27

Тошо

преди 2 години

Тоя пумпал да си гледа екологията и да не се бута при големите мъже

26

Орлин

преди 2 години

Сандов пак се изказва неподготвен.

25

Петър

преди 2 години

За да даваш акъл, първо трябва да го имаш!

24

Красен

преди 2 години

Борислав Сандов да не коментира теми, които явно не разбира!

23

No Name

преди 2 години

Сандов отново се прави на голям разбирач ... Нищо ново под слънцето хаххаах

22

Вива

преди 2 години

Кво пък разбира Сандов от банки, да си гледа дърветата и да си трае.

21

Хопа

преди 2 години

Щом Бориславчо речИ, значи ще станИ!

20

Анонимен

преди 2 години

На после и за теб сладък пост Честито Венецуелските машини манипулираха вотът а 12 клозета репресираше мирните граждани и ето сбирщината се намърда да граби да саботира да руши Оставка Оставка Оставка

19

Какво стана?

преди 2 години

Манипулациите с машинния вот доведоха безхаберниците от ПП, ДБ и ИТН. Събират информация от Гугъл за да съдят виновни от ГЕРБ и ДПС, т.е. никой. Рашков вдига пушилка и ... нищо. Но не съвсем - Рашков се оказа с ТРИ имота повече. Петков ходи в Брюксел и си прави селфита! Уредиха си на престижни служби роднини и приятели.

18

Анонимен

преди 2 години

ЛГТБ ше ни избира шеф на националната банка, смятай значи на къде сме тръгнали...?

17

Ставри

преди 2 години

Продължаваме Провала само БНБне са съсипа ли, нека да съсипят и нея. И двамата кандидати не стават - не компетентни са и нямат опит. Да управляваш парите на една държава е сложен мисловен процес, не е за всеки. Но Простото Киро не се интересува от това, иска да уреди тези, които са до него. Всичко е борба за власт. А народът стои и гледа безучастно.

16

крибака

преди 2 години

***,този и от банки ли разбира???Ее,откъде ги намериха всичките тези мултифункционални,бре

15

Анонимен

преди 2 години

Не Божидар, а Бокича

14

Анонимен

преди 2 години

Сещам как Божидар назначи за шеф на КЕВР Юлияна Иванова, която хем продавала цигари в онлайн магазина си, хем без диплома за висше образование и какво стана, нищо, просто напусна поста.

13

ШЕФА

преди 2 години

Нито една медия не казва истината. Имам в предвид предложения Каримански - бивш директор на банката на Петя Славова "Инвестбанк". Това е най- лошо управляваната банка с 10 пъти неиздържан стрес тест и с най-мутренските пари, да не говорим за Славова... Ама всички мрънкат. Държавата ни е една голяма мутра начело с Киро харварта

12

Анонимен

преди 2 години

Благодарение *** Сандов АМ Хемус и тунелът под Стара планина не се строи умишлено.

11

Анонимен

преди 2 години

Нали Кирил Петков искаше конкурси да има, да няма само един кандидат, всичко да е честно и т.н. Какъв е проблема да има състезателен конкурс между двама кандидати?

10

Асан

преди 2 години

Сандо помака от банки не разбира :)))

9

Анонимен

преди 2 години

Разбира се не е добро съпадение повишаването на центоте с света, което стана и в България, с започването на работа на новото правителство, но всеки нормален човек вижда, че това е инфлация идваща от чужбина, и оценява доколко управляващите успяват да намалят ефекта на внесената инфлация в България. Само трoловете на ГЕРБ хвърлят вината за инфлацията на правителството.

8

Анонимен

преди 2 години

Дойде Киро "почтения". И понеже "почтенността" е скъпо удоволствие, цените на всичко станаха двойни. Сега искат да влязат и в БНБ. Жална ни майка. Преди 25 години комунистите ударно ликвидираха всички спестявания на нашите родители, сега внуците им се прицелиха към нашите пари. Колкото време седи Киро на власт, толкова време спестените ни пари ще се обезценяват.