191

Протест

преди 2 години

Утре в 9 има насрочен протест пред министерство на отбраната. България няма да участва по никакъв начин във военните действия в Украйна.

190

Анонимен

преди 2 години

Милите. Самата непорочна невинност са и тримцата. Как да не ги съжали човек

189

Анонимен

преди 2 години

Като арестуваха Боко, бях сигурен. че ще го пуснат след 24h, просто фишек пред САЩ от русофилите :)) Само че чичо Сам не пасе трева, наясно е с положението тук, затова сме бедни :)

188

Резидент разединител

преди 2 години

Вчера хората се радваха като го арестуваха, явно днес живеят много по-добре отколкото преди една година и могат да си позволят много повече и покупателната им способност е в пъти по-голяма. Бизнесът върви и цъфти и произвежда много повече и данъчните приходи са в пъти повече понеже според Кокорчо има 10милиарда на година отгоре. Питайте хората от Триград колко бързо анализираха и им оправиха пътя. Автомагистрала Хемус вместо 2024 ще бъде готова догодина при това заедно с втория мост над Дунав

187

Анонимен

преди 2 години

Страх тресе нещастниците от това некадърно и зависимо правителство. Очаквах по-късно протестите, но кривата уста-Киро просто, стана свидетел на престъпника Божков. С което демонстрира безпрецедентен случай в българското право. Краят на правителството, на Радев, ще дойде по-рано, отколкото се очакваше. Управляващите сами си го причиниха.

186

Анонимен

преди 2 години

Оставка Кириле.

185

Зозо

преди 2 години

Големият черен брат е тук. Утре Кирчо сдава С-300 и МиГ-29 и се уволнява :)))))))))))))))

184

Анонимен

преди 2 години

Севда ТВ отцеля и този път. Ще има хонорари за подръжниците на ГЕРБ-ДПС!!

183

Анонимен

преди 2 години

Страхът и паниката не са добър съветник. Това правителство ки вкара автогол.

182

Хахахахахаххах

преди 2 години

Кирчо на-е-ба Бойко С-300, после наМИГна на Остин а русофилите си скубят космите на гза от яд! Бойко ше се върне в панделата, ракетите и самальотите ше останат в Украйна муахахахахах!

181

инструкция за СМЯХ

преди 2 години

Отваряте профиля на баце -> последното клипче -> 1:16 секунди кака каназирева го гледа все едно гледа баща си. хаха

180

Анонимен

преди 2 години

Нали никой не беше по-голям от закона, бе, Кирилеееееееееееееее????????????? Къде са ти сега високомерните постове във фейсбуук??????? Един пожарникар те направи за смях пред целия народ. За смях те направи. Умните и красивите. Образованите. Не, вие всъщност сте комплексирани безнародници и лузъри.

179

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191Рядко се среща толкова *** човек по нашите земи,да не говорим начело на държавата ни като кирчо. Канадската среда си е казала думата.

178

Анонимен

преди 2 години

Не можаха да му докарат инфаркт. Уж с високо кръвно бил. И пак не стана работата.

177

Не Виждам

преди 2 години

Нищо от ПП Премиерът Петков в Туитър!

176

Съд

преди 2 години

Найвече за комуниста рашкООФ! Той е найголемият виновник и пиерасалхоколик. Той е човека на РадеФ и бесепе,ПРОТЕЖЕТО НА ПУТИН

175

Оставка

преди 2 години

Още вчера писах че това е активно мероприятие. Развръзката е утре на срещата на човека в черно с Просто Киро в министерството на отбраната.

174

Анонимен

преди 2 години

Страх тресе нещастниците от това некадърно и зависимо правителство. Очаквах по-късно протестите, но кривата уста-Киро просто, стана свидетел на престъпника Божков. С което демонстрира безпрецедентен случай в българското право. Краят на правителството, на Радев, ще дойде по-рано, отколкото се очакваше. Управляващите сами си го причинила.

173

Анонимен

преди 2 години

До МилаТи ли?

172

Хора

преди 2 години

Що за циркове ни разиграват тези чужди Калинки. Работя по 9 -10 часа а на края на месеца нямам и 10лв. Не само яки сметки за ток, вода и парно а и храната става ужасно скъпа. А тези си играят (не) доразвити е гладни тарикати, на тука има тука няма. Стига със цирка. Четвърто Радев правителство ни кара към ада на света. То бяха стоика, усмивки . . Стига. На маймуни не направиха.