116

Зццяв

преди 2 години

Толкова ли нема Бай Дън неколко бракувани ПВО от Виетнамската Война. То бива алчност и скъперничество , ама толкова...

115

1234

преди 2 години

Условието което ни поставиха американците за да влезем в НАТО беше да си съкратим армията,да си унищожим ракетните комплекси,нарязахме си над 400 самолета,а танковете ги подарихме на македонците.Питам къв гол *** търсят сега от нас.А като гледам колко бързо ни доставиха прескъпо предплатените самолети мога само да гадая кой век ще ни предоставят Патриот.

114

Анонимен

преди 2 години

Пуснете си клипа с хиперзвуковата ракета "Кинжал". Бих казал, че срещу това чудо и Patriot-а нямат шанс пък камо ли наще антики, където неизвестно защо все още ги наричат ПВО.

113

Мераци...

преди 2 години

Дайте им "Пейтриът", бе, кво ви съ свидят! -)))) А, може да помолите Путин да ви продаде С-300, че наглоста ви и без това е безкрайна! Евреите са ангелчета в сравнение с вас!

112

Анонимен

преди 2 години

ами те да влизат в Нато, а ние да излезем тогава ??

111

Веселинов

преди 2 години

Защо не се споменава заплахата на Лавров, че когато се изпрати съветско/руско оръжие или техника, конвоят ще бъде обект на военен удар, без друго предупреждение???

110

Веселинов

преди 2 години

Защо не се споменава заплахата на Лавров, че когато се изпрати съветско/руско оръжие или техника, конвоят ще бъде обект на военен удар, без друго предупреждение???

109

Анонимен

преди 2 години

Натоварете тоя дебел черен *** на един Камаз и го пратете в Украйна. България не трябва да бъде въвличана във война с нашите приятели славяни. Америка раздели славянските държави, раздели и Сърбия както и много народи по света. Време е това разделение да се случи в самата Америка. Не участвайте и не подкрепяхте на тоя черен дебелогъз и всички хамерикански политики. Бъдете на простеси и отстоявайте Българския интерес и приятелство със всички наши славянски народи!

108

Alex

преди 2 години

Идеята за хиляда смели русофоба експорт за Украйна много ми хареса. Пък и повече левове ще получите. Тук едва ли плащат много :)

107

Анонимен

преди 2 години

Видя се, че САЩ не могат да разчитат страните от бившия соц лагер, и ще трябва да въоръжават Украйна... за да спасят Европа от съвецкото нашествие.

106

Анал?лизатор

преди 2 години

Нашите с300 са с максимален обхват 75 км и е достатъчен да се включи един ДЖИЕСЕМ при антената за да забие радара.РУСНАЦИТЕ ще умрат....от смях.

105

Островски

преди 2 години

Украинските фашисти да горят в огъня на правдата !! Нека бъдат стъпкани от Защитниците на народа !!!!

104

Xфххдф

преди 2 години

То тия С- 300 , както и пробитите самолети- железа са само за вторични суровини, работят точно колкото и територията. Две руски ракети да паднат на центъра на селото, територията спира да съществува.

103

Реалист

преди 2 години

Хора които са твърдели че аз съм вреден и ло човек всъщност лъжат нарочн !Те мразят България, всичко българско и всичко христианско !Заради тях българската нация е поробена и България е поробена !П0равете реална сметка за какво става въпрос и ми помогнете да живея истинси хъбав живот ! Става ли ? Аз всъщност не съм болен, запознайте се с мен ! Желаете ли ?

102

Гиб Мелсън

преди 2 години

Петкофф му го каза ясно на американците, че оръжие от нас няма да видят. Да ходят да се молят на Словакия. Имаме американска база, за която не плащат и стотинка наем. Това им стига. Слушах един русофоб сутринта по телевизията и той каза как от 30 държави в Европа само Унгария и България не пращали оръжия за Украйна. И това било срамно за нас, защото не сме се подмазвали хубаво на американците. Да но за нашата свобода са загинали хиляди руснаци. Те са наши братя. Не можем да ги предадем.

101

svetlina

преди 2 години

Американците си пазят своите Patriot, а бутат другите членки на алианса да ''помагат'' на Украйна и да оголват противоракетната си защита. Зеленски, Зеланскиии, като нямаш достатъчно оръжие къде си тръгнал да воюваш. Между другуто

100

Анонимен

преди 2 години

американците ни дадоха скъп ток от техните централи, изнасяме злато, внасяме *** за горене, продадоха ни чертежи за милиарди и още ги чакаме, все хубави неща от хамериканците, виж докато бяхме с източния блок бяхме много зле - вярно имаше армия, селско стопанство ,евтин ток,евтини горива,стоки но пък нямаше банани.

99

Зелен Шебек

преди 2 години

Абе имали поне един нормален в тая редакция или нарочно пишете само глупости .Обхвата на С 300 е от 40 до 400 км , а не под 100 , а прехваления Патриот е с обсег 70 км , така , че трябва да си пълен *** за да замениш С 300 с Патриот

98

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Недружелюбно е да не се подпомогне този, когото пребиват издевателски." Това ми напомня за факта, че големите българи са големи мачовци, но когато станат свидетели на агресия, особено ако е неравностойна, 9 от 10 от тях си извръщат главата настрани и обясняват, как "не е тяхна работа" щото са пълни страхливци и смачканяци. Така че дори и при най-добронамерен прочит на събитията (т.е. когато не пишат по поръчка) те са си такива И по природа - въздух под налягане.

97

Гиб Мелсън

преди 2 години

Уж русофоби и плюят по Русия а пък не се записват в чуждестранния украински легион? Не случихме и на русофоби. Дори един качествен русфоб не можем да отгледаме в България. Само ментета. Като Менку Менкофф. То има ли нещо истинско в България? Май само руското оръжие, което ни остана от комунизма остана исгинско. Затова и сега американците ни се молят да им го дадем. Ужким украинците били проздти и не можели да се оправят с Пейтриът. Изкараха ги като шимпанзета за да не признаят качеството.