56

мак

преди 2 години

Център за изследване на демокрацията, т.е. нищоправещи говорещи индивиди. Тук трябва да има център за изследване на корупцията, или пък - на безбожно забогатели властимащи на всички нива, такива неща. И защо да няма публичност, неуважаеми? За да не вдигне кръвно банкянското туловище ли? На мнение съм, че в случая с т.лупа са намесени геша и други от прокуратурата с голям чадър.

55

Анонимен

преди 2 години

Ек, червен ***, предназначението *** прокуратурата е да повдига обвинение след представени убедителни доказателства, а не след клеветите на изнасилвачи, убиййци и бегълци от правосъдието с 23 обвинени кат спонсора ви Васил Божков.Разбра ли, червен ***?!

54

разследване на

преди 2 години

Киро дубайдавеца слуга на мафиота от Дупай с обвинение за убийство и насилие закрилян от милиционера прашков.

53

Анонимен

преди 2 години

Цялата 4-ворна коалиция е една грешка! И за това вина имаме НИЕ- гласувахме за абсолютни некадърници, които донесоха на България хаос, високи цени, инфлация и корупция. Време е да се махат!

52

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен....Ейпримат,предназначението на прокуратурата е да си върши работата,а не да натрива носа на тоя или оня !!!...Наистина ли сте толковапримитивни,или нарочно блъскате подобни безумици за да се правите на "голямата работа" ?.."Отвътре ли ви идва" ,или ви подават листчето ?

51

Анонимен

преди 2 години

Само в това, че го пусна

50

Анонимен

преди 2 години

Най-корумпирана и най-бедна в ЕС е при вашето управление, защо се оправдаваш с Боридов?Кой вдигна цените двойно в магазините и хората се редят на опашки за олио от 6 сутринта, Борисов ли?

49

кой

преди 2 години

Грешката на властта е, че действа като лице на Божков и Бобокови. Грешката на всички нас е, че избрахме точно тази власт. Но тя е поправима. Да се надяваме, че скоро ще дойдат нови избори.

48

Анонимен

преди 2 години

Поздравления за прокуратурата! Всеки път да натрива носа на смешника Петков!

47

Анонимен

преди 2 години

Статията трябва да е: Къде сгреши божков при ареста на борисов. Властта е изцяло подчинена на мафията!

46

Един от народа

преди 2 години

Над сикаджийската мутра трябва да се упражнява ежедневен тормоз. 20 г. той дерибействаше в България като главен секретар на МВР, кмет на София и премиер. Направи страната ни най-корумпираната и най-бедна държава в ЕС. Населението намаля с 850 000 души. Мутрата по закон ли управляваше? Газеше всякакви закони и правила. Кръвно бил имал? - То от плюскане дотам се стига!

45

Анонимен

преди 2 години

От проверките на Брюксел резултатите са едни същи от около 20 години. Пристигат, констатират и и след това без пари по тая , по оная програма. И така се стой на едно място .

44

Анонимен

преди 2 години

Къде са доказателствата срещу Борисов? Все още чакаме доказателства от пияницата рашков за подслушванията? Помните ли, че обеща да ги представи? Къде са? Ако няма такива, трябва най-после да си затвори миризливата уста!

43

Анонимен

преди 2 години

Тази власт е за затвора.Оставка и съд за Рашков!

42

Анонимен

преди 2 години

46 скапан *** за какъв полицейски произвол говориш? А 2020 и колоните на МС? Смешшник

41

Анонимен

преди 2 години

До И сега к'во ?Винаги когато БСП е на власт, европейските фондове спират.

40

Анонимен

преди 2 години

Правилно Рашков не е сгрешил, знаел е че няма да мине пред прокуратурата за това не си е дал много зор. Целта всъщност е рев срещу прокуратурата че не си върши работата и съответно свалянето на гешев.

39

И сега к'во ?

преди 2 години

Амииии, идват от ЕНП двамца, проверяват какво е станало, вземат си бележки и.......после в Брюксел ще кажат : " За вас , другаре, нема европейски средства , защото не живеете по закона ! Газите законите - нема пари за вазе !" Това го знаем , защото така беше когато БСП взе властта за малко през 2014 г.

38

ПроСоТо

преди 2 години

стига сте ронили сълзи за тоя бандит бе!!!...Всекидневно хора биват арестувани и освобождавани..Мутрьо е най-обикновен гражданин,той НЕ се ползва с някакви "привилегии" !..Що се отнася до доказателствата,за времето на неговото беснеене той направи предостатъчно ФРАПИРАЩИ нарушения,да не кажа престъпления..Само "прокуратурата" не била знаяла и била чакала "убеедително черно на бяло".."Който ИСКА да свърши една работа ,намира десет НАЧИНА,който НЕ иска-десет--ОПРАВДАНИЯ"..

37

Анонимен

преди 2 години

Гешев Гешееев , смятай какво те чака и теб....