50

психаря Путин

преди 2 години

Психаря Путин е непредвидим. НАТО трябва да осигури нашата безопасност. Ние сме си мишки!

49

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че Русия загуби и тази война. След два три дни Байдън ще е пред Кремъл и Путин ще бъде арестуван. Време е Бг да предислоцира армията до границите с Украйна и да извършат десант за окончателното спечелване на войната. Политиците, в това число и най-вече Бойко Борисов, трябва да са в готовност след капитулацията на Москва да участват в разпределението на ресурсите, които се полагат на победителите. Така ще си решим проблемите с газа, петрола, а и ще станем още по-важно фактор в Европа.

48

Бьлгарин

преди 2 години

Тогава имахме и армия способна да защити страната - срещу най голямата армия на - нато турция за период от -48 часа , докато дойдат на помощ руснаците

47

Бьлгарин

преди 2 години

Коментара ми напомня времето от казармата - когато си представяхме , че унищожаваме танкове и самолети на натоПесента наистина бе - Исправи се гора от стомана , насочете се бойни дула - кьм врагьт който носи войнаТогава бях механик водач на - самоходна артилерииска установкаНа полигона - ново село кормувахме

46

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller Нещо обърка географията.Русия е Европейска държава и то много отдавна!!!

45

Do Шефа

преди 2 години

Вече го видяхме това оръжие от 20-ти век. Джавелините разпарчетосват съветските танкове, САУ-та и разни артилерийски установки, оставяйки богат скрап-метал за укрофашистите. Скоро и Русия няма да съществува, а вие - предателите - ще продължите да пеете "изправи се гора от стомана".

44

Ои

преди 2 години

И как точно ще ни защитят 1000 човека, че нещо ми се губи явно. Дришловци.

43

Анонимен

преди 2 години

Ще ни демократизират ли с обеднен уран

42

Тео

преди 2 години

По колко ви плащат американците. Вие даже не се усещат че не говорите за войната в украйна. Вие защитавате една доктрина на бъдещо противопоставяне между Европа и Русия. Къде са американците докараха оръжие докараха войници за който ще плаща обикновения човек. А бе вие сте по зле от юда които е продал Исус за трисет сребърника. Нека Европа и Русия се унищожават един друг. Американеца гледа от страни и смята печалбата. Това дали го вижда някой в Европа не знам. Ако не го виждат ние сме обречени.

41

Шефа

преди 2 години

Нещата са много по-прости!Русия има най - доброто оръжие в момента, козируваш на Путин и изпълняваш исканията му!До сега в тази роля бяха САЩ , но мандалото хлопна и САЩ останаха отвън!Това елементарно правило ще подобри живота ни!

40

toti

преди 2 години

Много ми е странно ,да се изказват разни по,литически лакеи за воени действия,решения и кви там разяснения без да са учили стратегията на войната или дали знаят от коя врата се влиза в танка ха ха ..

39

Анонимен

преди 2 години

Ясно! Контингента ще ни забърка и Русия, пак ще ни освобождава. Но като гледам нивото на пропаганда, няма да минем с играта на стражари и партизани от предходен период. Ще е доста по агресивно и животоотнемащо от по предния исторически период.И това е по добрия вариант, щото може и да не ни обърнат никакво внимание. тогава ще е и по страшно. Съдба има и за народите, не само за хората. А можехме поне да опитаме да изградим чиста и свята демократска република.

38

Анонимен

преди 2 години

Ей та не се родих един украинец - щях да си пътувам без билет, да си паркирам Жипа без талон и българите да ми Нихат по 1240 лв на месец.

37

ToPhD

преди 2 години

Да Ви ЕбПуМа на всички продажници, които се опитвате да ни набутате във войната, поради финансова изгода или друг тип привилегия. Предварително Ви псувам, защото знам докъде ще ни докарате! Всички други бъдете здрави и мислете с тези глави, не са само за равновесие!

36

ДжоБаеца

преди 2 години

Бай Путлера няма топки да нападне НАТО така че не се страхувайте мишленца.

35

Анонимен

преди 2 години

39, не знам. Но мисля да питам пенсионираните български учителите по история и български език, които ровят по кофите дали са щастливи? Ти как мислиш? Щастливи ли са?

34

Дали?

преди 2 години

Дали хората в Русия наливащи се с антифриз или почистващи препарати за вана са щастливи и удовлетворени от живота ?

33

Анонимен

преди 2 години

Китай са обявили че ще наложат реципрочни санкции на държавите санкциониращи Русия. Причината, че санкциите удрят китайската икономика. Новина от преди час. Проверете!

32

Коко

преди 2 години

Уважаема Анисия, позволявам си да забележа че е правилно да се пише "бомбардирам" а не "боНбардирам". Думата произхожда от името на средновековното оръдие бомбарда.Ще бъда радостен да те видя в училище на урок по български език.

31

Иванов

преди 2 години

"Който не храни собствена армия, ще храни чужда"...!