120

Анонимен

преди 2 години

До 136, забрави да споменеш ГЕРБ-ДПС-СДС прокуратура, министерство на отбраната и много други места !!

119

Анонимен

преди 2 години

Много ясно че не сте, Руската агентура в България е навсякъде. Най очевадното е прокуратурата където Руски агенти не им повдигат обвинения независимо колко са откраднали, кого са убили или колко золуми са направили за сметка на народа

118

пп

преди 2 години

Поскъпването Продължава - когато Кирето говори хората играят на лотария - Истина или Не, Не ти вярваме вече ОСТАВКА

117

Анонимен

преди 2 години

А с какво ще бъде оборудавна тази рота? С леки преносими далекобойни ракети ли? Как ще се разпределят 9 000 -те нови преносими далекобойни ракети, които се предвижда в скоро време да бъдат в помощ за Украйна? А дрончетата, за раница? Защо тежка бойна техника с цвят бежево-червеникав, натоварена на влекачи, минава през Ришки проход, идвайки от Русе? Това да не са излезли от строя германски танкове, изтегляни от Украйна?

116

Зозо

преди 2 години

България има нужда от спешна депутинизация! ВъZраждане, Атака, БZП да ги закрият!

115

Анонимен

преди 2 години

rradev pod krevatia li e? shubeto e golem strah.

114

Анонимен

преди 2 години

Отново загубихме войната на дипломатическия фронт. България е доказано нелоялна страна в НАТО, слабата брънка в съюза!

113

Анонимен

преди 2 години

obsajdali sa uvelichenieto na bg zaplati da stanat ot 21.03.22 kato belgiiskite i germanskite komunisticheski zaplati.

112

Анонимен

преди 2 години

Бойко имаше сладкарница в Банкя, Кирчо също има сладкарница. Докога ще ни управляват сладкари?!

111

Надя

преди 2 години

Голяма истерия на Възраждане и накрая нишо. Смях!

110

до 102

преди 2 години

Ама вие мозъците с руска лоботомия така и не разбрахте какво означава да си в НАТО и да имаш КОЛЕКТИВНА ОТБРАНА. Точно защото сме дребни и бедни, имаме нужда от съюзници. И ги имаме, ама фигурантът не ги ще, щото лилиПутин го е сложил да "президенства" . Импексова и тя вряска, щото ще си изгуби рускомозъчния електорат, в същото време синчето й се гърчи от тежкия живот в "кравария". Не можете ли да прумеете, че бъде ли нападната страна членка НАТО, това означава да нападнеш цялото НАТО - чл. 5?

109

до 109

преди 2 години

Това което си писал на датски ли или на финладски? Що не пишеш в съотвената държава?

108

!!!

преди 2 години

Китовото вкъщи е САЩ.... Защо да му пука за нас ?!?

107

Анонимен

преди 2 години

А дано този път Кирето да не лъже!

106

НАТО Лешояда Драгом

преди 2 години

НАТОвските генерали : . . . . . Радев : "Който даде' оръжие на Украйна - да обясни, че предоставяне на оръжие на Украйна би въвлекло България във военния конфликт.. . . . . Който вземе решение за предоставяне на въоръжение и по този начин въвличане на България във войната, трябва да може да се изправи пред обществото и да обясни какъв е рискът, защото цената винаги се плаща от гражданите, а не от политиците". . . . . Стефан Янев: Ако изпратим зенитни ракети на Украйна, това ни прави участници във войната .. . . . . Според него е обезпокоително, че българското общество научава

105

Анонимен

преди 2 години

107 върни се в България и спри да ни набутваш във война. Всички българи дето живеете в Англия, Франция, Германия и САЩ я идвайте със семействата си тука. Много е лесно да буташ българите във война за да се биеш в гърдите и да казваш колко си загрижен за световния мир и демокрация. Доведете си децата в българските бомбоубежища, да ги пазят луксозни американски хартиени самолети и тогава ми говорете как да дадеш оръжие не било влизане във война. Я чужбинските българи тука, да ви видим тогава мнен

104

123

преди 2 години

Киро защитава интереса на свята родина АКАНАДА !!!

103

до 107

преди 2 години

и кои са тея държави дето пратиха нещо? Франция ли Германия ли.. Само САщ наливат масло... Гърците са отказали.Едиствено Словения я изнудиха, ама утре като падне някой дрон с атоми там, не знам къдежще се денет.

102

До Анонимен 107

преди 2 години

Вчера казаха, че на Словакия комплексите С300 ще бъдат заменени с Пейтриот. Просто предателите тука пищят понеже пъпната им връв е в руско и не са реални българи. Те искат да са Губерния, но ще свършат като рая.

101

Анонимен

преди 2 години

Информацията, разбира се, не е пълна. Тук даже не пишете за "транспортен коридор" точно покрай курортите. точно покрай Нефтохим, за който можем да прочетем на друго място. Къде ще има нов път? През защитени крайморски територии, през житата? И защо ще 'Укрепват южния фланг'? Тук Турция и Гърция с тяхната мощна авиация не са ли предостаъчни ?