125

Калин

преди 2 години

Тия всички гореизброени са за затвора. Не стига че от тяхното безхаберие армията е разсипана, а и безумни идеи дават. Чужди ***. В затвора доживот без съд.

124

Анонимен

преди 2 години

Дроловете на украинския комик зеленски -- той няма с какво да им плаща. Няма да ядете месо напук на Путин.

123

Анонимен

преди 2 години

Тъннн! една стотинка за пиндоския дрол!

122

Анонимен

преди 2 години

Когато падне Путин, руските *** ще се преквалифицират на украински. Не са свикнали да бачкат друго, пък трябва да се яде.

121

Анонимен

преди 2 години

Американски дрол за една стотинка.

120

Анонимен

преди 2 години

Американски *** за една стотинка, много им е ценна информацията, имат специални мозъчни центрове, и измислиха това.

119

Анонимен

преди 2 години

Тън тъннн! Спечели една стотинка с тоя коментар.

118

Анонимен

преди 2 години

Рашауправлява само с лъжи и измами, така че не вярмам на нищо казано от тяхното правителство, хеле от нещастните им ***. След като закриха опозиционната си преса, всичко е ЛЪЖА. Обикновени шмекери, които рекетират половината свят, а Западът им се вързва да не си развали спокойствието. България може да им прати военни запаси, но да не прекалява. Все пак Путин никакво копче няма да натисне, щото ответните ракети ще стигнат до него за почти същото време. Той си купува яхти, смята да живее. Фуч

117

Анонимен

преди 2 години

На руските *** им се разтрепераха гащичките да не им спрат надника и почнаха да си измислят статистики.))))))))

116

Анонимен

преди 2 години

Всичко е измислено много елементарно като капан за мишки -- тези предатели бивши министри с призив -- изпращайте старо, ново, каквото имате оръжие на нашия "демократичен съюзник" срещу "диктатора и убиеца" Путин, са платени от сащ предатели, те са им като номенклатура. Целта е след това тези страни от източна европа да купуват ново оръжие от сащ и да върви оръжейният им бизнес. Украйна не е в нато. Путин е с 80% одобрение от руснаците, решенията не ги взима сам, а са на колективни органи.

115

Анонимен

преди 2 години

Нямаме никакъв дълг към украинския народ, който си е избрал един комик за президент и сега си плаща сметката.

114

Анонимен

преди 2 години

Руснаците използваха кинжал опитно срещу хранилище за атомно оръжие в украйна от времето на ссср, което е било предвидено да издържи пряко ядрено попадение. Резултатът -- тази ракета го е отворила като консервна кутия. Невярващите нека проверят, а не да пишат глюпости.

113

Анонимен

преди 2 години

Медведев обявява на пресата, че Русия има мандат за използването на ядрено оръжие точно в 4 случая. Всякакви инициативи на нато да се прави на "могъщ военен съюз" и на побойник ще бъдат парирани. България ще пострада при всички случаи. Какви са тези бивши военни министри да призовават за намеса?

112

Анонимен

преди 2 години

Какво още да им се дава ? Толкова натрупано въоръжение има което сега излиза наяве , само че друго им липсва и това е разум . Това никой не може да им даде . всичко , за което просят да им се дава е като да изливаш в каца без дъно . Всички сме проспали възраждането на кафявата чума , по-старите са наясно какво е това .Национализъм , жестокост и безумие в едно .Светът ще се събуди и убеди какви са по трудния начин и с много загинали и осакатени хора .Не им вярвайте !

111

на всички тия

преди 2 години

да им се даде по един боекомплест и да отиват веднага на фронта!Какво се въртят тука още!

110

Анонимен

преди 2 години

Фон дер лайен ще търси "демократичен" газ, но ще е по-скъп отколкото е на газпром. Защото ще идва от по-далеч. Така е наредил бай дън, а той не се интересува колко потребява европа, на какви цени. Самите сащ купуват от Русия 1,5% и ходят да се молят на венецуела да им помогне с доставки да вържат някак дефицита за санкциите срещу Русия!?!

109

Анонимен

преди 2 години

Фон дер лайен са я определили да организира доставки на газ за европа накуп за всички страни. Откъде ще намери да замени 40%, които доставя газпром? След като оправи доставките на ваксини и й поискаха оставката защото мъжът й работел в една от фармацевтичните фирми. Газпром с европейски чиновници договори не подписва, само с енергетични компании. А германия е на 60% с руски газ. Там фирмите започват да спират поради липса на газ.

108

Анонимен

преди 2 години

Аз съм против военна намеса,, но се хиля как руските *** в коментарите преувеличават "мощта" на Русия. Все едно Путин им диктува в микрофона. Даже и тролските глупости трябва да звучат малко реалистично все пак, ако искаш да преметнеш публиката. Но някои просто се оливат. Посмали, ***! Тю, даже и троловете им непрофесионалисти.

107

Анонимен

преди 2 години

България и Румъния не са пуснали през въздушното си пространство турски самолети с доставки на безпилотни дронове за украинската армия, и много правилно. Да заобикалят през на майната си. В същото време в истанбул организират преговори за мир между Русия и украйна. Путин да си отваря очите, къде праща преговарящи.

106

14-те конгрес на БКП

преди 2 години

6 *** за тичане. Най-дъртото псе Аню Ньойски беше делегат на последния 14-ти конгрес на БКП през 1990г.