69

Анонимен

преди 2 години

Добре ... приятно съм изненадан от Радев. Вземам назад критиките си към него.

68

Анонимен

преди 2 години

Не знам, кои са по-нагли, урките или поляците. Като се сетя, че волейболисти те им ни нарекоха селяни, пяна ми излиза.

67

Рассия

преди 2 години

Друзя! България винаги е била в нашите сърца, ние ви освободихме! На прага на новая световна война, вас се опитват да ви вкарат в грешната страна отново! Време е да поправим грешките от миналото и Болгария, да стане Республика в Руската Федерация! Това веднага означава, евтин газ, ток, горива, хляб, истински храни! Референдум за пресъединяване към Руската Федерация!

66

Анонимен

преди 2 години

Полша навремето е владеела Украйна и прибалтийските републики, казвам го това за русофилчето :)) Украна също са катоици не са православни християни, отново го казвам за русофилчето :)))

65

До 77

преди 2 години

А твоето гербаво правителство ни остави 40 милиарда дълг и пълна мизерия.Затова,по-полека.

64

Историк

преди 2 години

През 14 век.Киевска Рус/забележете името/е най голямата държава в Европа.През 14 век Полша анексира голяма част от Украйна!След полско-украйнската и полско-руската войни Украйна бива разкъсана м/у Русия и Полша като по голямата част взема Русия!Поляци и руснаци винаги са се мразели заради Украйна и са я опитвали да я погълнат,нашата шм.,,.атка къде се вре м/у шамарите или искаи неговият самолет да падне като в Смоленск!

63

Ставри

преди 2 години

Абе вие какво очаквате от зелен чорап, че той няма моз ък.цял свят разбра и го изолира, никой за нищо не го търси, в пълна изолация е. Ще го изтърпи някак си, но няма да ни е лесно с тия ид.иот.и.

62

Анонимен

преди 2 години

Радев, твоето марионетно правителство тегли втори пиреден дълг от поливин милиард лева от началото на месеца?Чакам твоя коментар?

61

Анонимен

преди 2 години

Не се сравнявайти с великия полски народ,драги мижитурки.Припомнете си кой пръв тръгна да ви освобождава от турците-Владислав Варненчек,който загина на 20 години.А спомнете си също кой спря турците,тръгнали да завладяват Европа при Виена?!Ян Собиески,който поведе християнските войски и победи турците,обсадили Виена.Пъзльодърдорковците да си траят по-добре.

60

до 45

преди 2 години

Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак. Поляците не са вола

59

Адмирации

преди 2 години

Русия е въпрос на време да стигне до Ллов, там поляците много вероятно да направят някаква ексцесия и да запалят Полско-Руска война, в която Нато, не трябва да очаква! Полша си заслужава да падне, тя е американски лакей!

58

До Някой знае ли

преди 2 години

Аз знам - защото братския славянски православен украински народ 8 години води война срещу братските православни руснаци в Донбас и защото от 8 години по булевардите на украинските градове шестваха факелни нацистки шествия, които крещяха московчани под ножа и убиваха и палеха всеки, който каже нещо провит развихрящия се нацизъм в Украйна.

57

До 59

преди 2 години

Може.Но първо да започнем от измисления генерал Бойко Борисов.

56

Миро

преди 2 години

И тук Радев се изложи,както всеки път!!!Жалко за нас българите, че имаме такъвпрезидент!!!Да си отива в НАТО!!!!

55

Мъдрец

преди 2 години

По-безсмислено изказване на държавник няма друго ! Е, от един Зелен чорап какво да очакваш освен воня !

54

питам

преди 2 години

какво са ни дали тия янки бе? едни кораби с изгнила царевица и платени самолети на хартия......взетото е по грозно - нашите синове и дъщери ходят там да им работят като роби за кирливи долари

53

Анонимен

преди 2 години

45-ти, е та Поляците са си америкаски *** отвсякъде и тяхната позиция е каквото спуснат от Вашингтон. Те са дори "по-католици от папата". Нали им изградиха и терминал за американска газ, за да независими от Русия? Та не ми ги хвали колко са велики. Просто обърнаха задните си части от изток на запад.

52

До28

преди 2 години

Не е нужно, да виждаш us танкове в Украйна. Само, са финансирали кампанията, на Байдън с парите, на обикновените урки, 5 милиона долара хахха.

51

Анонимен

преди 2 години

Полша се готви да си откъсне парче от Украйна, като смята под формата на миротворческа мисия да влезе в Западна Украйна. Това може да означава война между Русия и НАТО. Единни ли сме по въпроса Полша да ни вкара във война с Русия?

50

Някой знае ли

преди 2 години

Защо братският славянски православен руски народ напада и убива жените и децата на братския славянски православен украински народ ?!