97

Запалянко

преди 2 години

Стига сте наричали тези ритнитопковци "лъвчета"!

96

Анонимен

преди 2 години

А символът на разрухата, корупцията и шуробаджанащината в БФС е Татин Ники на вратата. Този некадърен дебелак един нормален отбор няма да му предложи професинален договор,а пияндето Боби го направи футболист на годината и титуляр в националния отбор!!

95

Анонимен

преди 2 години

До Германска пивоварна Равен, само ако играят с някое местно училище! Иначе и там ще отнесат боя!

94

Анонимен

преди 2 години

Афиф работа, пук забил гол... Колко ли трябва да е зле футбола ни, че Перуката още да му е шеф?

93

Алекс

преди 2 години

Дано Катар е платил полета на нашите "звезди".Не е нужно да се бие път чак до Катар,за да се разбере,че националния отбор по футбол не става.Има и по-близки дестинации.

92

Фен

преди 2 години

лудогорец само чужденци, цска само чужденци, левски от както има 2 по 1 само чужденци, царско село дето никой не знае как им се казва стадиона - 5 чужденци. школите на граднове и т.н. не произвеждат нищо. трансферите в италия/чужбина пране на пари от горене на ***. всичко е много изтървано и няма как ей така да се оправи, трябват години за да тръгнат нещата. а отгоре дали е перучан или барбуков едва ли има значение, всички във футбола не подкрепят българите - това е, мъри стойчо мойчо к.урец

91

Анонимен

преди 2 години

промяната на радеф е факт

90

Германска пивоварна

преди 2 години

Перуканов уреждал следващата контрола на Малдивите, щото на Преслава и Нило им харесвало там и се надяваме на равен ...

89

Пази ,Боже!!!

преди 2 години

Ако тези наши ,,футболисти" играят с отбора на Испания -жени....., мацетата ще им скрият топката.Резултатът ще е 8 -0 за испанките.

88

Лили Барута

преди 2 години

Ега ти футболните инвалиди са нашите....

87

Само да кажа

преди 2 години

Гледах (не знам защо) БГ и Катар. След това гледах (знам защо) Нидерландия и Дания.Еми, няма нищо общо. Вторият мач се игра от спортисти-професионалисти, а първия - от уж "играчи". Не ме интересуват повече БГ-отборите от парвенюта, барабар с треньора им.

86

Жалко, но факт

преди 2 години

Оказа се че и по другите континенти няма такъв футболен провал. Да пробват с някой 3-то дивизионен от Мадагаскар - може пък да ни се отвори парашута.

85

Анонимен

преди 2 години

Браво!

84

Кармен Златарева

преди 2 години

Ега ти излагацията.....ако имах власт,тия бих ги лишила до живот от професионален футбол

83

Анонимен

преди 2 години

Големо и мало, куцо и сакато, много знае, малко може, пари взима, все реве! Що е то? (Български национален отбор по футбол)

82

Анонимен

преди 2 години

Ходили са на училищна екскурзия! :)) Да видят свят!

81

Анонимен

преди 2 години

Ако им стиска на "лъвчетата" мое да спретнем едно мачле в квартала, беседа е мноо добър и ще играе за тях, резили! Ама щото я няма старата школа в спортните училища вече, само пране на пари и чалготеки! Му те и гюбеци не въртят като хората...

80

МИХАЙЛОВ

преди 2 години

ОТИДОХМЕ, ВИДЯХМЕ И...ПАДНАХМЕ

79

на фона

преди 2 години

на този РЕЗИЛ, пияниците от БФС се бият в гърдите и със зъби и нокти си пазят **зовете

78

Анонимен

преди 2 години

И на дечурлигата вече е ясно , че В БЪЛГАРИЯ ФУТБОЛ НЯМААААА!!!През този спорт(не че през други не) само се ПЕРЪТ ПАРИ! Затова и още го има. Инак отдавна са закриване - от алкохолика на върха до последния некадърен ритнитопко. Футболът свърши, когато се загуби отборната принадлежност ,а играчите се купуват, продават и разменят като ***.