104

Анонимен

преди 2 години

България и Словакия са единствените държави членки на НАТО които все още имат на въоръжение така мечтаните от Украинците С300 и МИГ-29,Словаците ще си изиграят коза и ще получат нещо за тях насреща а ние отново ще пием една студена вода!

103

Анонимен

преди 2 години

На янките им е ясно, че рашките не могат да преживеят, че сме в НАТО, затова им сипват стабилно :))) Колкото по малко рашки по Черноморието, толкова по добре за хотелиерите :)))Тез живеят в друга реалност, нещо като бедни но велики :)))

102

Анонимен

преди 2 години

Хора, тоя не е дошъл за добро в България. Ще ни въвлекат във война. Помнете ми думите. Като почнат да падат руските ракети и вие сте се свили в мазето, спомнете си думите ми. Управляват ни национални предатели. Този път Константинов от Възраждане е прав. Тези ще ни докарат национална катастрофа. Само че Кирчо и другите министри ще се изнесат веднага от България и ще ни управляват дистанционно от САЩ, а бомбите и ракетите ще падат на нашите глави. Така че мислете му, ние обикновените ще страдаме!

101

Анонимен

преди 2 години

Ние сме апетитни като геополитическа територия, тука има агенти от много държави :)) Да ни доставят натовска техника, да видим че искат наистина, че държат на нас, ще ги изгоним Копейкин, Болен ....и другите болни русофилски га мени :))

100

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента да превъоръжим родната армия,имаме 14 МИГ-29 от които изрядни около 10 броя,имаме и два дивизиона С300 с по 5 ракетни комплекса с по четири ракети всеки един,САЩ да подаряват реципрочна бройка на България F-16 и ракетни установки Патриоти и нека да са честити нашите железа на Украинците,знаейки обаче какви голооводници ни управляват си викам-Ех че се размечтах!

99

Анонимен

преди 2 години

Абе ние от как Киро е на власт гащите вдигаме ли ги или вече сме ги свалили дългосрочно

98

Анонимен

преди 2 години

Нашия боец как надзърта като мишок... от дълбокото село с комунистическа закваска. И не си верва.

97

Анонимен

преди 2 години

Който слуша ще бъде похвален, а за най-послушните може и виза да има083

96

Мими921

преди 2 години

Възраждане !! Само на тях вярвам. Няма друг да им дадем шанс.

95

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам Константинов, но този път успя да обедини народа срещу американския окупатор.

94

До Мими921

преди 2 години

И кой да дойде на власт??Пак ли крадците от ГЕРБ и ДПС???

93

ПроСоТо

преди 2 години

е щом сме толкова верни на нато,защо не дойде Столтенберг,а АМЕРИКАНСКИЯ ЕМИСАР ?!?!..Пак ще има нареждания от Кравария,за които ще разберем /отчасти!/ едва когато дойде сметката да плащаме..

92

????

преди 2 години

Соломон Паси е антибългарин, ционист.............той каза "Майната му на православието"..................той ни вкара в НАТО без референдум......................ще допуснем ли да станем участници в една братоубийствена война...............това е големия въпрос сега??!!!

91

#

преди 2 години

България трябва да остане неутрална............................защото Америка е далече..........а Русия и Украйна са близо и са ни близки държави!!Но западняците искат братоубийствени войни и конфликти..............това е ясно!!!

90

тцтцтц

преди 2 години

Малиййй тоя голем афроамериканец ей!Тежи си на мястото.Не знам само кои са по-вече, българските военослужещи или охраната на тоя.

89

Анонимен

преди 2 години

Гого, украинското ръководство да седне на масата за преговори вместо да дрънка оръжия и да държи населението като жив щит. Да излязат и да се бият като мъже. Макар че правилно е ако мисли за народа и страната си да поиска примирие и да създаде мир на своята земя. Не е редно да им даваме оръжие те може да го използват срещу нас. Ако Путин се има за Петър първи Зеленски се има за Наполеон. Какви бяха ония мутри с които се беше снимал. Бежанци със джипове по морето бе...

88

Shark

преди 2 години

не симпатизирам на Възраждане, но този път подкрепям техният протест! Трябва категорично да заявим, че не желаем да ни вкарват в този конфликт!

87

Какво следва

преди 2 години

Никак не съм спокоен за това какво ще изкрънка афроа'мериканецът, който е на посещение у нас. Със сигурност пак ще плащаме чужди сметки.

86

#

преди 2 години

България е член на НАТО незаконно..............без референдум.............................там ни вкара един ционист и антибългарин..................Соломон Паси............един лигльо и ревльо, който се фукаше с един стар Трабант!!!

85

АК-47

преди 2 години

Ако този кабинет ни вкара във война, нали разбирате, че те има къде веднага да се изнесат, като почне Русия да ни обстрелва с ракети. Всички от тях имат имоти извън страната. Българи-иии, това не бива да го допускаме!!