195

До вили

преди 2 години

Я се върни в първи клас. Там се учи правопис.. После коментирай борсите ....

194

Offf

преди 2 години

Уоуу, тук мненията са шокиращи... Руснаци с мерак за германски заплати... Марш в Русия за рубли

193

Вили

преди 2 години

значи във петък има вероятност борсите зависими от Русия да затворят както се случи със във Англия със никеловата борса като никела скочи със 200 процента!От Брюксел ни оверяват няма страшно единни сме а от друга страна заявяват,че ще спрат да са зависими от Русия 2027!Машина на времето измислихте ли или пак нямате идея какво правите!

192

Американски пай

преди 2 години

Какъв е проблема? Руската газ не е задължителна. Който иска я ползва, който иска не. Ако европейците не ги устройва, могат да си купят газ от американците или да си докарат от Катар.

191

НДНС

преди 2 години

сутрин рубли вечерта газ няма рубли няма газ да духат супата

190

Анонимен

преди 2 години

Били "единни" - Въпросът е докога ще сте единни след като Русия затвори сергията за всичко , и тогава ще правите по едно BMW и по една кафеварка на година по поръчка и с материали на клиента !

189

Анонимен

преди 2 години

Абе и аз не искам да си плащам в магазина,ама в крайна сметка се отчитам като поп гладно не се седи ,та и тия убавци не искали да плащат потреблението на газ в рубли ама без промишленост и на студено отиват директно в киреча!

188

аз

преди 2 години

тука освен руски *** друго няма

187

Анонимен

преди 2 години

От години краварите чрез филмите си нахъсват цял свят как те са велики, а руснаците зле. Тези които управляват ЕС са с промити мозъци и съответно нищо добро не ни чака. Краварите са алчни и гонят само печалби и не се вълнуват, че народа на ЕС ще страда.

186

Анонимен

преди 2 години

Ами ако ние врътнем кранчето на сърбите. А?

185

Bluesky1

преди 2 години

Скоро европейският данъкоплатец ще свали правителства и преяли неадекватни еврокомисари и чиновници!

184

absurd

преди 2 години

Като няма да плащате, ще лапате.Подкрепа за Русия

183

Анонимен

преди 2 години

Идва лято защо им е на Европа да плаща газта ?

182

VIPTIR

преди 2 години

Конкретно по темата- до сега не съм чул на запад да е имало дефицити, ако некой е чул да напише, нооо конкретно не като РИа новости! И още нещо украинците са добри работяги лично го знам от годините ми в Полша. Та с две думи путин да му мисли- лаком ..з кръв ..ре е рекъл народа!

181

Анонимен

преди 2 години

Страните от Г-7,вече не са значими.Значими са тези от Г-20,т.н.втори кръг,в които е и Русия,които без усилия може да"задушат"икономиките на Г-7,след като световната инфлация стигне до непоносими за тях нива.Първоц,защото техните ресурси са много повече от тези в Г-7.Имат и собствени валути и са членове на СТО.Така че лошо ми се пише,н а нас дето сме бедни като църковни мишки по пости.Ами дано поне МИР и по ефтина храна има по нашата земя.

180

Анонимен

преди 2 години

Ей та не се родих един украинец - щях да си пътувам без билет, да си паркирам Жипа без талон и българите да ми Нихат по 1240 лв на месец.

179

Рубли-смях...

преди 2 години

Ало, банката ли е, какъв е курсът на рублата днес?За купува или продава?Не, за да се посмея...

178

Анонимен

преди 2 години

Преди година бях в Германия по работа и отидох в едно бистро да пия кафе и да хапна тортичка.Седнахна на открито до едни немци който бяха на съседна маса и неволно подслушах разговора им,понеже говореха доста високо.Явно бяха безработни,защото единия като четеше нещо в телефона си каза на другия че има обяви за работа.Другият го взе и прочете написаното и каза.Ми т*ва е работа за имигранти.Явно заплащането не им допадаше.А сега,"като"ги наводнят и с 5-6 милиона украинци направо ще полудеят.

177

ПроСоТо

преди 2 години

..а ,да!..Пропуснах да отбележа,че безгръбначните "велики водачи" на ЕС само изпълняват чинно мераците на ФР...Но те /ЕС-безгръбначните "лидери"/,просто нямат думата,за това ги подминах..

176

Анонимен

преди 2 години

Преди година бях в Германия по работа и отидох в едно бистро да пия кафе и да хапна торбичка.Седнахна открито до едни немци който бяха на съседнс маса и неволно подслушват разговора им понеже го вореха доста високо.Явно бяха безработни,защотл единия като череша нещомв телефона си каза на другия че има обяви за работа.Другият го взе и прочете написаното и каза.*** тва е работа за имигранти.Явно заплащането не им допадаше.А сега,"като"ги наводнят и с 5-6 милиона украинци направо ще полудеят.