24

Анонимен

преди 2 години

Суеверният руски народ не може повече да вярва на разПутин.

23

Анонимен

преди 2 години

Путин знае, че трябва да предотврати нова революция и премахва бъдещите Лениновци - Навални , Немцов. При първата криза и война руският суеверен народ ще повярва на Новият Ленин и ще предаде Путин. Затова ги ликвидира.

22

Анонимен

преди 2 години

Световна война всички срещу един? Това не е световна, а шамар за една разпадаща се империя .

21

руския войн

преди 2 години

Украинците са циркаджии (лол Сатанишев)Щели да охлаждат златния дворец на Уилям, който мрази освобождението на България с оксидантни води от 100 ml развявайки флага на козметики Лили?

20

Анонимен

преди 2 години

И аз мисля, че Джудж е или подведен или добре заплатен. И в двата случая от рептилите, които си играят с човешки животи в цял свят. И ФСБ и ЦРУ имат едни и същи началници. Не мога да си представя, че е толкова *** просто така. А той изобщо не е.

19

Леее ле колко назад!

преди 2 години

Тоя 'професор' е проспал 30 години и сега се е събудил! 3-тата световна започна със разпадането на СССР! Досега тлее, сега почва горещата фаза.

18

руския войн

преди 2 години

Флагат на козметики ЛилиНаистина е много впечатляващ и като за гейове, но златен дворец не може да се охлажда с оксидантни води от по 100ml, чернобилски изперколи, такива

17

руския войн

преди 2 години

Добре, няма да го наричаме Октомврийска революция, а друго ярче. Това е заради целия оптимизъм на украинците, че могат да охлаждат златния дворец на Путин, ами те са си такива, те ако могат и чернобил биха охлаждали, но не са японци, защото такива затопляния трудно се решават екологично, когато са далеч от морето, а защо започнала война, злато не се охлажда, украина нямат инженери, те въобще ползват климатиците в ЕП, и дори твърдят че са само техни, което скоро наистина ще подразни всички

16

Новинарски гювеч 1/2

преди 2 години

Рецепта част1: Две новини за Путин - полуфабрикат от CNN. Едната дали е луд, втората колко е бгат. Насипвате направо с правописните грешки! Две новини Какво мислят САЩ. Добявате ги заедно със обидите на Байден - за по -пикантен привкус. Втората е за това колко лошо се водят военните действия (със есенцията е че щатите могат да убият всички по-успешно!)Гарнирате със завления на Зелански - баласт но за цвят! За обем давате и коментарите на наши и чужди експерти - да се излагат ама кой ти гледа!

15

Новинарски гювеч 2/2

преди 2 години

Рецепта част2: Нашите *** издават вече звуци прегладнели! Отгоре ръсите хайли - лайкли ъбсурдни разсъждения за руските горива, за руската икономика, руските олигарси, абе за всичко руско! За подправка туряте Чернобил, радиация и химични и биологични оръжия. Плейтвате това върху драматизъм със подправени кадри от хуманитарнта катастрофа. И готво! Консумирайте с отвращение! А, много важно! - повтаряте всеки ден до пълна липса на мозъчна дейност!

14

Анонимен

преди 2 години

Нумерологът Витанов прави прогнози за войната в Украйна. Ковидът свърши, но неговото хоби не е свършило. На Запад му казват "Българският Нострадамус", предвидил ковида. В България му казват "Новата Ванга".

13

маркиз дьо саП

преди 2 години

Уилям Дийл е писал - Знаете ли кога един политик лъже? Когато говори.

12

Ястребител

преди 2 години

Според изчисления на швейцарски учени, проведени с помощта на квантовия компютър Д-Уейв, по-проЗст от един българин може да е само друг българин. Българските русофили се посочват като типичен екземпляр на този вид проЗсталаци. И това ни припомня думите на един велик български философ и поет - "Страшен като СПИН, по-гаден и от рак е българският проЗстакк!". Трабва да намери начин за окончателно решение на проблема с русНАЦИТЕ и българските русофили. Може 1923. да ни послужи за пример.

11

анти трол

преди 2 години

Руските тpoлове, живеят в паралелен свят и се опитват да ни промият също както са им промити на хората в Русия. Кви бендеровци, кви нацисти, фашисти и прочие. Това не върви в демократична среда, където хората имат достъп до адекватни източници на информация. Най-много някой маргинал без образование да им се върже.

10

Анонимен

преди 2 години

НАТО: Заради Украйна няма да почваме Трета световна война.................НАТО: НАТО няма да се намесва в конфликта в Украйна.

9

Професори, политутки

преди 2 години

мЪтематици, генерали, дупценти и всякакви такива продажни *** са за затвора до един! Тия клатик*рци за 5 стотинки работа в живота си не са свършили, но пък по колко милиончета са си натъпкали в чекмедженца и дюшеци....

8

Анонимен

преди 2 години

Човекът има богата научна биография. Вж уикипедия ru.m.wikipedia.org

7

Путин е пълен капyт

преди 2 години

Армията му вече се разпада и краят да джуджето наближава.

6

аз

преди 2 години

проф. Михаил Станчев греши много, войната се започна , когато той и укро-нацисти скачали по площади и викали "москяляку на гиляку", когато убивали цивилно население в Донецк и Луганск, когато упражнявали геноцид над рускоговорящо население, когато ходили със свастики на шествия. Когато не искали да изпълняват минските съглашения. Ама професора включи мозъка сега, когато война почука на неговата врата.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимени от къде са доходите им в момента