44

Щирлиц

преди 2 години

Още един демонократизатор.У лево.

43

Анонимен

преди 2 години

Офффф добре, че пак изпълзя отнякъде някой изкукал професор да ни обясни как стоят нещата.

42

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Тоя проф.Станчев да не е дошъл снощи от Синагогата та пелтечи такива бисери?

41

Айде

преди 2 години

Стига с този "цивилизован свят". Светът е един. А тези самите са избрани да се наричат "цивилизовани" с чувство за превъзходство. Действията им, обаче показват, че никак не са цивилизовани. И като всички. Търсят унищожение и мъст. Тоя професор празнодумко, появил се в пространството, само защото идва от Украйна също бе е цивилизован.

40

Име

преди 2 години

Цивилизования свят трябва да е в кавички.

39

Анонимен

преди 2 години

Руските клошарски *** смърдят! Нема копейки за ***...

38

вай вай ваййй

преди 2 години

Още един уникален "професор"!

37

Анонимен

преди 2 години

В Русия, хората, ако не следват правилният курс за случващото в Украйна може и в затвор да влезнат В България русофили sтите са се раззвихрили и няма никакви наказания за това.Спешно трябва да се въведат сериозни глоби, а за най-загорелите руsофилиsти да се пратят в Сибир.

36

Анонимен

преди 2 години

Ако е сляп сигорно живее в циливизован свят, хората с отворени очи виждат и знаят какво наистина се случва на тая прокълната от алчност планета земя.

35

Котарак

преди 2 години

До Анонимен Ние, българите, немедленно ще докажем, че не сме в Европата. Нямай съмнения!

34

Анонимен

преди 2 години

Иска Ви се да е ТСВ, ама не е, Третата ще бъде истински жестока, не виждана в историята на човечеството, завършека й ще е с ядрено оръжие.Тези които не учстват в нея ще бъдат малко по-добре, а най ще бъдат скатани от нея в" далечната земя отвъд океаните" тоест Австралия.

33

Анонимен

преди 2 години

ДА СЕ ЗАБРАНЯТ РУСКИТЕ *** И 15 Г. ЗАТВОР КАТО В РУСИЯ!

32

пари на вятъра

преди 2 години

Руските тpoлове, живеят в паралелен свят и се опитват да ни промият мозъците също както са промити на хората в Русия. Кви бендеровци, кви нацисти, фашисти и прочие. Това не върви в демократична среда, където хората имат достъп до адекватни източници на информация. Най-много някой маргинал без образование да им се върже.

31

Анонимен

преди 2 години

Войната започна на 22.02.2022 след опитите на Киевския фашистки режим да нахлуе със 140 000 армия в Донецк и Луганск. Русия ги спря и сега им избива зъбите. като приключи с превратаджиите фашисти ще избие зъбите и на евроатлантиците. Европа и САЩ ще бъдат върнати в каменната ера.

30

Анонимен

преди 2 години

Още има едно интервю на този "експерт" в предаването на copoсоида Дремжиев от началото на Януари, където в прав текст казваше, че Русия няма да посмее да нападне Украйна. Най-вероятно е бил един от апологетите там, които са подкокоросвали бандеровците да обстрелват мирни квартали в Донбас с оръдия, като са смятали, че Русия няма да започне война за да си запази западните пазари. Как може сега да му търсите мнението?

29

ПЕНКО

преди 2 години

СВЯТ ИЗГРАДЕН НА ПРИНЦИП : - ГОСПОДАРИ -СЛУГИ И РОБИ - ПРОТЕКТОРАТИ И ВИЛАЕТИ И ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ЧУЖДИ РЕСУРСИ - НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЦИВИЛИЗОВАН !?!?!?!?!?!?

28

Анонимен

преди 2 години

Тоя изкуфял "пурфесор" защо първо не каже, че е бил "пурфесур" в харковското танково училище? Вие честно, как подбирате своите "експерти"?

27

Lach

преди 2 години

Дано Зеленски отстъпи и Русия се отдръпне.Обърне ли се Европа за газ от ФАЩ сме живи поробени.

26

до Анонимен Алкохоли

преди 2 години

"По социализъмъ царски кризи немаше", "даже не строяха дворци", все едно не се случва у нас

25

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Ще спрете ли да ни навирате мнението на един ходещ некролог? Знаел той, че било трета световна. Ми не е. Това е война на Русия срещу нацисти в Украйна.