38

Анонимен

преди 2 години

До до 31 35 САЩ и Русия са един дол дренки. Както и Китай. Всички имат такива лаборатории и всички разработват биологични оръжия. А къде ги изпробват няма как да знае някой, който трроли за жълти стотинки + възможността да си избива комплексите, като се прави на богат :)

37

Анонимен

преди 2 години

През изминалите седмици обществото не се раздели особено. Ваксинираните са твърдо зад атлантическите ценности (програмисти, лекари, зъболекари, архитекти- всички полезни хора), а русофилите (заклети антиваксъри)- на обратния полюс. Вече все повече и повече лъсват разликите в обществото. Едните пеят за биолаборатории (майка ми е биохимик и работи в такава... няма общо с КОВИД), а другите се опитват да им налеят акъл. И животът си минава. Едните се развиват и живеят охолно, а другите потъват. Факт

36

Анонимен

преди 2 години

Ковид , Путин , Олийо най търсени в гоогле

35

до 36

преди 2 години

А бачкащият бедняк си е бачкащ бедняк и пpocт човечец, защото не може да смели 2 изречения, в които се казва как 99% са под този знаменател. Демек винаги има изключения. Марш да караш баничарката!

34

Анонимен

преди 2 години

До до 26 29 Трролът си е комплексар и това си е напълно логично :) Беден било равно на *** :) Потърсете в Гугъл информация за Перелман :)

33

до 31

преди 2 години

Биолабораториите и фалшивите новини от Кремъл са само в главата на бачкащите за 2к по складовете. Не го ли разбра това?! Няма как и да разбереш де. Адйе *** виж из интелигентните среди дали някой говори подобни врели-некипели. Всеки научен труд в САЩ за вас е вреден, а всичко от Русия- полезно. Още повече се закопаваш, бедняко.

32

Притеснен

преди 2 години

Отдавна не сте публикували санитаря от Берн , да не се обеси на някои лозов масив?

31

От Берлин

преди 2 години

До 8 Анонимен Ми ясно- ПРОДУКТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ РЕКЛАМИРАТ!!! Бог да накаже всички продажници

30

Анонимен

преди 2 години

До до 12 25 И по какъв начин тази трролска лакърдия обяснява какво точно работят биолабораториите? И защо връзката прилеп-панголин-човек така и не се доказа?

29

Диян

преди 2 години

Тоя доФтор да вземе пример от родоначалника на математическата астрология проф. Витанов. Витанчето се светна, че в ковида вече няма кинти и стана военен анализатор. С нетърпение чакам следващото му превъплъщение, май ще излезе по-голям клоун от Зеленски.

28

до 26

преди 2 години

Човекът намесва парите повече от логично. Колкото по-бедна държава, толкова повече се вярва на фейк нюз и толкова повече антиваксъри има. Беден = пpocт в 99% от случаите. Сега ще дойде някое ИТ от прованса, за което 8к месечно са милиони да обясни как цялата фирма мякащи ceляндyри не били ваксинирани, а сам човек би видял, че не са ваксинирани провинциалните опашкари от всяка ИТ компания, например. Поне при нас е така.

27

Митко

преди 2 години

Не можах само да разбера защо отново бяха отворени университетите при положение, че се знаеше, че отново ще има вълна и на ковид, и на грип. Май само да се отчита някаква дейност и да има навалици по пътищата, и то некачествени пътища, строени от ГЕРБ.

26

Ееее а де

преди 2 години

Точно лекар ме съветва да не се буча с експерименталки. и то по.време на епидемия.

25

Анонимен

преди 2 години

До до 17 21 Това са празни приказки, нищо не е доказано. Много удобно оправдание, но е лъжа. Не съветвам Вас, Вие сте тррол. За другите четящи пиша. Що касае парите, които не виждам защо намесвате в темата, Вашите комплекси също никого не интересуват.

24

до 12

преди 2 години

Както на един пpocт бачкатор не можеш да обясниш, че сам си е виновен, че рине дъното в склада за 2к месечно, така и не можеш да му налееш акъл да се ваксинира. А няма и смисъл. Просто едни хора са аутсайдери цял живот и никога няма да са в дадена среда. Ще е мит и мечта за тях. На аутсайдера акъл не можеш да налееш. Пробвал съм, не работи. Обвинява Марс, държавата, късмета и всичко останало, но не и себе си, че бачка за 2к. Толкоз.

23

От Берлин

преди 2 години

Не им се връзвайте...! Планът си върви.... В Германия, прокурорите и съдебните лекари отказват непрекъснато да се правят аутопсии на съмнително бързо починали след ,,иглата'' здрави хора!!! Запомнете-Имаме Нов Холокост! Бог с ВАС и пазете децата

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Всичко опира до вреден начин на живот - стрес, неправилно хранене и обездвижване.

21

СССР

преди 2 години

Да се връща комунизма и те тава е.нема лазарчета нема спътници танка си танк.

20

до 17

преди 2 години

От умрелите ваксинирани 95% са "ваксинирани". Ваксинирах се на ужким, а сега какво да правя?! От бедняци, като тебе, съвети НЕ приемам. Просто не си ми нито в средата, нито на нивото. Мнението ти крайно не ме вълнува. Прави каквото искаш. Никой не те кара насила.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Първо да се справим с трроловете.