29

Анонимен

преди 2 години

И украинците се хвалеха, че американците ги подкрепят, сега вижте какво стана...

28

Какво следва

преди 2 години

Поприказвали си, няма лошо. Важното е да не разрешаваме трайно разполагане на чужди войски и на стратегически нападателни оръжия на наша територия. Американците от никъде не са си тръгвали доброволно.

27

гостенка

преди 2 години

Просто Киро, как пък един път не си закопча ризата под вратовръзката???? Няма ли кой да му каже на този да прояви малко уважение, от км се вижда, непочтително и грозно, неуважително, измекярско като него....

26

ха-ха-ха

преди 2 години

Генерал Запрянав ужасно се кахъри да не вземе да падне някой снаряд върху свещената руска земя. Само некадърници и руски поддлоги в тая армия бе. Веднъж да се затрие тая скапана русия та и България да дръпне най-сетне напред.

25

Анонимен

преди 2 години

Гн Запрянов,руски шпионин лиси???

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 Русофилските гoведата се контролират само с тояга.

23

ти да видиш

преди 2 години

Те си говориха и за друго, ама ти не знаеш. Остин каза на Кирето , не бои се Путин идва, само чакаите да натисне копчето и да видиш какво става...

22

Анонимен

преди 2 години

то той снежинко не е дошъл тука да обсъжда ,а да дава заповеди на нашият,а той да изпълнява нали сме им колония..

21

Анонимен

преди 2 години

Нещо се обърквама. Имат ни доверие и затова ни пращат рота да ни контролира.

20

Анонимен

преди 2 години

За Остин беше пределно ясно че форсмажоретките на Путин Радев и Нинова ще са против всякаква помощ за Украйна и затова просто не искаше да си губи времето с нашите откачени русофили. Дойде и си отиде, както направи и Кьовеши.

19

Анонимен

преди 2 години

Мими, по твоите разсъждения всички страни, които имат натовски бази на територията си, са американски държави? Не мисля. Точно обратното- Нато е гарант за сигурността на тези държави. Понеже като има един луд войнстващ маниак като Путин, който изведнъж реши да ни нападне, защото в болното му съзнание България му принадлежи, кой ще ни отбранява? И как да не си го помисли, като само у нас русофилите са на всяка крачка.

18

Анонимен

преди 2 години

Киро се чуди, как има толкова русофили в БГ, после се чудим, що сме най-бедната държава в ЕС :))) Бедни сме, щото обслужваме интересите на Раша, не нашите :)

17

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ, БЪЛГАРИЯ ПАК Е НА ГУБЕЩАТА СТРАНА. ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ НО НЯМА ДА Е УТРЕ

16

Познавам

преди 2 години

ген. Запрянов още от капитан, когато беше заместник командир на 28570, бившото 50130. Той е свързочник. Изключително кадърен офицер. Беше завършил академията в Москва. Много се гордееше с това и разказваше нон стоп руски вицове. После и той стана пръв натовец.

15

Анонимен

преди 2 години

г-л Запрянов е от ДПС. Лансира се от бившите генерали на ДС, които навремето създадоха ДПС. Те го направиха генерал. винаги, когато ДПС е със силни позиции във властта и Запрянов е там. Ролята му винаги е била да обслужва с военни поръчки обръчите от фирми на разпределителя на порциите. Пряко изпълнява указанията на Ирена Кръстева и синчето и.

14

прав си

преди 2 години

До Анонимен 6 Ако почнем да изнасяме генерали ще останем под пари!

13

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на нито една институция ,нито един полицай ,военен,лекар ,политик .След като сме за Украйна да направим Азов господа управляващи нали?Да се прави на мармалад всеки които не говори добре български и чужд.Нали сме с Украйна правете Азов бе ?

12

Мими921

преди 2 години

Анонимен далеч си от истината !

11

Анонимен

преди 2 години

Ако някой ще ни вкара във война, това няма да е помощта на БГ за Украйна/Нато, а подкрепата за Путин която има у нас! Социалните мрежи, особено туитър са залети с видеа от протеста на Възраждане от преди 2 дни, на който се развяват бълг. и руски флагове, със заглавия на англ "България протестира в подкрепа на Русия, хората веят знамена "Nato, go home"...Nato out! Коментарите са изключени(ясно защо!), но цял свят чете и си прави изводи. Единствено у нас се развяват руски знамена!! Срам ме е.

10

Мими921

преди 2 години

До пияница Мистик по твоите разсъждения това няма да е българска държава а американска ! Този е от платените коментари ето такива хора искат да затрият България !! НАТО ВЪН САЩ и ЕС !