223

канчета

преди 2 години

Да набие канчетата на васалите си, защото не повтарят достатъчно робски опорките на краварите.

222

от москва

преди 2 години

копейкин и воленчо веднага да организират протести

221

Чукча

преди 2 години

Баба ванга го предсказа:Черен човек ке дойде у Балгариата кога в годината 3 2ки има. Ке он0ди една комуниcка бивша демократка.

220

Зозо

преди 2 години

Да им дават на Украйна С-300 и Точка-У. Тука да докарат Пейтриът и Стингър. Да се отървем вече от руския скрап окончателно.

219

Чокумба

преди 2 години

Само НАТО ЕС и ШЕНГЕН.А за Путин бой и един пелмен !

218

Вили

преди 2 години

За да ни запали чергата,във всеки случай само не и да ни помогне с нещо,най вероятно да вербува някого!

217

До 276

преди 2 години

Тикво Еми Сирия каква държава е? Не е ли и тя суверенна?

216

Хора

преди 2 години

Вие как я мислите тая работа, че става с даването на оръжие? Нали при покупка или подарък си има клаузи дето забраняват даване и отдаване освен ако изрично не е опоменато. Русия като ни ги е продавал едва ли ни е опълномощила да преподаване или даваме на трета страна. Това ако направим си е чисто обяваване на война.

215

Ghost

преди 2 години

До Анонимен Въпросът е , оръжие знаеш ли как се държи?

214

Krom

преди 2 години

До Да даааа - дааа, ето това сте русофилите. Склонена глава казашка сабя не я сече! И няма как да простите на Зеленски това, че има кураж. При вас го няма - и следователно питаете злоба към всеки който го има. Но го обличате в "хуманизъм".

213

Ghost

преди 2 години

Срещу модернизация, да го дават. Крайно време е Велика Русия да разбере, че и ние си имаме собствено мнение по-въпроса. Радев и Нинова в този момент просто да замълчат. Възраждане да си гледат COVID мерките.

212

Анонимен

преди 2 години

Само чакам момента да ми дадат оръжие и да ми кажат, че ме пращат на фронта. Нали знаете към кого ще насоча това оръжие? Жокер за недосетливите. Няма да е към руснак. Аз с руснаци никога няма да се бия.

211

Krom

преди 2 години

До Анонимен 273 - разбира се, няма как да са толкова "успешни" като опърпаната смехотворна пасмина русофили с 40 годишни якенца и смешни плакатчета миришещи на нафталин които видяхме пред Президентството на митинга на "русофилите". Близо 200 утаечни креатури! Това си е сериозен просперитет - гарантиран от братушките.

210

Анонимен

преди 2 години

Тия Руснаците по-същия начин и в Сирия подходиха. Вдигат авиацията и бой по-мирното население. Само, че в Сирия имаха подкрепата на оределите сили на Асад. В момента те нападнаха суверенна държава, държава в която никой не ги обича и за тая своя дързост трябва да бъдат наказани. Някога така е почнала втората световна война Хитлер анексирал Австрия, и ей така окупира 1/2 Полша. Останалата част от Полша ги окупира Русия ако не сте забравили

209

Анонимен

преди 2 години

Системи Пейтриът с доказаната им неефективност. Нека САЩ ги даде на Украйна.

208

Анонимен

преди 2 години

Войната между САЩ и Русия и прокси държавата този път е Украйна ... жалко за украинците. САЩ им набутаха нз колко милиарда парички за да могат да направят тази прекрасна война. Все пак им набиваш толкова пари и от 30 години да не могат да влезнат в ЕС само по себе си говори за какво са били набивани тези пари за 'ДЕМОКРАЦИЯ', жалко е че и ние почваме да пращаме оръжия и тн и като нищо да бъдем въвлечени заради държавата, която е имала 1 гражданска война на нейна територия и разпалила десетки.

207

Анонимен

преди 2 години

Всяко даване на оръжие на Украйна разгаря още повече конфликта там и жертвите да все повече. Това е и една от целите на САЩ,, когато запалиха конфликта в Украйна още през 2014 година плащайки по 2 милион долара на ден, за да успее Майдана.

206

Krom

преди 2 години

До Jonsy - чудесен коментар! Право в десетката! Е, аз бих казал така - Пейтриът веднага на мястото на С 300 и още нещо - като не могат да ни доставят навреме купените Ф 16 да ни дадат до тогава от консервираните такива каквито имат стотици. Дори и при най елементарния договор за покупка на автомобил има заместващ. А тук е въпрос на национална сигурност. И още нещо - сега да видим "топките" на Киро дали ги има или са само "предизборни" клишета.

205

269 в грешка си

преди 2 години

Има какво да дадем. Ракети с обсег 70 километра и с обсег 120 километра, не сме ги пипнали. От тях имаме много, ама много ти казвам.

204

Гошо

преди 2 години

чErньо*