140

Вярвате ли

преди 2 години

Не са обсъждали военна помощ с министъра на отбраната, той е тук по повод цените на шезлонгите в слънчака.

139

Закриваи

преди 2 години

Чужди войски идват на територията управлявана от просто знаете койЕ бьлгарите го търпят и сами са си виновни - не помня прес комунизма да са били командировани руски войски тук или техни бази

138

бай Тъпчо

преди 2 години

Абе в тоя министерски съвет няма ли електротехници бе? Да им пратим нашия Теню-Жицата, да им тури по-силни крушки, че тоя гостенина хич са не види бе...Не е възпитано тъй да го оставиш в сянката... Инак, тоя фланг-източния де, дето го приказвали, той не е към войната и каквото са кара и прави там, не е никаква помощ и никакво участие даже.Там си е тучна ливада и вечер, след тежките военни маневри, ходят къде ходят, пък разпрягат конете да пасат, пък и войската да почине...

137

ДА

преди 2 години

Ясно!Оръжия на Украйна няма да даваме,но приемаме американски войници и оръжия у нас!Честито-мишена в конфликт,който не е наш!И да-прав е Байдън-САЩ няма да се месят във войната-други ще ***,заради тях,така е по-добре,нали г-н Министър председател!?

136

Анонимен

преди 2 години

Може ли Лорд Остин да си го оставим за премиер, а Киро да им върнем в Америка? Дали някой ще забележи?

135

Анонимен

преди 2 години

С една дума, говорили са си за мира, птичките и пчеличките. Слагайте маски, като лъжете.

134

Анонимен

преди 2 години

Любимата ми опорка на апологетите на магучая е как САЩ само разпалвали войни, но на тяхна територия нямало ни една.Те че не са цветя за мирисане, не са. Но виновни ли са САЩ не никога не са нападали Канада или която и да е друга своя съседка? Посочете ми една съседна на Русия държава, в която да не стъпвал руски ботуш? Виновни ли са САЩ, че Русия никога не е посмяла да ги нападне - нали са най-големият й враг? Що нахлу във "фашистка" Украйна, а не във "фашисткия фАЩ"?

133

Анонимен

преди 2 години

Цяла държава самоубийци. Вие ли ще победите световната Руска империя? Путин ще ви изпари за нула време, ще станете на руско барбекю.

132

Анонимен

преди 2 години

А за краставици ли си говорите. Вижте какво се говори в американската преса !

131

Майдан

преди 2 години

Долу САЩ! Долу НАТО!!!

130

Киро хаха харварда

преди 2 години

Кирето пак да не мислел едно, пък то да станало друго и той да не е разбрал, а да си мислел, че всичко е както той си представя

129

Зозо

преди 2 години

Рефрен: Къде е дамаджаната? - Рашков я изпи! /2/ :))))))))))))))))))))))))))))))))

128

Анонимен

преди 2 години

Много не му се довериавайте на този кравар,те и на украинци обещаха защита ама вижте какво е положението там сега.

127

Анонимен

преди 2 години

Какво стана, нали уж арестът на Бойко щял да отвлича вниманието и да ни вкарвар във война. Янев пак се омаза с фекал по устата с опорките на ГЕРБ и Възраждане.

126

Fallschirmspringer

преди 2 години

"Петков и Остин: Не сме обсъждали военна помощ за Украйна.Дискутирали са подкрепа на източния фланг".Ясно наминал ,за да пият по една мускатова ,да замезят с шопска салата с турски домати,турски чушки,гръцки зехтин и македонски магданос и лук/ако генерала може да го яде/.Даже аз,който съм наивен и вярвам на дадената дума,трудно ще повярвам

125

Мдаа

преди 2 години

Цената на газа как е - освен ротата газ петрол ще има ли

124

Анонимен

преди 2 години

Руснаците за първи път в конфликта са използвали свръхзвукова ракета кинжал и са поразили подземен оръжеен склад близо до Делятин. Оръжието не може да бъде засечено от никоя противовъздушна отбрана.

123

Островски

преди 2 години

Не се нуждаем от нищо американски !!! 32 Години СТИГАТ !!!!!

122

Анонимен

преди 2 години

Щом го казва Киро, значи е точно обратното.

121

Анонимен

преди 2 години

Ако хората от опашките за олио пред Кауфланд бяха дошли на протеста, протестът щеше да изглежда много по-мащабно. Не народ, а мър_ша.