243

анонимен

преди 2 години

да уточнят , затвърдят създаването на американските бази в България и предостявена на територията на РБ за такава база - да подпишат договора

242

Жоро Сороса

преди 2 години

Петата колона дето пише тука иска да няма НАТО за да може Владо Пyтлepa да ни окупира за 2 дни с тяхна помощ, да му посрещнат танковете с букети и да се борят после за облаги като "активни борци"

241

Анонимен

преди 2 години

То ние имаме 2 батареи 2х6 С300 морално остаряла версия АВ от 80-те. Ще ги думнат за 5 мин рашките, само ще си навлечем проблеми. Аз бих го попитал тоя като така и така е дошъл на крака къде са F16-ките, дето 8 самолета 8 години ги сглобяват, та и МИГ-овете ни искали да им дадеме... Защо великата ни натовска държава е на 90% със съветско въоръжение така ли ще им пазим границите на НАТО???

240

Анонимен

преди 2 години

Киро иска да ни вкара във войната днес. ОСТАВКА!

239

Анонимен

преди 2 години

Най-голямият враг на България е САЩ, заради които след 1989 година живеем доста по-бедно от преди и от 9 милиона сега в България живеят 3-4 милиона

238

С НАТО завинаги

преди 2 години

Някои забравят, че най-големият ни враг е Русия. В най-скоро време ще усетим промяната в посока доставка на модерно въоръжение на България.

237

Войната им е нужна !

преди 2 години

Какво стана с изречението на Джо Байдън "Няма да се месим в конфликта Украйна -Русия за да не стане трета световна война " ! Това не е случаен американец , а министърът на отбраната на САЩ. Това е пряка намеса и потъпкване на тези думи преди дни от американският президент .

236

Анонимен

преди 2 години

Защо не отидат при Ердоган, защото той слуша само себе си

235

Анонимен

преди 2 години

Защото знаят кой (премиер) не става за нищо и ще се огъне при най-малкия натиск

234

Това чака

преди 2 години

Всяко ПВО пратено в Окрайна - Чрез оперативно-тактическата, армейската и безпилотна авиация бяха поразени 46 военни обекта на Украйна. Сред тях: 11 зенитно-ракетни системи, включително дивизион С-300, една установка на реактивна система за залпов огън, три командни пункта, една станция за радиоелектронна война , седем склада за боеприпаси и 18 места за струпване на военна техника

233

До 286

преди 2 години

Точно така! Русофилите са долни същества. За разлика от прекрасните демокрации, които избомбиха Хирошима и Нагасаки! Или селата във Виетнам, където особено много ги кефеше да убиват цели села с жени и деца. Ей така, за майтап! Не, чакай! Най-хубавото беше, когато оставиха сума ти афганистанци да валят от небето, понеже ги използваха като преводачи, а после не им помогнаха и сега дъщерите им са изнасилвани ежечасно!

232

дон Ковид

преди 2 години

За да изпердаши Корнeлия с големия черен американски

231

Анонимен

преди 2 години

Чуков току що каза, че има подготвено примирие между Русия и Украйна. Но явно някой не иска да има такова. За това трябва да налее масло в огъня с България и Словакия и да разпали така желаната световна война.

230

Лошо

преди 2 години

Няма да е за хубаво,посетителите от сащ носят само беди за народа.

229

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами защото сме част от НАТО и ЕС и защото едни "държавни мъже" от кохортата на преЦедента радеФ, както и тези от бузлуджанската партия кърмилница, дават противоречиви сигнали които объркват нашите съюзници, както и цивилизованият свят към който уж принадлежим, поне на думи и хартия ... време е да го покажем и чрез действие и да се види че в България живеят български граждани, които са част от Свобдния свят, а не ***, русофили, путинофили и всякакви други пациенти с психични отклонения......

228

Анонимен

преди 2 години

Този маймуняк не ни трябва. Диктатори. Колонизатори. Окупатори. Всичко най лошо може да се напише за Америка. Отвратена съм от отношението им към целия свят. Глобалисти мръсни

227

НАТОварен

преди 2 години

Античен съветски безпилотник летя повече от час над натовски страни, без да бъде забелязан, докато не си падна сам. Да дават цялата натовска ПРО и без това за нищо не става.

226

Анонимен

преди 2 години

За да ви напомни че сте нощни гърнета на САЩ

225

HeinrichHimmler

преди 2 години

Ами защо идва, защото отдавна не сме суверенна държава. Кажете ми коя държава е видяла добро от американците ?

224

тодор живков

преди 2 години

Ген Макрайс : След 30 - дневна операция от въздуха русия ще бъде поставена на колене без да се стига до бутоните а ако се стигне след 15 минути ще бъде изтрита от картата .