да ни пазела НАТО от Турция.. ало, Турция е в НАТО и няма такава клауза алиансът да ни защитава при нападение от съюзник.

18

Анонимен

преди 2 години

Шаламанов е един национален предател и уникален тъ.пак!!!

17

България

преди 2 години

трябва да запази неутралитет..........тази война не е наша....................но някои БГ-политици май искат да ни вкарат насила в тоя конфликт!!!

16

НАТО

преди 2 години

е една агресивна военна организация..............без никакви ценности...............който казва, че НАТО имала ценности е един голям лъжец и манипулатор!!!

15

Анонимен

преди 2 години

На този национален предател Шаламанов и онова другото магаре Тагарев трябва да им се строшат про.стите кратуни. Ще ни вкарат насила във война. Все повече ми се ще да падне това правителство и твърдо за Възраждане.

14

Анонимен

преди 2 години

предател до предал напълниха държавата с чужди войски

13

Анонимен

преди 2 години

Леле бойни групи ,че падна от смях ,работил съм в военно форменование до преди три години ,цирка е пълен

12

Несигурност

преди 2 години

До влизането в НАТО българската армия е 70 000. Днес е 23 000, като едната половина са жени, а другата - пенсионери. До 10 г. всички ще са джендари. Пасито иска да разположим по Черноморието ракети с ядрени бойни глави. Така при адрена война, България ще е една от първите цели. Сега по-защитени ли се чуствате, като сме в НАТО?

11

Абе,

преди 2 години

До Спеца Ти като "спец" можеш ли да обясниш, какво правим като напуснем НАТО и ЕС?Към Русия ли ще отидем, или никъде? А ако Ердоган реши, че след като сме "неутрални" може да направи нещо каквото Путин направи?