104

Анонимен

преди 10 месеца

България и Словакия са единствените държави членки на НАТО които все още имат на въоръжение така мечтаните от Украинците С300 и МИГ-29,Словаците ще си изиграят коза и ще получат нещо за тях насреща а ние отново ще пием една студена вода!

103

Анонимен

преди 10 месеца

На янките им е ясно, че рашките не могат да преживеят, че сме в НАТО, затова им сипват стабилно :))) Колкото по малко рашки по Черноморието, толкова по добре за хотелиерите :)))Тез живеят в друга реалност, нещо като бедни но велики :)))

102

Анонимен

преди 10 месеца

Хора, тоя не е дошъл за добро в България. Ще ни въвлекат във война. Помнете ми думите. Като почнат да падат руските ракети и вие сте се свили в мазето, спомнете си думите ми. Управляват ни национални предатели. Този път Константинов от Възраждане е прав. Тези ще ни докарат национална катастрофа. Само че Кирчо и другите министри ще се изнесат веднага от България и ще ни управляват дистанционно от САЩ, а бомбите и ракетите ще падат на нашите глави. Така че мислете му, ние обикновените ще страдаме!

101

Анонимен

преди 10 месеца

Ние сме апетитни като геополитическа територия, тука има агенти от много държави :)) Да ни доставят натовска техника, да видим че искат наистина, че държат на нас, ще ги изгоним Копейкин, Болен ....и другите болни русофилски га мени :))

100

Анонимен

преди 10 месеца

Сега е момента да превъоръжим родната армия,имаме 14 МИГ-29 от които изрядни около 10 броя,имаме и два дивизиона С300 с по 5 ракетни комплекса с по четири ракети всеки един,САЩ да подаряват реципрочна бройка на България F-16 и ракетни установки Патриоти и нека да са честити нашите железа на Украинците,знаейки обаче какви голооводници ни управляват си викам-Ех че се размечтах!

99

Анонимен

преди 10 месеца

Абе ние от как Киро е на власт гащите вдигаме ли ги или вече сме ги свалили дългосрочно

98

Анонимен

преди 10 месеца

Нашия боец как надзърта като мишок... от дълбокото село с комунистическа закваска. И не си верва.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Който слуша ще бъде похвален, а за най-послушните може и виза да има083

96

Мими921

преди 10 месеца

Възраждане !! Само на тях вярвам. Няма друг да им дадем шанс.

95

Анонимен

преди 10 месеца

Не харесвам Константинов, но този път успя да обедини народа срещу американския окупатор.

94

До Мими921

преди 10 месеца

И кой да дойде на власт??Пак ли крадците от ГЕРБ и ДПС???

93

ПроСоТо

преди 10 месеца

е щом сме толкова верни на нато,защо не дойде Столтенберг,а АМЕРИКАНСКИЯ ЕМИСАР ?!?!..Пак ще има нареждания от Кравария,за които ще разберем /отчасти!/ едва когато дойде сметката да плащаме..

92

????

преди 10 месеца

Соломон Паси е антибългарин, ционист.............той каза "Майната му на православието"..................той ни вкара в НАТО без референдум......................ще допуснем ли да станем участници в една братоубийствена война...............това е големия въпрос сега??!!!

91

#

преди 10 месеца

България трябва да остане неутрална............................защото Америка е далече..........а Русия и Украйна са близо и са ни близки държави!!Но западняците искат братоубийствени войни и конфликти..............това е ясно!!!

90

тцтцтц

преди 10 месеца

Малиййй тоя голем афроамериканец ей!Тежи си на мястото.Не знам само кои са по-вече, българските военослужещи или охраната на тоя.

89

Анонимен

преди 10 месеца

Гого, украинското ръководство да седне на масата за преговори вместо да дрънка оръжия и да държи населението като жив щит. Да излязат и да се бият като мъже. Макар че правилно е ако мисли за народа и страната си да поиска примирие и да създаде мир на своята земя. Не е редно да им даваме оръжие те може да го използват срещу нас. Ако Путин се има за Петър първи Зеленски се има за Наполеон. Какви бяха ония мутри с които се беше снимал. Бежанци със джипове по морето бе...

88

Shark

преди 10 месеца

не симпатизирам на Възраждане, но този път подкрепям техният протест! Трябва категорично да заявим, че не желаем да ни вкарват в този конфликт!

87

Какво следва

преди 10 месеца

Никак не съм спокоен за това какво ще изкрънка афроа'мериканецът, който е на посещение у нас. Със сигурност пак ще плащаме чужди сметки.

86

#

преди 10 месеца

България е член на НАТО незаконно..............без референдум.............................там ни вкара един ционист и антибългарин..................Соломон Паси............един лигльо и ревльо, който се фукаше с един стар Трабант!!!

85

АК-47

преди 10 месеца

Ако този кабинет ни вкара във война, нали разбирате, че те има къде веднага да се изнесат, като почне Русия да ни обстрелва с ракети. Всички от тях имат имоти извън страната. Българи-иии, това не бива да го допускаме!!