35

Дядо Ваньо

преди 2 години

И срещу кой ще се бием бе шмешници. Всички и ние знаем, че сме гола вода.

34

въх нидейти

преди 2 години

С кого ще се сбиват?!

33

Анонимен

преди 2 години

До: номер 43 Да те питам и ти ефрейторе, защо си изключваш телефона сега като си искал да станеш военен???!!!

32

Анонимен

преди 2 години

До: номер 36 Кого ще уплашиш па ти бе? Повиквателни отдавна се изпращат само към доброволния резерв! Отдавна няма наборна служба.И на военен отчет се водят само войници и сержанти до 55 г. и офицери до 60 г.!Ако чакаш повиквателна защо си се писал тогава доброволец?

31

Анонимен

преди 2 години

Добре де, разбрахме - ще се правим на голяма работа и после Путин ще влиза да ни освобождава. То имаме нужда по принцип, така че не е толкова лошо.

30

Ефрейтор от запаса

преди 2 години

Възмутен, съгласен съм с мнението ти. Вместо да се ядосваш, просто си изключи телефоните. Моите съм ги спрял отдавна. Да си мобилизират и повишават бойната готовност военните, полицаите, жандармеристите и пожарникарите.

29

555

преди 2 години

Умен военен. Нещо като бял въглен.

28

Ще пази гъза на Боко

преди 2 години

В специалните сили са наредени така: роднина ,гербаджия, роднина ,кум ,сват ,гербаджияДаже бившата жена кандидат за вицепрецедент с Герджиков ..

27

Анонимен

преди 2 години

Пак сме от грешната страна.

26

Анонимен

преди 2 години

Както винаги, може пак да изтеглим късата клечка...

25

Анонимен

преди 2 години

Чакам да получа повиквателна за мобилизация и ке хвърчат глави,ако ще не специалните части а извънземните да са я изпратили!!

24

Възмутен

преди 2 години

Абе оставете другото ама тука правят списъци с телефоните на всички уж заради Гражданска защита!Не е добре работата тия ще ни напъхат в лапите на Пytлер да ни мачка яката!

23

факт

преди 2 години

Постоянно някой насажда напрежение и страх в хората....а истината е че никой не заплашва с нищо България, освем сащ с мръсните си игри и касапници.

22

На работата .. и на

преди 2 години

До Асан Яворчо Матеев беше галеното пиле на разузнавателния профил във ВВОУ В.Търново. Първата му жена беше Ралица Матеева,също галено пиле от първия випуск дамски офицерки. 2-3 години занимаваха управата на училището с любовните се проблеми и всевъзможни претенции. Ралица забягна като контрактор в структурите на НАТО и тоя шемет се ожени повторно пак за дамска офицерка. Хора дето винаги са знаели на работата лекото и на хляба мекото.

21

анализатор

преди 2 години

До: номер 15 Абе ти що се правиш на улав бе?! Нали ако НАТО имаше намерение да напада Русия досега да бяха закрили небето над Украйна с бойна авиация!!! Зеленски сто пъти помоли за такава закрила, но му беше обяснено, че НАТО е изцяло отбранителна организация и защитава само страните членки на Алианса!

20

5толевката

преди 2 години

Военните - специалисти по колективно правене на нищо. За цял живот. Консуматори.

19

баба мара

преди 2 години

този човек още ли не си е подал оставката след гафа които сътвориха с жена сина през избори

18

Какъв умен поглед!

преди 2 години

Нашенските кандидати за командоси просто искат някъде да се скатаят да цъкат карти. И сред тях много трудно се намира някой без бирено шкембенце

17

Абе

преди 2 години

Яворее...Специалните сили сте около хиляда човека. За къде сме, въпреки вашата готовност. Цялата армия е 20 000 човека, част, от които администратори. Повечето наредени, защото никога не са мислили, че ще бъдат изправени пред такова предизвикателство, а просто ще чистят машините и никога няма да има война. За къде сме тръгнали да се пънем.....Страшни изявления на поитици, но без покритие. Вас вкарват в беля. Но не само вас, а и мирните хора. Много се говори, но кой иска да воюва - никой.

16

Доплер

преди 2 години

И дамски превръзки че 20 % са войнички!