69

Враг

преди 2 години

Цветанов фекалояда е толкова зле като политик и личност че електората му се състои от един единствен човек а именно той самия. Толкова е зле че даже и тея издънки ГЕРБ които се отцепиха го изоставиха, толкова е скапан че даже и собсвените му близки и майка не гласуваха за негон и не го подкрепижа. Аз ако бях на него щях да се скрия и повече никога да не се показвам и говоря глупости. Най малкото заради срам от това което съм, но той е ужасно безочлив човечец. Сигурно сам си натиска муси тук.

68

Враг

преди 2 години

Цветан Цветанов е най големия предател, Американски гъзолизец, дано скоро да видим как го влачат и държат на пода като задържан. Със какви очи се показва и говори тоя гъзолизец Американски. Лайнояд на Амерекинаски ескременти. Той ще се запомни и запише в историята на нашата държава като най некадърния, не ставащ, не можещ, не компетрнтен, национален предател и подлец. Няма думи които да упишат човека, лицето Цветанов Гъзолизеца.

67

Отвратен

преди 2 години

100 дни правителство, 100 % инфлация, честито на всички "избиратели "

66

Джордже Балашевич

преди 2 години

И другият, голям *** , крадец и ПРЕСТЪПНИК, излезе от нафталина! На вниманието на всички ГЕРБерски борци за човешки права! Ето този представител на ГЕРБ, издаваше заповеди, специалните части, с маски и насочени автомати да нахлуват в ранни зори в домовете на невръстни деца и пред очите им, да слагат белезници, да влачат по земята и да наричат бащите им-престъпници! И всички вие, дами и господа, по това време бяхте членове на партия ГЕРБ! Вие сте съучастници в тези престъпления! Цветане, и ти!

65

Анонимен

преди 2 години

Тоя ако си отвори устата,Бойко не му мърдат 20 години каторга.Тиквата за това и дума не обелва за Цветанов.Се се е насрал от страх.

64

Анонимен

преди 2 години

В филмите първо се освобождават от предателите, главният герой последен разбира какво става. Така че ТИ си предател, предаде ближния!

63

Цвък цвък

преди 2 години

Пъпеш си беше, пъпеш си остана!

62

Физкултурника

преди 2 години

Ти ли бе Юде .. Един специалист един експерт се извъди.Скрии се някъде и не се показвай!Освен че си глупав си и грозен.

61

Анонимен

преди 2 години

Цецо Цветанов е по-лош от бат Бойко..............Бойко поне си го знаем...............но Цветанов е скрита лимонка и е много опасен.............да знаете от мен!!!

60

Българ

преди 2 години

Цвъкито пак с неговите глупости. Значи Сърбия, Унгария и въобще западна Европа са много *** да не получават газ от турския поток?

59

Ангелина

преди 2 години

До Румене 72 Украйна е "образец за корупция"...Жалко е ,че загиват толкова невинни хора ,заради алчността на самозабравили се индивиди с огромно ЕГО ...!!!

58

Румене

преди 2 години

Грешиш. Украйна е майката на корупцията. Там тя е на в основата на държавността им.

57

Никога не

преди 2 години

плюй в извора ,може да ти се наложи да пиеш пак вода от него

56

Гражданин

преди 2 години

Ей многона екскременти мирише,колкото повече бъркаш , толкова повече мирише.

55

Гражданин

преди 2 години

Еймного на екскременти миришеколкото повече нуркаш толкова повече мирише.

54

от село

преди 2 години

Боко добре му би шута ,а сега този *** се прави на девица ,защо когато му показаха червен картон се покри като лалугер ,а сега лае като ку чка срещу месечина .

53

Румен

преди 2 години

До 64. Откъде измисли думата американофил. Има много българи които са преди всичко българи и са си изпатили от корупцията на Русия. И да знаеш Майката на Корупцията е Русия..

52

СССР

преди 2 години

Гърч за герберунгела

51

Анонимен

преди 2 години

Хе хе, всички американофили наизлизаха да се отчетат пред господаря. Какво, нови избори ли следват та така се слагат всичките? Като кокошки пред стопанката преди да им хвърли зрънца са.

50

Анонимен

преди 2 години

Дори Цецка Цачева е по-умна от Цветанов.Покри се и мълчи.А този нахал продължава да се бута у политиката.Цветане, никого не интересуваш.