175

ПроСоТо

преди 2 години

..и ся кво?...На всеки е ясно,че "властелинът на света"-еврейския така наречен "Федерален резерв на Щатите" ще направи всичко възможно да не изпусне единствения си начин за съществуване и контрол над човечеството-печатането и пускането в обращение на "гущерчетата"..Приеме ли се разплащане в друга валута,тия от ФР угасват..Но като знаем що за "земноводни" са ,можем да очакваме от тях най-гнъснимръсотии..

174

Анонимен

преди 2 години

Силни вилни със санкциите сега реват на умряло. Като ще спираш спирай всичко, а не избирателно. Хипократи

173

Анонимен

преди 2 години

Аз лично мисля,че след 1989 г,а аз помня това време!-:) И след падането на СССР,Създаването на ЕС е дело На самата Америка! Тези в Брюкселският кошер,наречен ЕС,е дело на самите Белгийци! Пряко свързани със САЩ! Е това няма как да я наречем " Европейска политика" Ние Истинските Европейци!-:((( Брюксел много ни подценява! Белгийците най вече!!!-:(((

172

Анонимен

преди 2 години

Ръководителите на страните членки на ЕС се оказаха едни жалки и безгръбначни васали на една заьокеанска кравешка помийна яма.Поради това бъдещето на ЕС егладни бунтове,студ безражотица,тъмнина и глад,което неминуеммо ще доведе и до разпад

171

Първоаприлски майтап

преди 2 години

Путин яко се гъбарка с европа! Иска плащане за рубли от първи април :):):)

170

Анонимен

преди 2 години

НЯМА НЕ ИСКАМ,НЯМА НЕДЕЙ, ПУТИН ГО ВКАРА НА ЕСЕСОВСКИТЕ ЛАКЕИ.

169

Анонимен

преди 2 години

Ако само за един месец в В Германия им спрат пивоварните ще има революция и кръв по улиците.Немците не са като франсетата.Ония щом нещо им докривее зарязват работа и грамват пушката.Наскоро Баварската полиция арестува еди немец,който поздравявал с хитлеристки поздрав.Ще настъпи ужас,ако швабите отново възродят нацизма.Ще пропищи цяла Европа отново,защото няма да посмеят да доближат до Русия.А тръгнат ли веднъж никой в Европа не може да ги спре.Мислете с главите се ей,с тия щега не бива

168

Анонимен

преди 2 години

Това си е далавера плащаш в евро , блокираш сметката защото е в евро , с блокираните пари си плащаш следващата сметка.Естествено, че ЕС иска ако е възможно да си запаси шанса за безплатен газ.Но изглежда руснаците са стиснати и не искат да ни субсидират с газ..

167

след седмица

преди 2 години

само гледайте как цялата пас.мина от евро чиновници играят казачок в Москва

166

Анонимен

преди 2 години

Путин май,яко разкрачи Белгийските мишки в ЕС!-:))

165

Анонимен

преди 2 години

ЗАПАДА Е ВЕЛИК а рООсията е нищожна! Ние имаме ВСИЧКО а те и армия вече НЯМАТ! СТОП на всякаква търговия с ВРАГЪТ рООсия, нито ЦЕНТ в Мордор, газовите тръби- НА СКРАП! ИМА ГОСПОД!

164

Анонимен

преди 2 години

ЕС сам се вкара в този неразрешим казус,под натиска на САЩ! Е ние гражданите си плащаме! А той ЕС,май не иска а?-:(((

163

Анонимен

преди 2 години

ОТ СЛЕДВАЩАТА ЗИМА ВЪВ ЕСЕС ЩЕ ИМА ИЗЛИШЪЦИ ОТ ФРИЗЕРИ.

162

Анонимен

преди 2 години

Догодина по ес теливизиите рекламите ще показват рубли. Западът масово ще се отказва от латиницата и приема Кирилицата, че е по-лесна от китайското или индийското писмо . Ще!

161

Анонимен

преди 2 години

Търговията с рООсията приключва на 31.03.2022 година!!! СЛАВА Богу!

160

Анонимен

преди 2 години

Бе този ЕС,мисли ли,да си плаща изобщо? Да не му се наложи,а мисля че ще се " наведе" та да си плати дължимото!-:) Няма как да се оправдае с " войната"! Дължимото всеки и всичко,си го търсят до гроб!-:))) Няма мърдане!!!-:))))

159

Бисмарк цитат

преди 2 години

"Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе."

158

Анонимен

преди 2 години

Човека е казал няма рубли, няма газ. Европа тепърва ще види какво я чака, освен газ има още много неща които и трябват от Русия. Не може да си като кон с капаци и да поддаваш на чужди сили, които ще те унищожат за да постигнат своето. Тепърва ще сърбаме попарата на НАТО и ЕС. Политиците са супер ниско ниво, няма истински. Злоба и алчност.

157

Анонимен

преди 2 години

Че *** се подготвят за пътуване във времето към каменната ера, това ясно. Ама няма ли как да си вземат с тях и всички БГ ***, барабар с проскубаните ***? Щото от една страна не ни трябват, от друга много врякат.

156

Анонимен

преди 2 години

Отказвате? Споко. До седмица друга песен ще пеете