135

Анонимен

преди 2 години

Даже слънцето иде от Русия, щастието иде от Русия. Газта иде от Русия. Интернет иде от Расия. *** и тая Русия. Всичко ни дават ***.

134

Анонимен

преди 2 години

Закона"Магнитски"фактически е нарушение на правата на гражданите и е начин да се отнемат средства незаконно,защото се нарушава основното материално право на гражданите и неприкосновеността на частната собственост, което си е чиста кражба.

133

Анонимен

преди 2 години

Бе стига с тая газ, на кой му трябва газ?

132

Анонимен

преди 2 години

Нет рубля, нет газ, нет пари. Очен глад. Тавариш?

131

Анонимен

преди 2 години

то в момента пропан бутана е по надалавера от метана, егати, си я взимат тая газ и да не се вескат тука повече, писна ми от тех

130

Анонимен

преди 2 години

143 ти свободен ли си? Сериозно те питам? Наистина ли мислиш, че си свободен? Я се огледай. Нямаме нищо свое, зависими сме във всяко едно отношение. Всичките ни политици са на нечия хранилка, а народа бяга на вън и там става още по-роб. В мига в който ти спрат тока и водата, останеш без работа и детето ти няма пари за билет за градския транспорт за да отиде на училище, ще клекнеш на всеки! А на бас? Тая държава и за по-малко е клякала.

129

СУПЕР!

преди 2 години

Капан или номер! - Сега правителствата в ЕС ще паднат като бонус и пак ще пазаруват газ в рубли след това! Абе Путин е един на това столетие!

128

Анонимен

преди 2 години

Договорите съсЗапада иСАЩ,вече не сруват и хартията на която са написаниПрецакаха и нас за Ф16 и съседнаТурция с договора заФ-35И сега нашите пилоти тичат по земята с разперени ръце и бръмчат като Ф-16Да им *** и капитализмаРусия за сега си оства най- коректния доставчик в едно с Китай.Винаги когато съм поръчвал стока от Китай всичко е било точно за разлика от тези в САЩ.Прибират ти парите и не ти изпращат нищо.И после те плашат с компенсации,че и с лихви.А да не припомням и "Магнитски"

127

Анонимен

преди 2 години

а стига с тая газ бе, 90% от потреблението на газ може да се замени с петроли продукти

126

Анонимен

преди 2 години

и да рипате путинофилите и да не рипате, плащания в рубли нема да има, а ако искате Вие да си нарушавате договора, това си е Ваша работа, нема газ, нема долари и евро, това е товарис4и

125

:) да видим!

преди 2 години

До Анонимен: " Европа никога няма да замени свободата си за ресурсите на болшевишките сатрапи . Запомнето Го . " Никога - някъде след тая зима :):)

124

бункера на Путин

преди 2 години

Пичове, ще продаваме в биткойни.

123

до 144

преди 2 години

Байдън Подписа да ни Даде Втечнен Газ едва 10% от Доставките от Русия, така че дори Скъпият Америгански Газ не можа да ни Спаси от Глада, който идва...

122

ок!

преди 2 години

Май китайците намазаха!

121

Анонимен

преди 2 години

Европейските лидери не са лидери, Ами неадекватни и, които май скоро ще ядат бой от европейските данъкоплатци. Само да започнат да затварят предприятия и тогава по - добре сами да се бесят.

120

XXL

преди 2 години

Което означава, че ако откажат да плащат в рубли, Путин има законово право да спре кранчето. Колко газ каза че имаме нашинкия? За 1 месец. А после? После втечнен от САЩ на 4ворна цена. Яко. Но пък нали е по-важно да сме солидарни с деди Байдън, какво е 4ворна цена на горивото и стоките за нас? Ние сме богати, ще ги преглътнем смело... защо ли като пиша това ме избива на порн()графия? И си представям милата ми родина като една пищна дама, на коленца, която преглъща смело?!

119

Анонимен

преди 2 години

несъмнено предстоят трудни времена . но Европа никога няма да замени свободата си за ресурсите на болшевишките сатрапи . Запомнето Го . Никога .

118

алтернативно

преди 2 години

Аз започвам да купувам долари вместо дърва. Ще се отоплявам с 12 кубика долари. Оферта!

117

Анонимен

преди 2 години

ЕС сам си е виновен с тези глупави " санкции"! Все едно да бойкотираш работодателя си,от когото очакваш заплата! Та само се насадиха на пачи яйца! Русия си иска дължимото! Какво Не разбира ЕС,след като " забрани" дефакто н Русия,да борави с Европейска валута!!!

116

Нали?

преди 2 години

Насила не могат ме накарат да купувам газ! Че си мръзнем като добиче!